Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna dimineata si de la noi dupa prima noapte nedormita din ultimul an de viata al lui pui mic.A luat raceala de la mine si trai pe vatrai.Eu care nu stiu ce-i aia sa ma trezesc noaptea,am patit-o si eu.O sa dorm peste zi cu el,si poate ca l-a noapte doarme mai bine.
olivia,mi-au placut tare mult pozele voastre,sunt niste amintiri superbe iar Luca e o bomboana de copil.Am remarcat frizura ta,mi-a placut tare cum iti sta.Ca un mic amanunt,zicea-i ca nu esti la curent cu moda! dar de unde stii ca in toamna asta turcoazul e in mare voga?Si te prinde extraordinar de bine.
Felicia,daca ar fi dupa mine,uite acum mi-as face bagajele sa plec acasa(ptr.mine acasa e in ro,si intotdeauna va fi),eu nici dupa 6 ani nu-mi gasesc locul aici.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

LA MULTI ANI celor ce-si sarbatoresc ziua numelui!
Eu folosesc ser fiziologic,la noi e greu tare in schimb cu curatatul nasului.Tipa de n-are aer.Seara si dimineata ai pun pe piept babybalm si mai tine nasucul descongestionat.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am vazut si eu tortul ala,

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!
LA MULTI ANI Mariilor si Marioarelor si Marianelor si Marianilor (pentru cine are!)

Io intru azi, cat pot, ca maine sunt la o conferinta si apoi plec la o nunta de care n-am kef. Ca atare n-am cu ce ma imbraca.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Adela...da,doarme toata noaptea,adica eu il mai vad dimineata cand se trezeste.
Nu fi suparata,la un moment dat se va rezolva...eu am crezut ca o sa-mi tatuez pe frunte ziua cand o sa inceapa sa doarma

E adevarat ca e foarte important sa invete sa doarma in patut(noi am facut asta acum vreo 2 luni),dar de cate ori se trezea (3-4-5-6ori)ma ridicam si-l adormeam fara sa-l mai pun pe pat;si la fel ca si tine stateam langa patut de mi se facea rau de somn,ori il mai luam puuutin in brate,ori il mangaiam...ori ma enervam....

Sa nu crezi ca intr-o seara am luat eu ,ca si tine,hotararea sa-l culc singur in camera si la noi a mers si la voi nu!!!!
Eu observasem de vreo doua saptamani ca doarme mai bine,adica chiar daca se trezea(si incepuse s-a faca doar de 2 ori)nici nu mai trebuia sa ma ridic ca se perpelea acolo pana adormea la loc si atunci mi-am zis ca e cazul sa incerc...

Hai ca va las ca am scris repede ca s-a trezit....

Aaa...mamaaa..tortul ala e de vis...

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna dragelor si de la noi!

La multi ani tuturor celor ce-si sarbatoresc azi ziua de nastere si ziua onomastica !

Eu lui Danut ii mai pun in nasuc apa de mare cu propolis sau ser fiziologic cand vad ca are mucisori ce nu cedeaza la pompita, pt ca nu ma lasa zilnic sa-l pompez se intaresc si apoi trebuie sa-i fluidific cumva.

Sunt in pana de idei pt cina: paste la cuptor cu carne/branza nu vrea, orez la cuptor nu vrea, sos de fructe cu carne preparat a la Cernaianu nu vrea, asa ca nu stiu efectiv ce sa-i bag sub nas la cina..., accepta pana acum iaurt cu paine sau cereale cu fructe sau branza dulce cu fructe. Dar in nici un caz ceva ce se numeste mancare gatita. Daca mananca pranzul si sa zicem ii ramane jumatate de portie, eu i-o dau seara inainte de iaurt ca sa-si manance cantitatea de carne insa e tare greu ca nu vrea. Il conving cu chiu cu vai cu 10 cantecele. Uneori imi vine sa-l las sa flamanzeasca si sa nu-i dau nimic decat lapte seara cu faina de cereale. Sufleu de dovlecei cu branza, de conopida cu ou si smantana, accepta dar numai la pranz. Seara nu. Asa ca noi n-avem cina de copil ci tot la meniu de bebe am ramas. Branza topita ar manca dar D-zeu stie cate are in ea, la fel si cremwursti...nu stiu ce sa mai inventez si cu ce sa-l tentez. Parca si la pranz nu mai e asa pofticios, se plictiseste si vrea sa plece dupa 10 minute din scaun. Nu pare sa fie flamand niciodata, nu cere decat rar cate ceva de pe masa. Ai vostri cum stau cu mancatul? isi papa ratia de carne pe zi? sau mananca fara fitze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ANDREEA- Amironeanu- nu pune Rhinxyl simplu la copil ca ustura, mie mi-a dat dr. cand avea Matei 3 luni sa-i dau si m-am speriat si eu ca nu se da sub 2 ani, dar mi-a zis sa-l diluez 50% cu ser fiziologic. Si a dat rezultate mai bune decat Vibrocilul pe are l-am tot folosit! Pupici, fug sa fac prajitura musuroi de cartita si apoi la coafor!
O zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani Mariilor. Am vazut o multime de poze frumoaseee.
Olivia-da ce serios e Uka...Si mie mi-ar placea o casa cu geamuri mari, sa fie multa lumina si soare. Si o terasa cu sezlong.
Carmenp-ce frumoasa e Ilinca tunsa. Multi, multi.
Mitzura-cum ai facut sa-l adormi la el in patut ca vreau sa ajung si eu la lectia asta dar nu stiu cum sa abordez problema. Aseara am incercat sa nu-l mai iau cu mine in pat, i-am dat apa, dar n-a mers. A inceput sa planga tare tare, era cu okii inchisi si intindea bratele la mine. L-am luat in brate cu gand sa-l linistesc doar dar si-a incolacit bratele in jurul gatului meu si si-a lasat capul pe umarul meu. Iar eu m-am inmuiat instantaneu si am virat-o urgent spre dormitorul nostru cu kupil cu tot.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Deci asa Roxi, sunt la mare, asa se explica ca n-au mai intrat pe aici. Iar corabiile mele revin ele. Iti dai seama ca am bagat cafea la vena...pai altfel cum?

Ina, eu am procedat asa: in primul rand am fost constienta ca trebuia sa gesesc alta metoda decat lasatul sa planga, ca asta n-am putut s-o fac la felul in care plange el. asa ca l-am pandit sa-i fie somn, i-am dat lapticul in patut, apoi am stins lumina si...(elementul de baza la noi)...am ramas langa el. N-am plecat din camera. In primele doua seri a durat vreo ora sa adoarma, timp in care cred ca s-a ridicat de vreo 50 de ori, iar eu ii tot spuneam sa puna capul pe perna si sa faca nani, ca ii e somn, ca si mami face nani, etc...cateva fraze de astea, tot aceleasi (se intindea in pat, statea vreo 5 secunde, se ridica). A, si i-am dat si un ursulet cu care sa adoarma, dar nu e foarte incantat de el inca (de aia ca obiectul de care s-a atasat el si pe care trebuie sa-l aiba musai langa el cand adoarme, sunt eu )
Acum am ajuns la performanta sa adoarma in 20 de minute. Daca de exemplu il las culcat in pat si plec din camera, ma striga imediat si ma intorc, ca sa priceapa ca daca are nevoie, mami vine. De acum incolo intentionez sa mai si plec din camera inainte sa adoarma, nu sa stau tot langa el, doar doar invata sa adoarma singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Scrisesem o gramada si se pare ca nu s-a transmis

Vazut poze cu Uka! Suuupeeer! Vazut tortul vulcan ! Mi-as fi infipt mainile in el...

De cateva nopti Vic doarme toata noaptea, Dar daca mai e cineva in casa in afara de mine si el ( de ex tac'su care sforaie) se trezeste in noapte urland. Asa ca azi-noapte pe la 3 jumate faceam patrula cu cupilu in brate, el urland din gura de sarpe cu okii inchisi. Nu s-a potolit decat dupa ce a tras neste lapte cald Nu mai stiu care e motivul: sforaitul, incisivii laterali care nu mai ies sau keful de lapte in toiul noptii... Ma consolez cu gandul ca pana la 18 ani ii trece...

Vaz ca nu numai ca avem cupii fromosi si preocupari comune, da' putem sa dam si de un club al contabililor / economistilor... dupa cel cu skodele...
O zi buna!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput