Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor.

Cata e mai bine. Azi nu a facut febra deloc. Mai tuseste si e un chin sa-i dai medicamente sau sa-i iei temperatura. Refuza orice si trebuie s-o tin cu forta si altcineva sa i le bage efectiv pe gat. Nu tine nici sa i le pun in alte lichide, nimic... Sper sa nu mai faca febra si ca vineri a fost "apogeul".
Claudya, are laringita si gastroenterita.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ioana - pupici multi catalinei! multa sanatate!
romana - asteptam vestea cea buna! sa fiti sanatosi!
anamaria - cumnatul meu dupa liceu a plecat din pitesti...a facut fac la magurele!
dupa prima saptamana de gradi stef a primit cadou o excursie la poiana brasov...a fost foarte incantat...i-a placut cu telecabina...
sper sa nu mai planga ca o bleamba degeaba la gradi....
pupici tuturor.
o saptamana buna!

cgaby si stefan nazdravan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Bine e vinerea, naspa e lunea!!!! Mi-e o lene.

Romana, asteptam vestea cea mare!!! Doamne ajuta!

Ioana,eu zic sa nu schimbi policlinica daca esti multumita de doctorita ta. Nimeni nu poate sa-ti garanyteze ca daca te duci in alta parte, "toti" de acolo or sa se comporte normal. O prietena de-a mea a fost ingrozita de Budimex, unde trebuia sa faca o encefalograma la fetita si a trebuit sa adoarma copilul pe hol, in picioare.... Bine ca acum Cata e mai bine. Sanatate multa!!!

La Pitesti a fost tare bine, mucurie maxima pe bunici si pe Tudor. Fantanile arteziene din centrul Pitestiului, inconjurate peste tot de bancute, au fost deliciul lui Tudor. Am dat de mancare la porumbei care se inghesuiau sa pape (noroc ca nu era si Bodo cu noi, ca dadea iama in ei , una, doua...), vremea a fost frumoasa...

Claudia, nu-ti fa probleme ca nu ne intereseaza ce ne scrii. Pe noi ne intereseaza TOT ce e legat de zgaibele astea mici.

Cornalia, mai poveste-ne si de Stefan. Mai are colici? Ati trecut la suculet (ce vremuri!!)?

Si sa nu uit. IL IUBESC PE TUDOR DE NU MAI POT. Deja mi-e dor de el, manca-l-ar mama....

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

la mine a aproape 12 noaptea si cum am avut treaba pe net, am zis sa dau binete si la fete!
ioana - multa multa sanatate catalinei, pupici dulci de la noi!
claudya - si mie mi-e tare dor de povestile noastre, dar mai am doar saptamina asta si te sun!
crisotexa - te astept cu mielul de paste, ca mama m-o botezat alina. iar despre mutat, din punctul meu de vedere, in afara faptului ca este obositor si destul de stresant pina le pui pe toate in ordine, gasesc ca are si parti bune, tinind cont ca ai posibilitatea sa vezi locuri noi, sa intilnesti oameni noi, atitea lucruri noi - viata devine putin mai interesanta, zic eu, nu ca m-as plinge de plictiseala!

partea cu postatul subiectelor sper sa capete contur, poate mai vin si alte fete cu idei!

o saptamina frumoasa sa aveti!

Alina si Alexandra
poze alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Romana, ai nascut? Asteptam cu sufeltul la gura, Doamne ajuta!

Fetelor, vine toamna,..ce vreme urata...

Ioana, multa sanatate Catalinei, si voua Kehleyr, i-a trecut diareea Stefaniei, sper...

Claudya si eu de-abia astept sa ajung acolo, dar m-a apucat asa o fricaaa, ma gandeam asa intr-o zi cum plecam noi asa intr-o lume complet diferita, si asa departeee...dar cand vorbesc cu sora-mea si imi spune ce mai face ei pe acolo, parca nu mai am rabdare...

Razvan a inceput sa faca figuri la somnul de dupa-masa, sambata de ex, n-a vrut deloc sa doarma, in schimb seara la 8 deja dormea, a inceput sa repete tot dupa noi, ca un papagal, mor de dragul lui, fac si eu ca Crisa, ma "intreaba" din priviri cine e persoana cu care ne intlanim pe strada sau vine la noi in vizita, se duce la respectivul si pune mana pe el si apoi se uita la mine si asteapta sa-i explic cine e si ce face acolo e un scump, iti vine sa-l mananci...

Adi, nu mai zici nimic?
va pup si o saptamana buna!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

magda, aditzu - nu mai dati nici un semn de viata? v-ati suparat pe noi?
pupici tuturor...am un chef de munca....

cgaby si stefan nazdravan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

BABY EXPO, editia 5 de Toamna

Salonul dedicat nou-Nascutului, Copiilor între 0-5 ani,

viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti

23-24-25 Septembrie
Zilnic intre orele 10.00 si 19.00

Sala Polivalenta Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Noua nu ne-a trecut diareea, ba dimpotriva. Este destul de rau. Pediatra zice ca are o enterocolita/enteroviroza (nu stiu exact), deci o infectie nasoala. Face scaune numai apa cu bucati de mancare nedigerata. Ieri a facut de vreo 8-9 ori. Suntem pe regim de orez, ceai de menta si paine prajita. De vineri seara am luat si antibiotic (nu ma lamuresc eu de ce luam antibiotic daca e ceva viral, dar probabil dr. vrea sa acopere orice varianta). Insa nu si-a facut inca nici un efect, asa ca azi dimineata am luat ceva si mai puternic care cica se prescrie la infectii nasoale si care ar trebui sa isi faca efectul din doua doze - mai are de luat diseara. Ea saracutza se plange tot timpul de crampe la burtica si este somnolenta. A facut si febra, nu mare (~37.6), am inteles ca este de la deshidratare. Ii bag ceaiul pe gat mai mult cu forta. Mi-e groaza numai sa nu ajung in spital cu ea... cu perfuzii sau cu cine stie mai ce...

Ioana, te inteleg perfect . Uite de-asta nu vreau eu in spital... Noi cand am avut febra mare am chemat ambulanta privata (BGS, nu mai stiu numarul, i l-am dat atunci lui Aditzu) si au venit in 10 minute cu medic pediatru...

Va pup si sa stiti ca v-am citit, dar nu sunt in apele mele. Am venit la serviciu numai ca sa nu stau sa o vad cum sufera, ca oricum nu aveam cum sa o ajut...

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Salutis!
Ioana imi pare rau de Catalina... acum cum este ea?!
Dana lipsa asta de chef este molipsitoare aproape... a ajuns pana la mine dupa ce v-am citit pe toate; la tine e de inteles dar la mine, nu. Ti s-au dat si ceva saruri pt Stefania? cele ce ajuta sa nu se dehidrateze...stiu ca Debridad e bun pt o astlef de situatie dar, ca devine ca un pansament la stomac si o ajuta... dar evident dr. stie cel mai bine.

Uite ca va spun de pe acum ca intre 10-14 octombrie voi fi in bucuresti asa ca as dori din toata inima sa ne vedem, daca puteti... eu ma programez poate pana atunci o sa stiti cam ce program aveti...
Flaviu e bine si tare dragalas, ma indragostesc de el... insa cand devine alintat atunci nu am solutii prea bune pentru el; am vb si eu la gradi sa mearga din 26 sept si o sa vad cum se acomodeaza, pt ca oricum pe perioada iernii nu vreau sa-l las;
ne mai auzim in rest!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna fetele,

Hai ca ma mobilizez si eu putin, nu stiu de ce , dar de cand m-am intors la servici, am o leneee, in fiecare zi va citesc , dar cand e sa ma apuc de scris imi seaca imaginatia. N-am chef sa gandesc n-am chef sa fac nimic.
Sambata seara am fost in Herastrau, s-a instalat un loc de joaca nou , misto cu topogane intortocheate si cu tuneluri, l-ati vazut?
Irina a fost foarte incantata si ne-a placut si noua ca nu era aglomeratie, e tot pe acolo pe unde e locul de joaca cu teatrul de papusi.
In rest facem bine, nimic notabil , a venit toamna si sunt amarata .

Dana si Ioana - multa sanatatea la printese, sa se faca cat mai repede bine.
Magdone - si noi am avut actele pe masa consulului acum vre-o 3-4 ani, dar am renuntat in ultimul moment din diverse motive, mult curaj. Ai mei parinti sunt acum in vizita la sor-mea in Toronto si imi scriu ca e tare bine.
Crisotexa - am vazut ca o sa fie Baby Expo, eu daca am timp si n-o sa ploua o sa trec vineri de la servici.

Pupici, Adi

Mergi la inceput