Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele, am citit impresiile voastre de concediu; eu una de-abia plec...

Baft multa la gradi; Bobi, eu una nu am mai avut tupeu sa o duc, din primavara cred ca da . Momentan vin de la serviciu zombie, sper insa sa ma obisnuiesc...ca ma termina....

Alinutza, bafta la gasit casa! Magdone, nici nu-mi pot imagina cum trebuie sa fie in Canada. Bafta multa.
Astept vesti de la Romana. imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit luna asta, asta e....

Daca stiti pe cineva care cauta psihopedagog eu imi caut intensiv ceva de lucru..in particular...

Va pu pe toate

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stefan a facut si azi scandal cand l-am lasat la gradi, dar d-na mi-a spus ca i-a trecut dupa 10 min...sunt convinsa ca face asa doar din rasfat, pt ca il intreb mereu daca ii place la gradi si daca mai merge si maine si imi raspunde cu un DA! hotarat...
anamaria - cumnatul meu are 36 de ani si a facut fac de fizica la magurele....
romana - iti tinem pumnii si asteptem vestea cea mare! pupici!

cgaby si stefan nazdravan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

buna fetelor!

noi continuam acomodarea la cresa. e frumos acolo si se joaca cu copiii, papa foarte bine, e cumintel, dar are in continuare o maaare problema: 'sa stea si mamaie cu mine acolo!'

gaby - pai cumnatul tau e nitel mai mare ca mine, eu am 32. nu cred ca ne cunostem, pana la urma... (pe mine ca fata ma chema Mirion, pt orice eventualitate )

romana - iti tin si eu pumnii sa nasti usor/ fara probleme si sa ai o fetitza sanatoasa si cuminte! poate luni deja o primim in familia nostra! nu am fost atenta, ati reusit sa gasiti sa va mutati?!

dana - cum se mai simte pitica? a mai varsat?

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Gio, unde plecati?

Anamaria, . Nu a mai varsat dar are o diaree de toata frumusetea. Si intrucat si eu am probleme cu burta inclin sa cred ca este de la niste smantana, este singurul lucru pe care l-am mancat amandoua si soztul nu. Culmea este ca nu era expirata, dar am gustat-o ieri si era un pic acrita...

Romana, nastere usoara, luni asteptam vestea cea mare .

Andra, pe unde ai fugit? Prea ocupata cu shopping-ul?

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele fete,

Sunt asa de fericita, ca vine weekendul..... Plec la Pitesti, cu Tudor, sa-i vedem pe bunici. Ii e asa de dor lui Tudor de ei, ca de doua zile, cand nu vrea sa faca ceva, ii zic ca nu mai mergem la Pitesti si se conformeaza pe loc. Ana poate ne vedem (0722656416).

Carmenutza, bine ai revenit. Grecia imi place tare mult si mie, dar e de plimbat. Si cand mai asociezi si tinutul cu muzica greceasca.... Acolo ma incumet numai cu Petru. Cu Tudor e mai complicat, dupa ce ca nu e mancacios (mai ales in plimbari), parca nu-mi vine sa-i stric si somnul de peste zi.

Kehleyr, sanatate la burtica. Regimul este de baza. Referitor la piciorus, sa stii ca Tudor cand are o zgaiba de bubita imi spune toata ziua de ea. Zici ca e de aur...

Gio, a venit si randul tau.... distractie placuta.

Mihaela, bafta la primitul jucarioarelor. Greu si pentru voi cu mutarea... Asta mi se pare mie mai nasol la americani. Ca se muta cam des.

Weekend placut,

Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Buna, fetele!

Uite-ma si pe mine, sa nu credeti ca am disparut ca magaru-n ceatza.Sa stiti ca precum spunea Alinutza,si eu fac la fel...sa-mi fie rusine...adica trag cu ochiul si sunt la curent in fiecare zi cu ce se intampla,insa cand e sa ma apuc de scris,nu stiu cu ce sa incep si mai bine o las balta.Apoi,ca si Bibi,simt ca dupa o perioada mai lunga de tacere,apar ca nuca-n perete.

Trebuie sa stiti insa ca mi-e tare,tare drag de voi,chiar daca personal nu va cunosc decat pe cateva,insa pentru mine a insemnat mult sa impart cu voi momentele din perioada sarcinii si de dupa nastere,aici neavand pe nimeni.De ex. pe Gio nu am vazut-o niciodata,insa am mai vb. pe messenger si mi-e tare draga si o simt f. aproape.Si as putea sa mai dau exemple .Oricum,Magdone trebuie sa stii ca abia te astept sa iesim cu copiii in parc,sa nu mai fiu singura,sa ma intalnesc si eu cu cineva din gasca si mai ales sa ne facem curaj sa o chemam si pe a doua barza...asta ca tot se discuta despre.

Fetelor cu copilasii la gradinita,savurez efectiv randurile voastre si-mi imaginez prin ce emotii treceti.Ma pun in locul vostru.Totusi consider ca e un lucru minunat sa-ti vezi copilul asa mic integrandu-se intr-un colectiv,supunandu-se unor anumite reguli.Cornelia ,pe bune ca nu ai motive sa-ti faci procese de constiinta.Chiar asa,acorda-i si lui Stefan timpul pe care i l-ai acordat Mariei cand era ca el si bucura-te efectiv de aceste momente.Eu abia astept sa o dau pe emma la gradi.De fapt e un program ,lunea,miercurea si vinerea,in incinta unei crese.Ii tine acolo 2 ore jumate,de la 9 la 11 jumate.Dar asta numai cand Emma va implini 2 ani jumate.Asa e regula...deci din ianuarie.Pana atunci am sa ma mai duc cu ea la programe speciale pentru copii impreuna cu mamici.

Emma repeta ca papagalul tot ce spunem noi si destul de des ma surprinde cu cate un cuvant nou..Vorbeste si explica tot ce face sau tot ce i se intampla:"fashe Emma un tu-tu"(face Emma un tren,din cuburi adica),"fashe Emma un tetei"(un castel,adica),cand ii dau sa manance,pleaca de la masa si-mi aduce jucariile pe rand sa le dau si lor de papa,cand iesim afara imi aminteste sa nu uit sa iau gunoiul sa-l arunc,numara in engleza si-n romaneste,dar pe sarite,ca nu am insistat la asta si a priceput ea de la desene animate.Ia pamatuful de sters praful si cica "fashe Emma tetenie"(curatzenie ,adica).E tare harnicutza,ce sa zic?Insa avem si noi o problema,sa nu credeti ca e totul roz.Nu vrea sa tina hainele pe ea,de cum intram in casa.Se dezbraca la pielea goala si nici cand o pun la nani nu vrea nimic pe ea.Asa ca foarte rar pot sa negociez cu ea sa puna pe ea pijamalele,asta dupa vo jumate de ora de povesti cu "O sa se supere Dora si ursuletul si tot neamul si n-or sa mai vina la tine"...Cateodata nici cu asta nu tine.Au fost seri cand a dormit efectiv goala si nu suporta nici plapuma pe ea,astfel ca s-a trezit peste noapte spunand :"Tede mami pica!E uda!"(Sterge mami pasarica!E uda!)...caci bineintzeles facuse pipi pin pat.
La capitolul pampers satm as:de cand am fost in Romania am scapat de el.Cere pipi,cere caca,insa caca nu vrea sa faca decat daca ii pun pampers pe ea.Alfel nu vrea.Ba mai si vine cu el in mana,mi-l da si cica "Pune ,mami pampet.Fashe Emma caca".Si obligat trebuie sa o tin de manutza cand fashe caca,ca asa e mai comod probabil.Nu stiu daca ati mai auzit asa ceva,insa ca sa vadeti si voi...cate bordee,atatea obicee.

M-am cam lungit si vorba Alinutzei,cred ca va ia cascatul si plictiseala cititnd atata.
Apropos,buna ideea ei cu punerea subiectelor de cand eram cu burticile meri.Eu una va anunt ca nu am nici un subiect si tare as vrea sa le am.Pe atunci habar n-aveam cum sa salvez ceva pe computer...deci...chiar ar fi minunat.
Si Alinutza,sa stii ca mi-e dor de discutiile noastre interminabile la telefon.Abia astept sa ne auzim.

Romana,ma gandesc la tine.Sa ai o nastere usoara si-o fetitza sanatoasa!!!

Va pup cu drag si sper sa revin mai des.

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Nici nu stiu cum sa spun ca ma simt... revoltata, furioasa, imi vine sa urlu !
Ma suna azi mama, ca fi-mea are febra 39 cu 5. Ii spun sa cheme salvarea, iau un taxi si ajung si eu in 15 minute acasa. Era ora 5 dupa-amaiaza. Mama imi spune ca de la policlinica 10 ( Elias ) salvarea nu poate sa ajunga decat dupa ora 8, avand foarte multe apeluri si ca ni s-a recomandat sa mergem noi acolo, fiind vorba de un copil foarte mic si cu febra mare. Ajungem acolo, la cabinetul pentru urgente. In cabinet era deja cineva, iar in sala de asteptare inca o fetita, ca sa i se citeasca IDR-ul (la urgente !!!). Iese cine era in cabinet, dupa circa 20 de minute si iese si doctorita. Intre timp mai aparusera trei copii, pentru vaccin ( tot la cabinetul pentru urgente !!! ). Intreaba pe toata lumea care e "problema", fi-mea fiind practic sigurul caz de urgenta. Intre timp, fata ardea tot mai tare, nu mai vorbea si nu mai facea nici o miscare, curgeau apele pe ea si era palida. Ii spun doctoritei ca fata are febra mare si ea... ii pofteste la vaccin pe ceilalti copii. :O:O Ma gandeam ca le opreste fisele si ii trimite la sala de tratamente. In schimb... dna doctor statea la taclale cu parintii copiilor si mai apare la usa ei o cunostinta. Asa ca am luat-o pe fi-mea in brate si m-am lipit de usa, sa nu o las si pe doamna respectiva (venita fara copil) sa intre in cabinet. In clipa aia, fi-mea vomita... cred ca tot ce a mancat azi. Deschid usa si tip la doctorita ca vomita copilul si ea spune: Baia e pe stanga. :O:O Ma duc oricum la baie, o spal cat de cat pe fata si o trimit pe mama inapoi in cabinet, cu fata. Eu am ramas inca un minut, sa ma pot spala si eu putin. O aud pe fi-mea urland, ies din baie si vad ca mama se indreapta cu fi-mea si cu dna doctor spre sala de tratamente. Dar... nu intram acolo, ci intr-o camaruta unde erau cearsafuri si prosoape. Era liber un coltisor de pat, unde m-am asezat cu fi-mea. Urmeaza controlul... Adica o asculta cu stetoscopul se uita in gatul ei si zice sa ma duc cu fi-mea sa ne plimbam, sa se linisteasca, pt ca ea urla si plangea ca vrea acasa. Ramane mama sa-i dea reteta si vine si mama... dupa alte 20 de minute... atat a durat sa completeze o reteta.
Si toate astea pentru ca ceilalti pacienti ( copilasi care nu aveau nici o vina de altfel ) erau copiii inscrisi la ea, deci de la parintii carora primeste in mod regulat bani. Doctorita la care e fi-mea ( si careia recunosc ca si eu ii dau bani mereu, fiind vorba de copilul meu ) era in concediu...
Nu pot sa cred ca un doctor poate proceda astfel, doar ca sa nu-si strice relatiile cu "sursa de venituri" constanta.
Ma gandesc sa schimb policlinica, desi cu dotorita fetei mele n-am avut niciodata probleme. Daca imi puteti da sfaturi unde sa o inscriu, sa nu mai vad vreodata ca se intampla asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Ioana,imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva.Pe buna dreptate sa fii furioasa.Insa nu ne-ai spus ceea ce e mai important:CUM ESTE ACUM CATALINA?Ce a avut sau ce are si spune-ne macar daca la ora asta este mai bine.
Asta este cel mai important.In rest nu cred ca se poate schimba ceva asa peste noapte in sistemul medical.Crezi ca in alta parte ar putea fi mai bine?
Multa sanatate Catalinei!!!

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Am intrat special sa vad daca a nascut Romana. Vad ca nu a dat nici un semn.

Am probleme cu net-ul si o sa mai chiulesc de pe DC.

Ioana, multa sanatate Catalinei! Este mai bine?

Pupici tuturor!

Maria la gradinita a devenit terorista. Adica, totul e bine si frumos, o las dimineata fara nici o problema, ii place, pana la ora de nani. Cum ea nu doarme nici acasa, in patut cu gratii, acolo nu poate sa o tina nimeni in pat. Ideea e ca nu doarme si face si scandal, asa ca ajunge mereu cu o educatoare sau ingrijitoare pe hol. Asta dupa ce incearca sa o calmeze si sa ii faca poftele. Cere la olita pt. pishu, apoi pt kk, apoi spune ca vrea apa, ca nu poate s adoarma ca i-a ramas ceva in gat etc. Cand am intrebat-o acasa cum face, mi-a raspuns senina: nu vreau sa dorm, ma tavalesc pe jos . Asa c adoamnele de acolo sunt chiar dragute ca nu s-au plans prea mult .

Educatoarea imi spune ca in rest se comporta f. bine, mananca bine, e atenta. A invatat cateva cuvinte in engleza, imi zice "I love you mami", zice "Good morning" si canta, in maniera absolut originala "Are you sleeping".

Sa vedem cum o sa fie si sapt. asta.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Romana, ne gindim la tine! Mult curaj si sa ai parte de o nastere rapida si usoara!

Cornelia, cam la fel m-am simtit si eu cind l-am trimis pe Alex la maica-mea. Insa mi-am dat seama ca e benefic, in special pentru Julia, am putut, in fine, sa "facem cunostinta" in tihna si sa ma ocup (numai) de ea. Ceea ce nu prea puteam face cind Alex era aici, de grija sa nu fie gelos ii acordam lui mai multa atentie decit Juliei.

Ioana, imi pare rau de ce vi s-a intimplat. Sper ca cc Catalina este bine acuma.

Carmenutza, cu intirziere, scuze, la Multi Ani, cu muuuuulta sanatate si tot ce-ti doresti!

Claudya, pomenesti de Dora, e vorba cumva de desenul animat "Dora l'exploratrice"? Pe aici toate fetitele il privesc, eu nu m-am uitat dar am inteles ca e instructiv.

Kehleyr, multa sanatate tie si Stefaniei! Si asteptam in curind vestea unui bb2!

Gio, vacanta placuta! Eu mai am 2 saptamini pina plec...

Mai, asa-mi place sa va citesc relatarile despre prima zi de gradinita/cresa...Parca ma si vad la anu'!

Mergi la inceput