Mamici de ianuarie-februarie (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

burtici frumoase !

De azi dimineata tot citesc ceea ce ati scris in ultimile capitole.
Sa ma iertati daca nu voi reusi sa va raspund tuturor, dar vreau in primul rand sa va felicit pe toate cele care au primit vesti bune despre bebei.
Eu am facut multe actualizari pe site (http://www.copilasi2006.3x.ro/index.htm).
Vedeti voi daca am omis pe cineva (poze actualizate, culori pentru sexul puisorilor, numele lor) si anuntati-ma.

Ramane ca dupa plecarea Giovei in concediu sa redeschid eu capitolele, da ?

Asteryaro, felicitari !!!!!!!!!!!!!

Am pus si eu ceva poze de la petrecerea de ziua Oanei: http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_ene/album?.dir=f9db&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dana_ene/my_photos

Daniela (17+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Super titulatura Cata ...o faci fotomodel la cate echo ai si eu vreau fetitza ,ma uit dupa toate fetitzele din parc ,offf ..cand vad roz ,ma gandesc ce frumos ar fi sa am fetitza sa o imbrac in fustitze care mai de care Si daca ar fi sa ma iau dupa urarile lui Anda ,as vrea sa am un copil "destept ,frumos si cu bani" ....indiferent de sex
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela mii de pupici...sigur, dupa plecarea Giovei in concediu tu vei fi deschizatoarea de drumuri...vezi ca ne bazam pe tine!Intru acum sa vad actualizarile pe care le-ai facut...acum ma uit si la petrecerea Oanei!Ralu nu stiu ce sa-ti zic ce eruptia aia...tu ai avut rubeola cind erai mica, asta ca sa stai acum linistita! Poate totusi fata a fost alergica la ceva...eu cind eram mica faceam urticarie din orice..si la munte acum am facut, dar noroc ca nu m-am umplut!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta20+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Cata ma gandeam si eu sa iau ceva vitamine, dar pana acum n-am avut curajul ... am fost fetiza ascultatoare, daca doctora mi-a zis sa nu iau, n-am luat. O sa imi cumpar si eu o cutie de Materna si o sa iau macar 10 zile ... voi cum luati vitaminele?
Anda sa sti ca si eu am de gand sa lucrez pana la sfarsitul lui decembrie ... sper sa rezist. Adevarul e ca fac ce imi place aici si nu prea am stres, asa ca sper sa ma simt ok ca sa pot veni la lucru.
Dana bine ai revenit!

Angi 20 fix

Mergi la inceput

Maria tu concentreaza-te...ca poate iti zice ca este fetita...azi Dan mi-a zis, ca si el a asteptat cu sufletul la gura sa stie ca Bianca este tot fetita si ca nu i-a crescut nimic intre timp, pentru ca deja s-a obisnuit cu ideea ca e fetita, si i se parea ciudat sa ne fi zis altceva..mai ales ca i-am luat si niste hainute, o strigam asa..stii cum este cind iti faci planuri...acum sa vedem ce este bebelul tau...indiferent ce...sanatos sa fie si sa nu-si schimbe sexul pe nevazute!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta20+

Mergi la inceput

Canda..eu am luat Materna luna trecuta, acum Elevit si luna viitoare o sa iau iar Materna...iau o pastila dimineata dupa ce maninc...si sa stii ca ajuta mult sa fie bebe sanatos...chiar daca nu ti-a zis doctorita eu spun ca iti fac numai bine..

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Ralu ai mare grija ,bine ca iti faci programare ..pana nu afli raspunsul nu pot sa spun decat ca sper din tot sufletul sa nu ai nimik nici tu nici colega ta ,sa speram ca la ea a fost de la mancare sau detergentul de pe haine ..ma rog sa fie bine cu tine si sa nu ai nimic .De 3 D ,am aflat ca e chiar langa maternitate in cladirea aceea ,acolo mi-a luat sange pentru analize si am vazut scris ca au 3D ,dar nu fac decat dupa 18 saptamani de sarcina ,asa ca am de asteptat si doctorita mi-a recomndat sa-l fac la 20 saptamani ,o fi stiind ea de ce.
Anda si restul fetelelor ,voi ma ingrijorati cu durerile ,sau sa le spun mai bine contractii ,eu nu am nici un NoSpa in casa ,de frica o sa imi cumpar din timp ,daca ma apuca si pe mine in toiul noptii ,ce ma fac ...cam cat costa ,stiti ?
Gio ,concediu placut in Grecia !
pupici
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Heheeee, bine ai revenit, Dana, iti simteam lipsa pe aici.
Super petrecerea Oanei, vad ca are deja si un pretendent.
Si tortul atrata bestial. Tu l-ai facut?
Merci pentru actualizari, sa speram ca vom avea site-ul mult si bine si ne vom pune si noi poze de la aniversarile bebeilor.

Ralu 22+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Daniela supper petrecere..Oana extraordinara..si rozalinda..culoarea mea preferata...iar tortul..ce sa mai zic deja imi curg

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana bine ai revenit!!!!
Vrei sa ne faci pofta cu tortul ala? Incep sa-mi curga... pe aici pe la birou.
Cum a fost in concediu?
Inca o zi- maine si pe urma , pana prin 24 nu mai auziti de mine.
Ma bazez pe tine.

Cata super titulatura!!!

Canda vrei sa pun carucior roz? Sau mai astepti pana esti sigura?

Maria mersi, sper sa fie placut concediul si fara surprize.

poze
gio si bb Marco 22 fix

Mergi la inceput