Mamici de ianuarie-februarie (32)
Raspunsuri - Pagina 13
utocatalina spune:
Am luat No-Spa...ca simt o jena prin burtica...in cit timp isi face efectul? Stiti? In schimb stiti ce observ...ca de ceva vreme m-a lasat spatele..nu ma mai doare, decit rar de tot, de vreo 2 sapt...ce bine!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dana_ene spune:
Mersi, dragelor
!
Da, a fost dragutza petrecerea Oanei.
Ea s-a simtit mai mult decat excelent. A primit multe cadouri, care de care mai frumoase.
Raluca, nu eu am facut tortul, l-am comandat. A fost tort de fructe si a avut succes.
Catalina, sa stii ca si culoarea preferata a Oanei este tot rozul. E innebunita dupa culoarea asta
.
Si, da, intr-adevar are un prieten, Luca (UCA). Se cunosc de la 1 luna, respectiv 2 luni. Mamica lui este tot forumista DC, asa ne-am cunoscut, apoi am aflat ca stam la 2 blocuri distantza. Practic copiii nostri au crescut impreuna. Si se iubesc foarte, foarte mult. ![]()
Am fost zilele trecute plecati cu totii la munte, cei mici s-au simtit in largul lor.
Si mie mi-a facut foarte bine iesirea asta.
Sa va spun ca nici eu n-am mai vomat de multa vreme
si sper sa o tin din ce in ce mai bine.
Saptamana viitoare ma programez si eu la un control, dar vaginal. Trebuie sa fac si de-asta unul.
Mai, burtici, ce-s cu durerile astea, vreti sa ma speriati ???
Daniela
(17+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Maria28 spune:
Dana ai o fetitza tare dulce si scumpa ,ispiteste toti baietii 
,foarte frumoase fotografii .
J G spune:
Neatza fetelor!
Am avut o intalnire de dimineata si nu am apucat sa va scriu. Am fost ieri la dr T, am facut ecografie, BB are vreo 268g - voi ce ziceti, e bine la 18 saptamani? Se pare ca este FETITA. am vorbit multe cu doctorul, mi-a dat sa iau Biomarine si MagneB6 (cate 4 pe zi... ceea ce mi se pare foarte mult, ca sa nu mai zic ca o sa ma rupa de bani!) I-am spus de durerile pe care le am si mi-a zis sa iau no-spa, chiar m-am suparat un pic pe el ca mi-a zis foarte serios sa iau no-spa ca altfel ma trezesc ca scap copilul in vagin. ori eu numai la o asemenea nenorocire nu aveam nevoie sa ma gandesc, acum sunt, evident, super-stresata de imaginea asta! Mai ales ca iar m-am trezit cu burta tare iar acum am dureri...
In rest pare ca totul e ok, l-am intrebat de ce am burta asa de mica si a zis ca e foarte bine, ca o sa creasca si burta.
Catalina, felicitari pentru rezultatele de la echo, abia astept si eu sa ajung la Iosup. Vroiam sa te intreb daca si tu iei tot asa, 4 magneB6 si un biomarine? Si inca ceva: mi-au inregistrat ecografia, cum pot sa o iau de acolo sa ma uit la ea acasa, in liniste, ca atunci eram foarte stresata si nu prea am inteles nimic?
Asteryaro, felicitari pentru baietel!!
Giova, este super in Grecia, sa te distrezi bine de tot! si eu abia astept sa plec in concediu!
Dana, ma bucur ca ti-a iesit petrecerea frumoasa!
J 18+
utocatalina spune:
Janina..felicitari pentru fetita
...hai sa o luam metodic...fetita este ok ca greutate
...Magne B6 il inlocuiesti cu cel rominesc: Magneziu forte si Vitamina B6" asta ceri la farmacie...este ieftin si este varianta romineasca a Magne B6...Tutunaru zice treaba asta, probabil ca a uitat sa-ti zica...si eu iau 4/zi + Biomarin 1/zi...vezi ca si eu am trecut serios pe No-Spa de ieri...ia, daca trebuie si ai contractii si dureri...Pentru filmulet trebuie sa cumperi nu stiu ce unitate..trebuia sa intrebi...eu nu mai tin minte, ca mi-a adus sotul de la serviciu si apoi a dus-o inapoi...numai ca acasa nu am reusit sa copiez inregistrarea, numai la serviciu...
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dana_ene spune:
Janina, felicitari pentru veste
. Eu am colorat in roz pe site, asteptam si numele
.
Maria, multumesc mult
. Si eu te-am recunoscut in reclama ProTv. 
Angi, si eu as vrea sa stiu daca vrei sa trec rozul pe site sau astepti o noua confirmare ?
Catalina, foarte-foarte frmos costumul de blugi. Iti sta superb.
Si eu am o salopeta de blugi de gravida, mi-a dat-o prietena mea (mamica lui Luca).
Pentru toamna si iarna care urmeaza vreau insa NEAPARAT si o pereche de pantaloni de gravidutza.
Daniela
(17+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
alina m spune:
la multi ani mariilor!!!
eu nu prea mai am timp sa va scriu, am f mult de lucru la servici iar acasa sunt in curatenie si calculatorul e strans. Incerc sa tin ritmul sa va citesc totusi.
dar trebuia sa va dau si voua vestea cea mare.
SUNT DOUA FETITE SANATOASE!
21+
alina si gemenii
irinadum spune:
Uau ce de vesti ! Felicitari Alina si sa iti traiasca fetitele. Asta da veste.
La multi ani tuturor Mariilor.
Irina 24+
toanca spune:
Janina, felicitari pentru fetita!
Incep baieteii sa piarda ......sunt tot mai multe fetite!
Da o sa aiba si baieteii nostri de unde sa aleaga![]()
![]()
.
Dana, bine ai venit din concediu!
Ce as mai vrea si eu in concediu.....
la toate Mariile!!!!
Toanca si bebe Matei 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos