Poate te ajuta informatiile mele cu ceva....Anul trecut mi-am sustinut teza de doctorat in fizica...De anul acesta s-au schimbat conditiile ptr. doctorat. In sensul ca, nu mai este considerat un fel de sv. ci ceva intre sv. si studentie in sensul ca nu toti doctranzi la forma de invatamant la zi primerc salar ci doar unii, in functie de nr de doctoranzi/profesor/universitate/facultate, etc. Cet este ca de anul acesta foarte putini doctoranzi cu frecventa vor mai beneficia de salar/bursa. In plus de anul acesta doctoratul este de 3 ani in care se presupune ca treci prin aceleasi etape: cursuri, examene, refeferate si in final sustinerea tezei.
Succes!
Raluca mama Ilincai de 3 ani
Daca indrumatorul de doctorat este de acord si colaboreaza deja cu cel de care zici ca te-a ajutat si e doar conf., poti sa lucrezi cu cel de-al doilea, ca si co-indrumator. Daca primul e asa de ocupat, o sa-i convina...
Cit despre utilitate: daca vrei sa lucrezi vreodata in invatamintul pre-universitar, nu se echivaleaza Doctoratul cu Gradul 1, asa cum era odata?