Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Mai fetelor, daca stiti numarul de telefon al Danei, dati-i un telefon sau trimiteti-mi numarul, ca nu a mai aparut deloc si nici la pm nu raspounde.
Scuze ca "dau buzna" asa - de citit va citesc dar n-am timp de raspuns.
Ieri am facut "sesiune de informare" cu mamele de la gradinita pe subiectul shopping de toamna:
- ghete ortopedice in Obor - 1.100.000
- cizme de cauciuc - 100.000 la TCM
- pantaloni de fete - 250.000 la TCM
- jachete frumoase pt fetite - Cora
- blugi de fetite - 215.000 - Cora

Revin cand am timp,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

WOOOOOOW, SUPER, FELICITARI ROMANA!!!! SA VA TRAIASCA FETITA SI SA FITI FERICITI IMPREUNA!!!!

Ma bucur foarte tare pentru Romana, in sfarsit i s-a indeplinit visul!

Claudya, stai linistita se poate si mai rau..eu am stat intr-o sambata sa-l adorm la pranz 3 ore si tot n-a vrut, exact cum face Emma face si Razvan, iar in fiecare seara show-ul dureaza mai mult de o ora...adoarme mai repde cand e foarte obosit, dar cum la noi acum ploua de rupe de nu stiu cate zile si sta numai in casa, iti dai seama ce energie are

Dana si Ioana, cum mai sunt fetitele? sper ca mai bine, multa sanatate!!

Alinuta, felicitari pentru casa! imi dau seama ce frumos trebuie sa fie...

Andra, ok nici o graba, cand poti...

nu se mai termina ploaia asta dom'ne?? ca mi s-a acrit de atata ploaie...

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

romana sa-ti traiasca mariuta, sa fie sanatoasa si puternica precum mamica ei!!!

cred ca e superfericita romana, poate ne intalnim sa ii tragem o vizita acasa, ce ziceti? macar fetele care lucram mai pe aproape...

UNDE E TCM-UL ASTA CA M-ATI INNEBUNIT. + ca vreau cizme de cauciuc...

pupici

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

hai sa mai bag nasul pe-aici un picut!

Romana - sa va traiasca si sa fie fericita Maria!!!

Bobi - TCM-urile impinzesc orasul, sint peste tot. Eu stiu urmatoarele:
* p-ta Muncii, dupa Biserica spre parc la primul sau al doilea grup de dughene
* de la McDonalds-ul de la Costin Georgian/ sina de tren spre Fundeni pina la urmatorul semafor pe stinga e un magazin ii zice Neckerman sau Quelle, intre magazinele de gresie si faianta
* pe cheiul Dimbovitei, de la Unirea spre p-ta Natiunile Unite pe dreapta, are produse TCM in vitrina, nu mai stiu cum se cheama
* la intersectia Stirbei Voda cu Berzei, pe dreapta, linga Gelaterie, librarie - sint 2 magazine acolo, unul pe colt si unul mai incolo prin spatele statiei RATB
* pe str. Doamnei pe dreapta mai e unul mic
* pe Stefan cel Mare pe dreapta, nu mai am alte puncte de reper, doar l-am vazut din trafic
Pe scurt, enjoy shopping! Eu i-am luat anul trecut cizme de cauciuc la 100,000 perechea masurile 24, 25, 27 ca de-astea aveau; iar acum am luat din Constanta tot de la ei o salopeta de ploaie si noroi, dintr-un fel de musama captusita cu polar, cu bretele si elastic jos, fr. practica ptr Breaza, la doar 80,000 lei (asa ca iar am luat ambele masuri pe care le aveau, chiar daca cea mare probabil ii va veni pe la 5 ani )

Madishor - Dana e acasa cu Stefa care e in continuare bolnavioara, a inceput sa mai manince ceva dar inca nu e stabilizata, nu se stie de la ce, doctorul a spus ca poate fi chiar si salmonella.

Claudya - poate ar fi bine sa incerce sa o adoarma altcineva, adica tati, tu sa pleci pur si simplu si sa fie el dur si hotarit, sa vada ca nu-i merge, ptr ca ea clar pe tine te exploateaza sentimental. Eu n-am avut niciodata probleme cu Luca de genul asta, dar si eu stateam intre 10 si 30 minute linga patul lui pe la 1 an pina adormea, apoi ieseam in virful picioarelor. Odata, l-am lasat pe Dani sa-l adoarma, iar el l-a pus in pat cu biberonul si l-a lasat. Iar copilul a adormit mersi-bine, desi eu ma asteptam la proteste , asa ca am adoptat si eu metoda. Culmea e ca al meu sot a facut asa ptr ca el asa isi imagina ca il adorm si eu

Aseara, in acest stil, l-am lasat in patut cu canita lui de lapte si am plecat in sufragerie unde era o prietena cu boy-friend-ul in vizita. Ne uitam la TV, cind deodata vad prin sticla mata a usii fata de Luca apropiindu-se, fara insa sa incerce sa deshida usa. Ne-a bufnit risul, l-am dus in patut, a comentat el pe drum ca vrea sa doarma in patul meu, dar l-am pus la el, l-am invelit, i-am inchis lumina si gata.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mobil Dana: 0722284607

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Noi nu ne mai intalnim luna asta, urmatoare, vreodata?

Felicitari Romana! Sa-ti traiasca fetita mult dorita!

Nici nu stiu ce sa va mai spun nou despre noi, mi se pare ca toate evenimentele din ultima vreme se succed cu o viteza mult prea mare, ca nu am timp nici eu sa le disec, dar sa le mai impartasesc.
Maya este ..nici nu stiu cu ce sa incep...inca nu am iesit din perioada de minunare..mi se pare perfecta.

Dupa ce am depasit perioada de "ce este asta?" am ajuns la " ce inseamna asta?...si da-i si raspunde la tot felul de non-intrebari.

relatari:

Sta pe wc, incearca sa faca kk si se incurajeaza singura: "hai tu kaka, hai tu kaka"..nu iese nimic si zice tot ea:"nu a vrut sa iasa, a mai ramas in funduletz putin".

In urma cu cateva zile strica o jucarie, o descopera la cateva zile dupa, vine cu ea la mine si imi zice: "jucaria asta am stricat-o eu cand eram mica, iti dai seama?"

seara la culcare, o apuca recitatul, si spune ea o poezie, doua, ..eu cand am vazut ca este in pasa de recitat am tot plusat, dar pe aia o mai stii?, etc:, la care ea: "gata, nu mai stiu nimic, nu mai stiu nici Puiul motat, nici Sireata, nici Apolodor, nimic, m-am saturat de atatea poezii".

"Vreau un fratior si o surioara dar noaptea sa doarma la mama lor acasa."

Bai si mai nou, o buseste plansul cand se uita la desene, la momente din astea mai sensibile, ex.: cand vine printul si o ia pe Alba ca Zapada pe cal, sa plece la castel, ..Maya lasa buzitele in jos, si intoarce capul de la tv sa nu mai vada, si se mai uita peste cateva secunde, iar daca momentul nu a trecut iar intoarce capul sau il ascunde in perna sa nu o vedem noi. Si ma intreaba: "De ce pleaca cu printul, de ce nu ramane cu piticii?"

Nici nu stiu ce sa va mai povestesc.........poate la intalnire, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetelor!

FELICITARI ROMANA PT FETITA!!! sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa, cumintica, frumoasa si desteapta, sa va bucurati de ea si s-o rasfatati, MEZINA FAMILIEI!

eu tot cu cresa va plictisesc...
tudor se pare ca are o perioada de regresie acuma, se tot intampla sa greseasca / sa uite sa ceara la olita, ca atare face pe el. la cresa cel mai des, da se intampla si pe acasa. ieri i-am lasat la mamaie cat am fost la cumparaturi si a facut pe el kk si pipi, asta dupa ce mai facuse pipi si de dimineata, la cresa...
in plus, dupa ce l-a schimbat a venit socrul meu acasa si a iesit pe afara cu ei (pe mocirla aia, nici nu mi-ar fi trecut prin cap!!! ) si atata s-a smucit din mana lui tataie ca pana la urma a ajuns cu fundul drept intr-o balta cu noroi. acuma soacra-mea epuizase toate schimburile lui, a trebuit sa-l imbracam in pantalonii lui bogdan si nu va pot desrie cum arata de comic, abia ma abtineam sa nu rad de el, mititelul!

cu acomodarea stam la fel, adica dimineata cica accepta usor ca ramane la cresa, se joaca si mananca si doarme acolo, dar de cum incep sa vina parintii dupa copii el plange in continuu pana ajung si eu!

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor.

Romana, felicitari, sa-ti traiasca printesa !

Dana, multa sanatate si pupici fetitei.

Cata e mai bine. Febra tot face, de tusit, tuseste ingrozitor... insa am scapat de diaree si macar de azi pot sa-i dau sa manance cat de cat normal, poate asa o sa vrea si papa.

Claudya, si eu am trecut prin povestea cu adormitul. Si cand era bebe aveam problema asta. Acum suntem in faza in care nu vrea sa adoarma daca nu doarme si mami. Din fericire, adoarme destul de repede, inainte sa ma ia somnul si pe mine. Insa mai nou se trezeste la 5 dimineata si incepe: Am dormit. Cata a dormit. Mami a dormit, coala-te, coala-te, ne pimbam. Ca sa fie mai convingatoare, ma dezveleste, incearca sa-mi puna papucii in picioare si imi aduce ochelarii. Nu prea reusesc sa ma culc mai devreme de 2-3 dimineata, asa ca de multe ori la ora aia am niste ameteli crunte. Oricum, de cand e Cata bolnavioara "am reusit performanta" sa atipesc la serviciu. Noroc ca sunt singura in birou. Incearca sa iei vitamine, poate ai mai multa energie, sau sa te odihnesti mai mult macar in weekend. Sau poate ai cu cine lasa copilul seara, macar o data pe saptamana, sa iesiti undeva. Chiar daca asta nu inseamna somn, te remonteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna fetele,

Felicitari Romana, sa-ti traisca fetitza !

Claudya - si la noi adoarme destul de greu copilul si trebui sa fiu in camera cu ea. Norocul meu ca la pranz sunt la servici si se ocupa bona de treaba asta, iar cateodata seara o tin in sufragerie pana ajunge ea sa ceara la culcare, macar atunci stiu ca se rezolva repede.
Noi, dupa ce 3 saptamani a avut carte de capatai la culcare: Ratoiul cel Urat in toate variantele posibile : normal, de colorat cu abtibilduri, aseara fericire maxima pe mine am trecut la Cei 3 Purcelusi. Sper ca vre-o juma de an sa nu mai citesc Ratoiul cel urat ca stiu il stiu pe dinafara.
Bobi - nu stiu ce sa zic, eu dupa ce am nascut numai de vizite nu-mi ardea, asa ca eu zic sa mai asteptam.

Intalnire - mda , suna interesant, si cand te gandesti ca noi ne gandeam sa ne vedem cu copii in septembrie. Mai e putin, trece luna si nu ne intalnim nici noi. Asa ca eu zic sa trecem la fapte: saptamana viitoare marti, miercuri sau joi ? Unde cand ?

Carmen - ce sa-ti spun, super Maya ca de obicei.
Dana, Ioana - multa sanatate si astept vesti bune cat mai repede.
Succes in continuare copilasilor la gradinita, va tinem pumni si astept sa treaca cat mai repede perioada de acomodare.

Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Romana,felicitari!!!
Bine ai venit ,draga Maria!!!Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!!!

Da,fetelor,acum ,ca-mi spuneti si voi ca ati trecut sau treceti prin problema cu somnul,m-am mai linistit.Banuiam eu ca nu sunt singura.Iar la faza cu lasatul Emmei cu altcineva,chiar am sa lucrez,desi la momentul asta mi se mare "o poveste frumoasa".E o idee excelenta.
Va pup si revin

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput