un sfat privind stressul

un sfat privind stressul | Autor: ratusca79

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, ma intreb daca ma puteti ajuta cu un sfat, ce as putea lua pentru starile de nervozitate, stress, anxietate, plang usor si destul de mult in ultima vreme, am auzit de magne B6 e buna? sau daca aveti alte sugestii....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

Trebuie sa te duci sa-ti faci analizele ca sa sti sigur de ce vitamine ai nevoie. Eu iti pot spune ca sucul de rosii este foarte bun contine potasiu si fulgi de porumb( mamaliga)care contin magneziu. Nu trece imediat pe medicamente incearca sa-ti rezolvi mai intai tu singura problemele si eliminale una cate una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

O sugestie: o baie buna, cu spuma multa, niste lumanarele aprinse, un parfum fin, muzica lina... eu asta fac cand sunt stresata!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Sfatul meu este sa iei o pauza de la activitatea ta si sa pleci intr-o vacanta sau macar sa stai acasa sa te odihnesti, sa incerci aromaterapia sau reflexoterapia. Probabil ca ai si o lipsa de minerale si de aceea mai bine sa-ti faci si niste analize, pentru a nu lua vitamine si pastile dupa ureche.

http://pq.photos.yahoo.com/ph/catxo100/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Salut,

Bine ai venit in clubul celor stresati, si eu sunt la fel, intr-un vesnic stres, si fara motiv(il gasesc eu motivul , vorba ceea , din pamant din piatra seaca ) , sotumeu zice ca o sa crap stresata, ca io caut motivele tot timpul de a-mi face griji, de a ma stresa, si cam asa e , tot timpul ma gandesc: "da, da daca? " , da ce o sa fie peste 10 ani, da da peste 100, sa nu mai zic ca aseara m-am surprins debitand faze de genul : oricat ai munci si orice ai face tot nu lasi nimic in urma ca peste 100 de ani tot trece careva cu excavatorul peste sandramaua , deci totul e degeaba, si alte asemenea bazaconii..., no, asta-i, poate imi da si mie careva vreun ceai minune, vreun hap miraculos, sau vreun sfat, pt stres, desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Eu am renuntat la cafea de o saptamina, tot pe tema asta. Tot mai ma scap la ciocolata din cind in cind, dar numai cind vin de la munca si sint epuizata.
La mine e mai rau ca am motive de stres la munca si nu ma exteriorizez mult timp, dar si cind o fac, scot cite o remarca la timpul si locul nepotrivite, de imi pare rau.
Sotul meu spune ca mai intii trebuie sa ma calmez si pe urma se vor rezolva toate, dar eu nu pot sa ma calmez decit dupa ce le vad rezolvate.
Am observat ca vitaminele ma energizeaza si nu e bine, asa ca acum incerc cu ceaiuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Da, vezi ca la bucatarie e un subiect cu la ce-i buna ciocolata, si printre altele e un bun antidepresiv!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fa coloriaje de tip mandala. Te calmeaza instantaneu.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

Fa coloriaje de tip mandala. Te calmeaza instantaneu.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Ce-s alea? auoleuuu pe ce limba vorbesti sau m-am prostit eu de tot?

Ratusco, habar nu ai cata magne b6 am bagat eu la batuca, plus ca dupa ce m-am dopat timp indelungat cu ele, seara, sa aflu ca astea CHIAR DAU stari de agitatie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dorina, eu te-as sfatui sa nu iei medicamente, mai degraba fa-ti putin timp numai pentru tine, in care sa-ti faci o programare la un masaj de relaxare, cu uleiuri aromate, muzica de relaxare, betisoare parfumate, e Dumnezeiesc!
Incearca!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Uite ce fac eu cand trec prin asemenea momente:
Am o melodie a mea. Frumoasa, vesela, tonica. (Stiu ca multi folosesc piesa Gloriei Gaynor "I Will Survive"). Pun caseta in casetofonul cu casti, dau sonorul la maxim si ma postez in fata oglinzii unde dansez ca nebuna si cant cu voce tare. Ascult melodia o data, de doua ori, de trei ori... Stiu ca e greu cand esti depresiv sa te mobilizezi sa faci asa ceva, ca nu ai chef de muzici vesele... Stiu, ca trec prin asta de fiecare data. Dar ma mobilizez si reusesc.

Alteori ma duc in oras sa ma alint: coafor, un parfum, un film, o plimbare in parc... ceva pt suflet. Bafta!

Mergi la inceput