Remedii impotriva caderii parului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by amini

spuneti si mie ceve contra mantreti

Jos matreata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

La cele care va cade parul recomand un supliment de vitamine.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Impotriva caderii parului: tratament de la FOLTENE/2 luni. Eu l-am folosit doar 1 luna si a fost SUPER eficient, DAR dupa 6 luni a inceput din nou sa cada.

Oana si Mara 11.08.2004
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Anky, dar vitaminele nu te ingrasa?eram curioasa ce fel de vitamine sa iau fara sa am probleme cu greutatea pentru ca oricum sunt predispusa la ingrasare.
Multam fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

La indemana oricui si cu foarte bune rezultate, este Gerovital, cu petrol, ulei de ricin si vitamina E, folosit de 2 ori pe saptamana, apoi capul se acopera cu folie, de seara pana dimineata.
Cele mai performante rezultate la ora actuala se obtin cu fiole Recept, sau Alfaparf.
Gama Subrina e extraordinara pentru caderea parului, dar, cam scumpa.
Orice tratament pentru caderea parului, nu se face fara o cura de vitamine, cu riscul ca ingrasa...
Foarte bine merge:
Magne B6 luat impreuna cu Revalid, seara cate o tableta, timp de o luna, in paralel cu solutiile aplicate local.
Asta pentru cauze generale, daca intram in amanunte, trebuie personificat fiecare tratament.
Intrebati-ma si daca pot, va ajut.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Doris, dar ce parere ai despre tratamentul de par de la Ducray, sampon impotriva caderii parului si solutia Anastim? La cat timp poti relua tratamentul dupa ce ai folosit o perioada de 3 luni? Stiu ca e necesara o pauza sau nu?

LORI & ALEX

POZE

"Nu-ti pune mintea cu prostu' ca o are odihnita!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Lori, ambele scheme de tratament au rezultate foarte bune...
Noi, recomandam o pauza de aprox. 8 saptamani, apoi se poate relua.
Dar si aceste pauze sunt personalizate, in functie de clienta.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput