Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -57
Raspunsuri - Pagina 8
princess spune:
Laurica, ce mult ma bucura cand aud asa vesti bune de la tine! Si ce mare a crescut BEBITA! Sa va traiasca si sa fie sanatos! Cand veti afla ce este?
Andicutz, distractie cat cuprinde la munte!Sa te intorci voioasa!
Barbye, din ce stiu eu, UTROGESTANUL este pt. ingrosarea endometrului!
pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
Amely spune:
Sar’na mult fetelor pentru urari! Va doresc la toate acelasi lucru, iar la anu sa fim din nou in aceeasi hora, dar a mamicilor!
Princessita, balantzuca e mama, io mi-s scorpioanca (d-aia buna!) si orice ar fi nu las garda jos niciodata!
Iepuricule, sa-ti traiasca sotiorul, mai da multe fecioare printre consortii nostri! Io l-am cadorisit pe-al meu cu un ceas Swatch (, sper ca am voie sa zic?), si n-am mai rabdat pana duminica, pe 11 cand e ziua lui, i l-am dat azi, de aniversarea noastra. A fost super incantat, desi era bratara putin cam larga, nu l-a mai scos de pa mana...
Megbeng, bine ai revenit de pe frumoasele meleaguri, ma bucur ca ai avut o luna de miere ca-n povesti, sper ca si cu bebe la purtator, macar tu, ca io venii de la Paris fara nik in burtica... cre’ ca m-au stresat francezii aia cu politeturile lor! si vorba lui Andicu, vrem poze, poze! ca pun si io maine, vin cu sticku la birou...
Andicule, distractie placuta la munte! sa te gandesti si la noi!
Laura, ma bucur tare mult pentru tine si bebicul tau! Dea Domnul sa fiti in continuare sanatosi amandoi!
Barbye, mie dr. mi-a dat 2 pastile de premarin acum cateva luni pentru endometru, ca dupa chiuretaj era subtire rau...mie mi-a facut bine!
Fetelor, v-am lasat...tre' sa fug ca-mi vin musafirii la 7... V-am pupacit pe TOATE!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lovely_dia001/my_photos
marrina spune:
Laura-Ioana Ce am vazut in burtica ta... O sa fie (o) cochet(a)... De-aia isi tot duce manuta la cap? Sa fiti sanatosi si sa aveti grija de voi!
catty LA MULTI ANI!!! si pentru azi. Te cheama si Maria? Si pentru asta LA MULTI ANI!!!
Ingerasule Drum bun pe traseul pe care vrei sa pleci!!! Venim dupa tine... Eu sunt in z27 deci ...pe un alt itinerar. Ne intalnim noi la ... Clar.
danangie spune:
Ptiu.......se vede ca a fost eficace desteptatorul meu. Ce harnicute sunteti!!!
Deci, UTOCATALINA, CRISTINNA, MARRINA, MIRONA, M_OANA, ANDICU, AMELY, DANDANA, MISHULINA, IEPURILA, PRINCESS, CATTY, INGERAS26A, va multumesc din suflet pentru urari. I-am aratat lui Alin toate urarile voastre si a cam ramas ca la dentist.Asa a vazut ce comunitate unita suntem. Ati fost niste dragute si se vede ca suntem o adevarata echipa.La bine si la greu ne incurajam, chiar daca nu ne-am vazut niciodata fata-n fata.
MISHULINA imi pare rau de rana asta. Din pacate, nu toate operatiile sunt la fel, si nici recuperarea pacientilor nu e la fel la toti . Dar sper ca ovulele care ti le-a dat sa faca ceva bun si sa te vindeci. Sincer lipsesti tu, cu toate mesajele de incurajare si de emotii, pe care le trimiteai. Mai intra, chiar daca nu ai nimic de zis despre monitorizare , etc. Asa te ajuta sa nu te inchizi si sa nu cazi stii tu...in butoiul pacatos. Eu luna aceasta am trecut cu bine de rushii. Stii cum se zice: cu cat il ignori cu atat se enerveaza. Asa poate rushii astia s-or enerva si m-or lasa in pace. Curaj!!(hmmm....unde gasesc floarea albastra?)
UTOCATALINA ce mult ma bucur sa stiu ca mai intri si ne mai citesti. Astia da prieteni adevarati. Poate cuvantul "prieteni" e prea mare dar oricum "tovarase de lupta" impotriva uratilor de rushi.
ADYA sa dea D-nu sa te paleasca cu-n test pozitiv. Tin pumnii !!
DANDANA bine ai venit. Si da poti intra cand vrei si cat mai des, chiar daca iti doresc ca sederea aici sa fie scurta sa ocupi cat mai curand un loc la salonul
AMELY bine ai venit in grupul nostru. Deci, IEPURILA, ANDICU cum va spuneam "Unde-s multi puterea creste!!". Deci suntem 4 in a 3-a zi .
CRISTINNA ma bucur pentru programel. Dar cum zicea cineva , in afara programelului urmeaza si semnele mucusului, durerile tipice ovulatiei, etc.
CATTY e ziua ta? Am pierdut firul. Daca e asa, din partea mea si sper sa prinzi testul pozitiv!!
Eu m-am trezit , am fost printr-un magazin si acum stam acasa sa lenevim. Diseara : si ...mmmm
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Catrinel_17 spune:
Fetele frumoase si in curind burticoase!!!
Am intrat sa va salut, am venit din concediu, sunt de 3 zile la lucru…. A fost asa de misto in vacanta!!! Mai vreau! Am fost la semi-munte, plimbari, leneveala, citit, dormit, din astea ca pensionarii. Daca urcam o panta imi iesea sufletul. Mi-a prins asa de bine concediul, pacat ca a fost asa de scurt, am stat numai 9 zile.
Luni merg la al doilea control, sa-mi tineti pumnii!
Va pup cu drag pe toate, de la A la Z si inapoi!!!
Mii de pupici!
C+ bb mik
princess spune:
Catrinel, bine ai revenit din concediu, draga mea! Am tot intrebat pe aici de tine ca nu stiam de ce nu mai dai nici un semn de viata! Te-am mai citit si la gravidutze si am vazut ca esti bine! Iti urez bafta maine la control si sa auzim de bine in ce-l priveste pe BEBE mic!
Danangie, distractie placuta! Sa ne povestesti cum a fost!
pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
Gabbriela spune:
Am vb cu Anina_n chiar acuma.
A spuns ca au ajuns cu insulina sa faca numai de 2 ori pe zi cate o injectie. Testele au iesit toate bune, si daca si maine dimineata ies tot bine o sa ii dea drumu acasa cu Cristina. Cristina e vesele, mananca bine, chiar cere papa, lucru care nu il facea Cristina prea des inainte.
Ma bucur tare tare ca au reusit sa stabilizeze doza de insulina si ca acuma pt sa revina acasa si sa isi reia rutinele zilnice.
Nina va tranzmite sanatate, noroc si fericire la toate
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
ionica spune:
Salutare fetele mele dragi!!
Am intrat sa va fac un pupic mic mic la toate ,pe aici nimic nou in afara de frustrari si dureri,soarele stralucezte si inca nu am curaj sa ies din casa.
Curaj la toate!!
danangie spune:
IONICA scumpa, intra mai des pe aici asa fetele vor avea ocazia sa te incurajeze mai mult. Incearca sa faci ceva ce te tine ocupata.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
danutza_c spune:
Va pupacesc si eu azi. Parca se arata o zi mai linistita dar mi-e si frica sa zic hop ca nu am sarit inca!
Danangie, cu ceva intirziere, nu stiu unde mi-era capul ieri, pentru Alin! Sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii unul alaturi de celalalt!
Catty, sa dea Domul sa fie asa cum ti-a spus tanti care iti ghiceste in cafea!
Ionica, trebuie sa fii tare si sa mergi inainte! Trebuie sa ai speranta ca totul o sa fie asa cum vrei tu pina la urma.