Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

romana - super veste! sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa! si tu la fel!
claudya - hehehe! bun venit in club! la fel face si stefan...dar la gradi doarme singur! nu stiu cum....
sanatate catalinei si stefaniei!
pupici tuturor.

cgaby si stefan nazdravan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Romana, felicitari, sa traiasca Maria, sa fie cuminte, sanatoasa si cu noroc in viata! Ce coincidenta, toti 3 copiii tai sint nascuti dupa 20 ale lunii!

Multa sanatate Stefaniei si Catalinei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Felicitari Romana!! Sa-ti traiasca printesa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ROMANA- FELICITARI PENTRU REALIZAREA TA! HMMMMM CE TE INVIDIEZ! O FETITA ZICI, AI?

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

fii binevenita pe lume maria! sa cresti mare, sanatoasa, sa aduci numai clipe de fericire parintilor tai!
felicitari romana! trebuie sa fii o mamica tare fericita! bravo pentru curajul tau!

Alina si Alexandra
poze alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Romana, felicitari! La multi ani micutei Maria! Multa fericire minunatei tale familii.

Dana, asteptam vesti mai bune. Multa sanatate Stefaniei!

Ioana, si Catalinei multa sanatate!

Fetelor, azi am ramas blocati la iesirea din Constanta vreo doua ore. O luasem pe Maria de la gradi. In final, ne-am intors in oras si am ajuns acasa abia pe la 8. Credeam ca nu mai ajungem. La noi s-a inundat doar beciul , dar m-am cam speriat pt. ca mama era singura cu Stefan, ploaia nu se mai oprea si politia nu ne lasa sa iesim din oras.

In alta ordine de idei, Maria a "promovat" oficial la grupa mica. Ni s-a spus ca nu are rost sa raman la grupa de cresa, pt. ca face fata f. bine la gradinita. Si chiar invata o groaza de lucruri. Ma uimeste. Dar in dimineata asta a plans si mai tare. Sa vedem cum va fi maine.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

cornelia - chiar vroiam sa intreb cum e pe la voi, ca am vazut la tv...numai nenorociri...bine ca nu s-a intamplat nimik grav...aveti grija! of!!! de ar trece ploile astea odata!
bafta mariei la gradi...
noi tot plangaciosi...dimineata..sper sa nu-l mai tina mult!
pupici tuturor.

cgaby si stefan nazdravan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetelor!

despre tudor nici nu va mai povestesc, se inscrie in aceeasi parametrii ca zilele trecute: nu plange dimineata, face pipi pe el... ieri insa cica nu mai plangea cand a ajuns tati la el sa-l ia, statea pe scun la masutza si filosofa... de dormit doarme singurel de 2 saptamani de cand l-am luat seara acasa. si la pranz la cresa tot singurel, doar in we acasa trebuie sa mai stau langa el uneori, ca daca ii las pe amandoi sa se culce va dati seama ce iese!!!

de ieri m-am apucat sa mai iau cateva lectii de condus, ca sa ma pun pe treaba si sa mai sofez si eu... inceputul a fost greu si sovaielnic, prima chestie am accelerat masina de ziceai ca e naveta spatiala il apucase rasul si pe instructor.
eram destul de incordata/ stresata si am mai facut destule greseli, da cred ca pana la urma daca imi iau inima-n dinti si conduc, pe zi ce trece o sa capat mai multa experienta!

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Cornelia - bine ca ati reusit sa ajungeti acasa, unchiul meu mi-a spus ca n-a reusit sa ajunga ieri de la ei de-acasa (in Tekirghiol) pina la sanatoriu, so...imi imaginez ce-i pe-acolo. Si felicitari ptr promovare, eu puteam sa le spun din prima cu cine au de-a face , nu-i ea degeaba premianta grupei pe-aici

Da si Pitu meu e un destept, frumos si cuminte , tre' sa va povestesc din dialogurile noastre recente:

Dilog aseara dupa baie, are un prosop cu gluga - cap de catel:
El: Catelul asta nu are botnita
Eu: Nu, mami, n-are. Dar cine are botnita?
El: Catelul ala de la CD... cum se cheama..?
Eu: Vagabondul...
El: Nu...
Eu: Lady...
El: Da, Lady!
Eu: Si cine a ajutat-o pe Lady sa scape de botnita?
El: Castorul, castorul ala: Berry, de la Azorica...

Traducere: s-a uitat la Doamna si vagabondul ieri si tot ieri mama i-a citit din Povestile lui Azorica episodul cu castorul Berry, si-uite-asa gata compilatia!

Ieri a fost o prietena la mine seara si cind i-am spus copilului "hai, Luca, sa stringem jucariile sa mergem la baie" s-a uitat la ea si mi-a zis "sa plece Ana", ne-am amuzat (noroc ca are simtul umorului ) si l-a intrebat de ce vrea sa plece, la care Luca ferm "sa te duci sa maninci si sa bei lapticu si sa te culci"

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetele,

Ne-am intors si noi pe baricade . Cred ca suntem pe drumul cel bun, dar a fost tare rau. Multumesc ca v-ati gandit la mine si multumesc Andrei si lui Madishor cu care am vorbit si la telefon.

In final nu se stie exact ce a fost. Nu cred ca a fost o diaree simpla, a fost ceva infectie puternica, pentru ca totusi a durat prea mult (mai bine de o saptamana). Am rezultatele de la prima coprocultura si nu i-a iesit nimic (mai astept din alta parte dar abia pe luni-marti). Este posibil sa nu fi iesit din cauza de antibiotic, sau poate a fost ceva si antibioticul i-a facut bine. Marti au vazut-o doi doctori. Pediatra ei - care era cam depasita de situatie, imi tot zicea ca nu a mai vazut asa ceva, era evident ca nu stie ce sa mai imi prescrie - si care mi-a zis ca daca nu se face mai bine pana a doua zi sa ne internam, la Colentina! Asa ca in disperare de cauza am chemat al doilea doctor (Gio sa stii ca numerele sunt inca valabile ), care a venit cu salvarea de la clinica (nu va spun cat m-a costat dar nu mai conteaza) si care mi-a zis sa ii intrerup antibioticul si a bagat-o pe furazolidon (tre' sa recunosc ca eu am combinat tratamentele si i-am mai dat si antibiotic, macar sa aiba 3 zile pline). Din acea clipa am mers pe mana lui, il sunam de trei ori pe zi cu noutati si imi spunea cum sa continui. Miercuri saracuta nu a mancat decat paine prajita, nu vroia altceva, era foarte slabita, statea mai mult intinsa, dormea mult, nu prea putea sa mearga. Facea kk si din 10 in 10 minute, si numai apa. De ieri a inceput sa se intremeze, i-a revenit si pofta de mancare, iar azi dimineata cand am vazut primul kk care nu mai este verde ci bej albicios, si care are oarecum o forma, chiar daca e moale, imi venea sa il pun in rama . In fine... suntem in continuare pe regim strict de pilaf, lapte fara lactoza, paine prajita, supa de legume. Hai ca v-am plictisit cu relatarile mele dar simteam nevoia sa ma descarc. (apropo nu este din Turcia, doctorul zicea ca astea la stomac se manifesta in primele 24 de ore, la noi trecusera 4 zile...)

Sa trec la lucrurile mai importante. Romana, felicitari din suflet si sa va traiasca Maria, tu sa ai laptic si multa putere sa faci fata la trei nazdravani.

Alinuta sa stapaniti sanatosi noua casa. Cum a fost reintalnirea cu jucariile?

Cornelia, m-am gandit la voi cu inundatiile astea, bine ca sunteti OK. Nicol, voi ati scapat cu bine? Ca ce am vazut pe la stiri de la voi din cartier...

Ioana, multa sanatate.

Va pup si sa se opreasca odata ploaia asta ca numai pot .

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput