Mamici de martie-aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

'neata fetelor!!!
catrinel multumesc, chiar sper sa ma odihnesc sau mai bine zis sa ma relaxez,ca nu mai pot de stress si mai ales de nervi!! asa ca cine zice de nervi???? eu sunt si in mod normal ceva mai nervoasa, dar acum intrec orice masura
nimeni nu-mi sta in cale(din pacate ma iau chiar de toti)
acum trebuie sa scap... ma duc la spital la medic sa-i arat rezultatele si sa-mi dea programare pt. amniocenteza.
ne vedem mai tarziu!!!
pupici la toate

P.S. tina multumim pt. efortul care il faci, chiar este mult mai frumaosa listuta asa

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Maria bun venit inapoi! Abia astept sa vii de la dr, poate ai vesti despre sexul lui bebe!
Aileana succes si tie la dr. si asteptam pozica noua.
Darkeyes e normala starea pe care o ai, din cauza hormonilor.

Laura 11+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titinutza spune:

salut fetele! tare ma mai bucur ca am gasit capitoul din nou, chiar ma gandeam ce se va intampla cu mesajele noastre.......... multumim moderatori si multumim inca o data tina, pt ca ai grija de listuta.
la mine UM a fost 01.07.2005. asta pt ca atunci cand am dat datele eram cam confuza cu privire la ce inseamna UM
va pup si va doresc sa aveti parte de somn si de mai putine greturi.

titinutza

[link=http://lilypie.com][img noborder]http://bd.lilypie.com/HZLjp3[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Salutare burtici,

am fost saptamana trecuta la eco si a zis dr. ca e viu, ca ii bate inimioara, ca are 33 mm, dar...nu se prea misca "pozitie declina si motilitate redusa" a scris in bilet. Oare ce sa fie? M-a speriat rau de tot, mai ales ca eu mai am si dureri, acele contractii uterine urate, si sper sa nu fie de rau ca mor...
Acum trebuie sa mai fac saptamana viitoare un eco si tare mai am emotii...
In rest papam dar nu orice, avem greturi dar nu si varsaturi, iar cu somnul...suntem campioni. Toata noaptea dormim TUN, BUSTEAN, etc.
In schimb la ora 7 dimineata, inainte sa sune ceasul, suntem drepti.
Si lu bebe nu-i place pasta de dinti !!!!!!!!!!!!!!! Ce ma fac ?
Va pup si daca aveti vreun sfat, nu ezitati. Orice ma bucura.

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Am uitat sa va spunem ca avem deja 10 saptamani...

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adar tu nu iei nimic daca ai contractii? Sa iei No-spa sau Scopantil, nu e bine sa stai cu durerea. Eu la orice durere de burtica iau No-spa (nu mai mult de 2 pe zi). Eu zic sa stai linistita si sa nu te agiti ca il superi pe bebe; pai poate era si el somnoros si nu a avut chef sa miste asa de mult cat voia dr!

Laura 11+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Fetelor am fost la medic pentru nasul care imi curge in continuu. Era in concediu si asistenta mi-a zis ca Paracetamol nu avem voie deocamdata. Asa ca o luam babeste cu lamaie, miere, ceaiuri, Vitamina C cu propolis, dar nu mai mult de 4/zi, sirop de muguri de brad cu propolis 3 linguri/zi si picaturi nazale Olynth un puf in fiecare nara de 3 ori/zi. Cu picaturile nu sunt absolut sigura ca sunt bune ca pe prospect scrie ca nu s-a testat pe gravidute. A si mi-a mai zis ca e bun si strepsils, dar in cantitati mici, mai bine sa-l evit. Am scris ca in caz ca raceste vreuna din voi sa stie ce are de facut.

TweetyGeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darkeyes spune:

opaaa...fetelor, vreau sa stiu si eu cum se simt ... contractiile. ma mai doare si pe mine burta din cand in cand si simt ceva ca o mica usturime in partea stanga, dar am impresia ca e nu e tot aia...cum imi pot da seama?!
va multumesc, pupici
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Adar, dar oare nu trebuiau si ceva analize de singe? Si bataile inimii cum erau? Mi se pare ca ti-a dat cam putina informatie!
Tweety, Olynth nu stiu daca e bine sa iei, trebuie sa fie si alte picaturi pt nas, de ex cu sare de mare, sau asa. Iar paracetamol, peste tot eu am vazut ca e safe in toate trimestrele, numai ca nu ai voie sa iei decit unul pe zi, si numai 3 zile la rind. Toate astea ti le-a recomandat asistenta, deci? Ai grija de tine si multa sanatate!!!!!!
Darkeyes, sa nu ai vreo raceala cu usturimea aia.

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor, ma bucur ca va place listuta. Stati linistite ca nu este nici un eford, din potriva este o bucurie! SPuneti-mi si mie care stiti cum se activeaza PM-ul aici? Va pup si aveti mare grija de voi!

Tina and Our sweet baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput