Copilasi de aug-sept 2003 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Salut gagici, copiluti si ochisori din burtici!!!
Oi fi lispit eu de la apel cateva luni bune dar asta nu inseamna ca v-am uitat! Daca imi fac timp sa si citesc ce-ati mai facut e tare bine!
Nu vreau sa uit sa trimit bezele la toti frumuseii si frumuselele care s-au sarbatorit in ultimul timp si sa pup virtual burticile crescande ale multora dintre voi.
In 2 vorbe asa, Ioana mea e tare bine, creste vazand cu ochii: mental vorbind, ca daca ma leg de dimensiuni ... e si acum cum o stiti: mica, prapadita, slabanoaga dar vioaie foc. Vorbeste toate alea (inclusiv prostii, spre disperarea mea!), papa singurica, face la olita, are bona juma de zi, doarme fara probleme, are un iubit in parc si e cam singurul care nu mananca bataie de la ea!
Despre mine nu va zic decat atat: intr-o saptamana incep serviciul si sunt taaare depresiva din aceasta cauza!!!

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Iarasi sunt depresiva... si eu...
Am lasat-o in urlete de MAMIIIII, MAMIIII... in bratele educatoarei.
Nu vroia sub nici o forma sa stea fara mami.
Dumnezeu stie cum a continuat, ca n-am mai rezistat si-am plecat... deh ! trebuia sa mai ajung si la birou.

I-am dus si jucarii de acasa, dar se repezisera ceilalti copii la ele, ca Oana avea o treaba cu plansul .

--------------------------
Anka, ma bucur ca Eliza nu mai are febra. Numai bine !

In privinta dimensiunilor, macar Eliza e inaltutza, dar Oana nici macar. E si mititica.
---------------------------
Raluca !
Pupici comoarei de Ioana . Cum sa fie batausa, mai ? Hai, fii serioasa !
Ori a invatat-o Alex ?

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Sunt cam mahmura azi, ca aseara noi, adultii, am sarbatorit la greu cu... bere! O sa iau ceva de cap si deja am baut o cafea tare ca sa-mi revin. Ce sa va spun, totul a fost minunat. Eu am fost impresionata din prima de tortul cu Alba ca Zapada si, vreau sa va spun, ne-am lins pe degete cu totii. Data viitoare sau chiar de Revelion cred ca tot acolo am sa comand, dar am sa-l incerc pe ala cu martipan si visine alcoolizate in el. Scuze iar Cristina..:))) promit o felie din el ca sa ma recompensez!
Cea mica a fost desebit de incantata de darurile primite, mai ales de la mine si taica-sau (stie mama ce stie...) A adormit cu Pinochio in brate si cu Betty papusica la fel ( e din aceea moale, viu colorata si la chip ca Betty din desenele animate...). Nu a vrut sa se dezbrace nici de rochita de sarbatorita si nici sa se descalce de pantofiorii roz de lac. I-am facut poze adormind asa, dupa-aia am reusit s-o dezbrac ca sa doarma si ea ca lumea! Tortului de-abia am reusit sa-i fac o poza(sper sa fi iesit), ca s-a repezit la pitici si i-a dezradacinat de-acolo inainte de a apuca sa sufle in lumanare. Iar in rest, balamuc mare... Noi, cei mari, nici nu prea am reusit sa ne auzim din cauza guritelor lor. Se pupau, se certau, se jucau si tot asa. Singurul lucru care a necajit-o a fost ca nu am iesit afara. Din cand in cand, ma intreba: "Mama, copii?". Oricum ploua, ceea ce i-am zis si ei (Dar noi am iesit de multe ori si pe ploaie...) si doar nu ne puteam lasa invitatii singuri in casa. Am sarbatorit cum trebuie, pe scurt.
Dana_ene, mi se rupe inima cand iti citesc randurile, stii, in primavara, vrem si noi sa mergem la gradinita, dar cred ca daca iti mai citesc randurile, ma razgandesc...:)))
Sasha, eu stiu un tratament de imunizare de la floarea-soarelui bazat pe helmiflores si tinctura de propolis. Il gasesti si la "parinti".
Cristina, da, mai, au ras de s-au prapadit, au uitat cand aveau copiii mici, ceea ce le-ai si spus, de altfel, ca acum sunt destul de bosorogi(zic si eu asa, ca am trecut de 40, dar nici eu nu mai am 20, ci 33!) fata de mine. IOricum, sunt foarte draguti si ma inteleg extraordinar cu ei. Si ei ma iubesc... Azi dimineata, am gasit un elefantel de plus be birou pentru piticuta mea...
Ankalaura, eu vreau la mamici de 2006, spre sfarsitul anului. Sau, hai, inceput de 2007...:)))
Mai e putin si-mi iau masina proprie si personala: o Skoda Fabia Combi! Desi barbatu-meu incearca sa ma faca sa-mi schimb optiunea spre Renault Sedan... Aseara chiar am ras: volan sa fie, nene, ca la cat am pus eu mana pe el in ultima vreme, as conduce si-un trabant!
Hai ca mi-a venit o delegatie pe cap si tre' sa intrerup scrisul. Vorbim cum pleaca...
Va pup, georgiana

PS: Cristina, noi ajungem in fiecare sambata si duminica la casute! Asta e programul nostru de week-end si dimineata, si dupa-amiaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma raluca, asa lauzi tu fata?? numai de rele?? tati al vostru, camd ne-am intalnit, numai de "bune" zicea... nicicum ca fata e ...auzi, batausa... da' de prostii de unde a invatat??

dana, de ce nu incerci cateva zile sa o duca altcineva la cresa?? poate daca va luati la revedere acasa nu mai plange asa mititica...

andrei a inceput sa-mi faca in ciuda. are momente cand ma asculta ca un catelus. ba isi mai da si pantalonii jos si se aseaza pe olita... da' si clipe cand l-as agata in cui. ce ma fac eu peste doua luni?! daca o tine tot asa...
aseara eram la bucataie. vad copil in mijlocul casei, cu pantalonii la genunchi, tinea de putulica... striga mami... ii era lene sa se duca pana la olita, si ta-su cu unchi-su studiau oferte de pc-uri. m-au apucat nervii... cica nu-i striga pe ei!!! tocmai cand avea si copilul initiativa la olita...

acum intrebare... are cineva idee, reprezentanta "primii pasi", sau o adresa... un nr tf... cum gasesc??

Cristina 28+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Anca, ce bine ca si-a mai revenit Eliza. A fost si soacra mea la doctor cu Alexandra si cica are o infectie digestiva. I-a dat saprosan, acid folic (cica pt. pofta de mancare, eu una nu stiam) si vitamina B12 si a zis sa-i dea mancare de regim cateva zile. N-are voie sa bea nici lapte, ceea ce e un chin, ea seara cere lapte si u vrea sa doarma fara. La gradi merge de luni dupa ce-si va reveni.
Mi-e asa ciuda cand copilul e bolnav si sunt departe de ea, imi vine sa zbor pana acolo, numai sa fiu langa ea.
Eu ma simt cam rau de ieri, am ceva contractii, dar slabe, neregulate si mor de durere cand ma intorc noaptea in somn sau cobor sa merg la baie. Vizitele la baie sunt f dese si ziua si noaptea. Cred ca se apropie momentul.

Raluca, am vazut-o pe Ioana in poze, e la fel de miniona ca si Alexandra mea. Da pare tare vioaie si vesela, e o dulce.

Dana,eu zic sa mai rezisti putin, se va obisnui Oana, te cred ca ti-e greu. Si mie mi-e greu fara puiul meu, dar mai am 1 an si gata, va sta numai cu noi.

Cristina, eu din pacate nu mai am acasa nici un biberon cu primii pasi, poate era trecut vreun nr de telef.

Flori(36+) si fetita Alexandra
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Dragelor, am o durere de cap .... si, vorba Cristinei, imi vine sa il atarn pe Sasha in cui..... Ori il rasfata la gradinita, ori se razbuna el pe mine ca il duc acolo, nu stiu. dar si aseara, si azi dimineata orice il rugam sa faca/sa nu faca facea exact pe dos, dar privindu-ma in ochi cu tarie. Azi dimineata a inceput sa planga inca din masina ca nu vrea la gradinita, a trebuit sa stau cu el pana a mancat, apoi a inceput sa rastoarne tot ce prindea in calea de la scaune pana la borcanesele cu creioane colorate.... Am ibzutit sa ies pe usa intr-un moment de neatentie, dar s-a prins pana sa ajung eu la poarta si il auzeam din masina cum plange. Recunosc ca plangeam si eu in drum spre servici....Asa ca, Dana-ene, ne luam de mana.....
Anka - ma bucur ca i-a trecut febra Elizei
Cristina - de fapt de ce ai nevoie de la Primii pasi, poate te ajutam mai usor daca stim ce vrei !
Tot nu m-ati lamurit si pe mine : Unde sunt frate casutele alea in IOR ??????? Ca vad ca toata lumea se duce acolo...
Elena-teodora - pana apare Floarea Soarelui pe DC, poate reusesti sa imi dai tu tratamentul. MUltumesc

Pentru cele ce asteapta BB2 : am gasit o chestie interesanta pentru BB1 care se ataseaza la carutul lui BB2, am incercat sa pun link-ul si nu ma lasa, probabil ca e de pe un site cu acelasi profil. Daca va intereseaza : pxp72@yahoo.com si va spun acolo unde l-am gasit.

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma sasha, biserica o vezi??? ghideaza-te dupa ea. sau intreaba cum ajungi la biserica. casutele sunt langa!!

auzi, da' de ce brusc nu mai vrea la gradi?? poate l-au pedpsit cumva ca musca... mi se pare prea radicala miscarea.

poate la cealalta gradi o sa-i placa!

flori, cred ca am gasit numele real al firmei. maia m nitel de cercetat.

Cristina 28+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cristina - care biserica ??? In ce parte a parcului este ?
Mi-ai dat de gandit cu pedepsitul sa stii !! Recunosc ca nu mi-a trecut prin cap !

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, copiii la 2 ani se transforma in GIGI CONTRA! Plus ca daca merge si la gradi...
Sasha - in mod sigur te pedepseste. Acolo probabil exectua. Acasa il va lua din ce in ce mai des pe NU in brate....

MireaF - tinem pumnii! daca tu simti ca se apropie momentul.... Am vazut ca sunt masisori bebelonii, dupa masuratorile pe care ni le-ai spus. Sa vezi ce usoara o sa te simti dupa! Si nici spatele nu te va mai durea! Pupici Alexandrei. Sa se face repede de tot bine!!

Dana - Fata plange numai cand o lasi acolo, nu? Dupa aia, nu cumva ii trece? Important e sa te vada pe tine zambitoare. E perioada de acomodare

Cris - nu cred ca l-au pedepsit pe Sasha. E normal sa nu mai vrea la gradi. ce el e fraier? Nu evde ca e mai misto acasa?? Ca toata atentia e numai asupra lui? Toti fac asa.. Hai ca te vad eu ce apa la soricei o sa dai cand o incepe Andrei gradinita!

Elena_Teodora - eu inclin spre Sedan. Stie bine sotul tau. Altfel, nu pre ainclin spre masinile frantuzesti. Zau daca nu mai bine un Hyunday Accent. E misto tare si nu prea sucmp. Sa ne tii la curent, si poate imi dai si mie pe privat detaliid e cum il luati - leasing? avans, chestii... tre' sa ne gandim si noi serios la a doua masina... E cam nasol, si cu copilul, noi lucram si in doua parti de Bucuresti, gradinita e si aia la mama naibii, barbatu-meu face si mult teren.. Cand il prinde pe el traficul la mama naibii eu tre' sa iau taxiul ca sa ajung la gradinita la timp. Nu mai zic daca el pleaca sambata pe teren cu masina, eu fac piata cu carutul! Pana acum nici nu mi-a prea dat masina. de spatamana asta ce i-a venit curajul. Dar.. tot e complicat...
Daca e frumos duminica, ne vedem la casute??? Eu sambata cred ca voi fi toata ziua la birou, sa mai recuperez din statul acasa. Dar duminica vreau neaparat la aer!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anka, asa este.Plange numai cand o las acolo.
Dupa aceea, e totul OK.
Astazi a luat-o bunicul, si era foarte bine. Papase tot, si halea si placinta de la gustare, se jucase cu copiii, totul bine.
Da, stiu ca-i perioada de acomodare, dar e greu sa-ti lasi puiul plangand.
Deh ! mama... ce sa fac !
Spune-ne, Eliza e ok acum ? N-a mai facut deloc febra, da ?

Tata s-a intalnit acolo si cu parintii altei fetitze si culmea, este vorba de fetitza care s-a nascut dupa Oana mea, mamica ei a stat langa mine la reanimare.
M-am bucurat de coincidenta asta.
Abia astept s-o revad !

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput