un sfat privind stressul
Raspunsuri - Pagina 2
Loma spune:
Ba eu te-as sfatui sa iei Magneziu cu B6, la mine a functionat.... sau homeopatia poate ajuta, sau preparate din plante facute special formula antistress.
Loma
Loma spune:
aa uitasem sa-ti spun ceva important care ajuta corpul sa elimine stresul, renunta ptr. o perioada la dulciuri, daca simti nevoia de sugar, mananca numai miere naturala, struguri, pepene, fara ciocolata, cafea, sucuri comerciale.
Loma
dulcetica spune:
Identifica si inlatura factorii de stress.Ce te determina sa crezi ca e de la lipsa de vitamine manifestarea ta?Daca e un dezechilibru de acest gen ,fa-ti un program alimentar in care sa ai 2 oua pe saptamina,brinza,lapte ,peste ,fructe si legume si incearca sa-l respecti.Te-am pupat,
danyelana spune:
Scarmanus ne raspunzi si noua ce sunt coloriaje de tip mandala? Te rugam.
Pupici.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
aschiutza spune:
Daca nu iei anticonceptionale iti recomand ceaiul de sunatoare. Eu am luat pastile cu extract de sunatoare, timp de trei-patru saptamini si m-au ajutat. Insa nu din prima zi, ci dupa aceasta perioada! Banuiesc ca totusi sa bei ceai e mai bine decit sa iei hapuri...
------------------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
leistra spune:
Dragele mele, va marturisesc ca si eu am mari probleme cu stresul, adica nu am motive de stres, dar daca nu le am le inventez, asa cum spunea o alta colega de-a noastra de pe forum, adica analizand la rece lucrurile nu ar trebui sa fiu deloc stresata, ci chiar multumita de cum decurg toate in viata mea. Dar imi aduc aminte de situatii neplacute din trecut si devin nervoasa si nefericita. Am perioade in care din cauza acestui stres nu pot dormi bine, ma simt mereu obosita, nu am energie, acum iau spirulina, astept sa vad daca functioneaza, dar incerc sa ma autocontrolez cu zicala DOAR ASTAZI NU TE MANIA!
Va pup!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
gabi_j spune:
Aschiutza, ceaiul de sunatoare de ce nu 'merge' cu anticonceptionalele? De ceva vreme m-am lasat de antibb, dar si pe vreme cand le luam si acuma beau ceai de sunatoare, si nu observ nici o diferenta? Este ceva incompatibilitate? Am facut oare o prostie? Te rog raspunde, pt ca sunt curioasa, si inca nu am auzit de chestia asta.
Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'
Principesa spune:
Ratusca draga, ceea ce descrii tu este un cocktail de trairi anxioase si depresive. Poate ca sunt consecutive un eveniment stresant in viata ta observabil sau nu.
Eficienta si fara efecte neplacute este psihoterapia cognitiv-comportamentala care include si tehnici de relaxare.
Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura
geo_ionita spune:
La multi ani tuturor doamnelor si d-soarelor!
As vrea sa stiu daca stresul este si un rezultat al renuntarii la anticonceptionale, pentru un BB...
. Sunatoarea este buna???
baicualina spune:
dupa numarul vizionarilor...peste 500 e clar cat de stresate santem multe dintre noi!
si eu sant...din n motive!insa incerc sa le rezolv!daca nu pot cand ajung acasa fac o baitza de vreo ora, doua cu spuma, lumanarele si muzica linistitoare....si dupa ce ies de acolo daca inca nu mi-a trecut ma sui in mijlocul patului
cu telecomanda in mana si pap ciocolata...si sigur imi trece!ce e prost e ca in general se intampla seara...si e cam prost sa pap ciocolata seara si ca ingrasa si ca nu mai dorm...dar in fine nu se intampla de prea multe ori!![]()
apoi ma rog!!!
iar a doua zi iau problema de la capat si gasesc rezolvari!cu ajutorul lui Dumnezeu!
Alina
mamica
de
Diana aproape 6luni