Copilasi de aug-sept 2003 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sasha... io stiu... asta mi-a trecut prin cap. cand sunt mai mari sau vb clar poti sa scoti de la ei cate ceva... dar acum...

biserica... pai de la locul de joaca unde ne-am intalnit noi, daca pui lacul in dreapta, in fata se vede magazinul titan... putin mai la dreapta e biserica. e stil maramuresean, turla se vede din tot parcul.
deci... mergi spre lac. dar nu cobori la lac. aleea care se face la stanga duce la biserica.

ma, daca veniti in IOR vin si eu!! ramane sa vedem sambata ce si cum?? adica... cum e vremea... si cum ne trezim

Cristina 28+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am uitat ...

Ia uitati-va ce fata avea Oana azi-dimineata cand plecam spre gradi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_ene/detail?.dir=9728&.dnm=2160.jpg&.src=ph
------------------------------------

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

offf...off, mai, mai....ce mila mi se face de puisorii care merg la gradi!!!! tinem pumnii sa se invete cat mai repede....oare ce-o fi in capusorul lor saracutii cand se vad singurei, fara mami si tati...
hai ca ma opresc aici, nu vreau sa mai pun si eu paie pe foc; mai ales ca si eu tb. sa-mi fac curaj sa-l duc pe Hori la gradi la anu'.

Sa vedeti si la fi-miu, va mai spuneam eu, a fost plecat doar el cu taica-su la soacra-mea ptr. 2 zile, era f. vesel cand s-a urcat in masina, dar cand a vazut ca eu ma dau jos s-a intristat brusc, si a stat tot drumul suparat. Cand am plecat la munte, acum o sapt., a tinut minte copilu' ( sa mai spuna cineva ca astia mici nu pricep sau ca nu tin minte),.si nu a vrut decat sa iasa din casa decat cu mine de mana. cand s-a urcat in masina, la fel, "mama, mama" si ma tragea iarasi de mana, ii era teama ca iar raman eu acasa.

Elena-Teodoara : noi avem un Megan Sedan. Acum de fapt e al meu, ca sotul foloseste masina firmei. De misto, e f. misto, dar e si f. mare. E f. bun ca masina de familie, are portbagajul mare si tot ce vrei. Daca in schimb iti doresti o masina ptr. oras, cu care sa te fatai cu ea de colo pana colo....eu zic ca mai bine te orientezi spre ceva mai micut. Cel putin eu asa as face. Si e mai usor si sa o manevrezi...si cu locurile de parcare la fel, "incapi" mai usor.

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Tigresa, asa m-am gandit si eu... Cum barbatu-meu are deja una(cica e a noastra, dar eu pun fundul in ea doar cand plecam pe undeva in week-end, ca de volan...) Asa ca am sa-mi iau una micuta, supla si vioaie!
Sasha, acu' ma uit dupa "reteta" si am sa ti-o trimit...
Noi suntem in parc mereu, dupa cum v-am spus, fireste, cand nu ploua. De la 11 pana pe la 14, 15 (uneori, luam prinzul 1 in parc, iar pe cel de-al doilea, cum ajungem acasa). Suntem smechere, nu? Ne vedem acolo daca veniti!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

dana - la fel e si Sasha cand plecam "acolo" . El tot mai spera ca mergem in parc si ma intreaba : mami, utza maie ?
Cristina - am inteles, dar daca ne vedem ma luati si pe mine de la intrarea in parc ????? Totusi....

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

sasha, uite ce ti-am promis: tinctura de propolis combinata cu Helmiflores (e buna si pentru paraziti intestinali)... Dupa urmatoarea schema: 10 pic/zi helmiflores, timp de 10 zile, apoi tinctura de propolis 10 pi/zi restul pana la o luna (deci cam trei saptamani). Asta toata pt 6 luni. Eu asta am gasit...

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Si al meu Sergiu e la faza "NU NU" .
NU la nani, NU la mancare, NU la imbracat ...si tot asa. M-a disperat! Si inca nu suntem la gradi.....
Cred ca suntem nevoiti sa amanam pana la anu` treaba cu gradinita ptr ca nu gasesc nimic cat de cat aproape de casa (acolo unde mi-a placut nu mai erau locuri si era si scump......)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

cristina, ia mama aici detaliile :

FAR EAST TRADING

Str. Arh. D. Harjeu Nr.59G
Bucuresti, Sector 2

Telefon : 021-326.28.53
Telefon : 021-326.28.54
Fax : 021-326.28.56

E-mail : office@fet.ro
Web : www.fet.ro

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

freia, merci. ii dibuisem si eu pe la babyexpo de dimineata, da' nu le merge situl. sper sa ajung la targ sa vad patutul, daca nu, dau o fuga pana la ei, ca sunt aproape de noi. asta daca or avea magazin la sediu...

Cristina 28+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ei fetelor, se pare ca intr-adevar minunile nu tin prea mult! Cel putin asa ne-a intrebat dr-ita pediatra a lui Raduc cand ne-a vazut azi dupa-amiaza la usa cabinetului: "cat a tinut minunea dna Tudor?"
Dupa cum ati inteles, Raduc s-a imbolnavit! Azi cand m-am dus sa-l iau dupa-amiaza de la cresa, mi-a spus asistenta de la grupa lor ca s-a trezit dupa somnul de prinz rosu in obraji si avea 39 C febra. Insa era vesel, activ, nici un alt semn. I-au bagat un supozitor cu Novocalmin, a scazut febra, el voios in continuare. Cand am auzit cum sta treaba zic ce s-o mai lungesc, fuga la policlinica. Am avut noroc sa fie acolo dr-itza lui si a fost foaaarte dragutza ca nu avea program de consultatii (ci teren) si totusi ne-a primit la cabinet (abia venise de pe drumuri). Ma rog, in concluzie, Raduc e rosu tare in gat, dupa cum se vede cica e de origine bacteriana asa ca ne-a dat Sumamed (iar antibiotic ) dar a zis ca nici ea nu e pro-antibiotice asa date din prima, insa in cazul de fata acum sau peste 2-3 zile tot la asta ajungeam. Acum l-am pus in pat, frigea, i-am dat algocalmin picaturi pe care l-a inghitit fara nici o grimasa (!!!) toata seara a fost cam turmentat, e si obosit, insa de maine il tin acasa sa vedem cum evolueaza...spre ca in bine! Nu stiu frate cum a reusit asa rapid sa prinda ceva microbi, fir-ar sa fie! Banuiiesc ca dupa boala de acum o luna, imunitatea lui era subrezita oarecum si asta a fost! Insa nu-mi explic, acolo la cresa nu se primesc copilasi bolnavi, nu stiu cum si de unde se poate lua! E o problema tipica intrarii in colectivitate, si pediatra mi-a spus ca pot sa ma mai astept la episoade de-astea, sa stau "linistita"!
Asta e! Tocmai mai aveam putin si suflam si noi in tortul cu cifra 2...
Hai sanatate (ca stiu io ce zic!)!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput