Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani de Sf. Maria!
Multi ani Mariilor, Marinelor, Marianelor si Marinilor...am uitat ceva?!

Sa-mi traiasca printesa, sa traiesc si eu ...:)))

Urlaaa...:)...Pupam!
O zi exceptionala!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

MARIILOR !

Va citesc, dar scriu mai rarut. Am vazut TOATE pozicile, toaaateee. Generatia iulie/august 2004 este cea mai cea mai tare

P.S. Completati albumul comun !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

LA MULTI ANI DE SF. MARIA!!!!!!

Carmen am vazut si eu pozele, mi-a imi placea cea in care le-a fost dor unul de altul, dar si Ilinca tunsa tot dulce este. Si Stefi va arata la fel, dar la sfarsitul lui septembrie, dupa nunta sorei mele. Si cactusul are o floare superba!
Gabi, multumim de reteta, chiar o voi incerca si eu.
Roberta, si eu patesc la fel cand ma uit prin hainele mai mici ale Stefaniei, nu-mi vine sa cred cand a crescut asa mare. Si o zi de rasfat cat mai lunga
Olivia multa bafta
Adema multa sanatate lui Codrut

Multumesc tare mult pentru sfaturi, am avut o noapte grea pentru ca nu prea a putut respira saraca. Si nici nu m-a lasat sa ma apropii de nasucul ei cu nimic. Am mai dat-o cu Wick Vaporub si i-am pus Karvol, a mai ajutat-o, dar doar pentru 1-2 ore. Am fost dimineata la dr. sa-mi dea ceva picaturi de pus in nas si mi-a dar RHYNXIL, dar este contraindicat copiilor sub 2 ani Asa ca rugaminte mare VOI CE PICATURI FOLOSITI PENTRU DESFUNDAT NASUL? In rest dimineata s-a trezit vesela, a mancat bine, stranuta de zor si ii curge nasul, dar e bine dispusa. I-am dat si dimineata paracetamol, ii mai dau si diseara si mai vedem.

Eu sunt economista, lucrez la o tipografie (Multiprint - Carmen), dar mai tin si contabilitatea la 3 firme (asta seara de acasa). Adevarul este ca imi place ceea ce fac (nu apuc niciodata sa ma plictisesc) si stiti cum este, cand faci ceva cu placere ai mai mult spor si nici nu simti oboseala (bun, eu aseara era sa adorm la calculator, lucrand, asa ca m-am dus la culcare ).

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vibrocil folosim noi pt nasuc, este super ok + ser fiziologic + picaturi Vit.A !!!
Sanatate muuulta Stefaniei si celorlalti bolnaviori !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi,mi-ai adus aminte de reteta de pate de ficat...de cand n-am mai facut! (dar nici sanse sa o fac in curand nu am). pupi!
Andreea, pe multe medicamente scrie ca nu se pot administra sub 2 ani dar da-i doza prescrisa de medic ca e ok. o poti micsora putin fata de cea minima descrisa in prospect. sanatate si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI DE SF MARIE!!!!!

fetelor ia priviti aici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionel_dinu/detail?.dir=4089&.dnm=73ff.jpg&.src=ph

este tortul de la nunta la care am fost sambata ...o minunatie gastronomica ..facut de cei trei baieti de la prima (emisiunea The Flavours)..un munte imens de fructe padure puse pe nsite blaturi care semanau cu piscoturile dar ceva mai crocante ..o crema care aducea cu bezeaua dar muuult mai moale si mai pufoasa ...si printre toate astea ..frunze de menta ...eu nu-mi amintesc acum sa fi mancat vreodata ceva mai bun !!!!

o zi buna va doresc

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

La multi ani tuturor Mariilor, Marioarelor, Marinilor, etc. La multi ani si mie, ca sunt tot Marie
Andrea, ti-am scris, eu le pun in nas ser fiziologic cu colargol, alternativ, fara economie, desi medicul prescrie nu stiu cite picaturi pe zi, unul desfunda altul usuca; la copilasi asa mici, cum ziceai si tu, majoritatea sprayurilor nazale sunt contraindicate la virsta asta.
Andreea (philip) nici io nu ma laud cind maninca bine ori doarme beton, de frica sa n-o deoki, da` cind dau de greu incep cu boceala, ata ete...
Kim, io-s inginer tcm-ist, deh, asa era pe vremea mea, trebuia sa dai la facultate si cum eram tare la mate si fizica unde sa dai daca nu la politehnica? si iaca asa am ajuns sa tin contabilitatea la aceasi firma de ani buni, nu zic citi... mai sper ca va veni vremea cind inginerii vor avea catare si atunci vom mai vedea. dar si mie-mi place ce fac, am avut un contabil hirshit, si-l mai am, care m-a invatat toate cele. Am vrut la un moment dat sa fac ise-ul dar taxele pentru a doua facultate erau mari si am renuntat. Nu stiu daca as mai avea rabdare sa stau sa buchisesc, mi-a cam trecut timpu`, hehehe... sper ca, macar copiii mei,m sa faca ceva ce le-o place si sa-si practice meseria, pentru ca este lucru mare sa faci cu pasiune ceva (am un exemplar in casa care ma sufoca)
Am pus ceva poze in albumul pe septembrie, dar vad ca le-ati descoperit deja, multumim de complimente.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, imi este necaz ca de la servici nu mai pot vedea nici un album de fotografii!! Promit insa ca in weekendul asta completam si noi albumul comun - chiar am ales si fotografia, asa ca simbata voi incerca sa o incarc si cu prilejul asta o sa intru sa admir si restul fotografiilor...
Simona, din ce spui tu tortul a fost o nebunie!!!!
Andreea, eu pentru desfundat nasul am folosit doar Marimer/Serimar din 3 in 3 ore si in plus Ambroxol 5 zile pentru lichefierea mucozitatilor. Sanatate la puiut!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata si de la Sibiu!

La multi ani Mariilor, Mariutelor, marinelor si Marianelor!!!!

Eu astazi sunt cu corabiile cam inecate, am si dormit prost si m-am trezit devreme, plus ca nu mi-am gasit coordonatorul de lucrare sa-i dau referatele sa le citeasca (prilej de probleme la examen). Plus ca ma tot rog de al meu sot de vreo luna sa se ocupe de masina mea putin ca are niste metehne si tot n-are timp. Incepe scoala imediat si nu pot sa merg cu ea. da bine macar ca suntem toti sanatosi, ca restu trec...

Andrea, si eu i pun Vibrocil, dar sa stii ca daca ii pui picaturi peste mucisori, tot nu se prea desfunda, trebuie intai curatat nasul cu pompita. Nici Tudor nu ne lasa, dar macar de trei ori pe zi il mai tineam cu forta, ca sa-i curat nasul cat de cat.
Noi mergem la medic saptamana viitoare sa ne prescrie Ribomunyl, ca sa prevenim infectiile astea respiratorii care ar putea sa ne dea de cap.

Olivia, am vazut pozele, sunteti niste frumosi! Intr/adevar Luca e un pui mic tare serios! Citisem si eu intr-o carte de medicina a familiei scrisa de un autor american, faza asta cu vitamina C si ala scria ceva de genul, ca nu numai ca nu ajuta la raceala, dar mai produc si aciditate la stomac, pt ca oamenii le consuma in cantitate mare.

Roberta, ce fain de tine, ce n-as da si eu sa am o zi de relas.

Stefanut, la multi ani si tie!

Simona, si chiar doarme toata noaptea fara treziri de loc? Esti o fericita. Eu tot sper sa fie si la noi cum ai zis tu, dupa ce ii iasa maselele (macar primele) sa se linisteasca. Eu incerc acum sa-l dezvat de patul nostru. Un lucru bun pe care l-am realizat este ca adoarme direct la el in patut, nu in patul nostru. Problema este peste noapte cand se mai scoala, ca nu vreau sa-l iau nici atunci cu noi in pat, asa ca stau langa el pana readoarme la loc. Asa ca azi noapte cred ca am stat o ora treaza la el in camera , pt ca imediat cum pleca, se ridica si ma chema. D-aia sunt morcovita azi.

Adema, sa fiti sanatosi si sa treceti usor peste vaccin!

Nicole si Andreiuta ce mai fac????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu, am vorbit eu cu nicole aseara, sunt bine, la mare, se balacesc si fac plaja. imi pare rau ca esti cu corabiile incecate...baga niste cafea sa revinala linia de plutire!

Mergi la inceput