Mamici de ianuarie-februarie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Maria, bun venit inapoi, ma bucur ca te-ai distrat. Tinem pumnii sa vezi cat mai multe la eco. Sa o bati la cap pe doctorita cu intrebari pt ca ea, desi e un medic f bun, nu prea are rabdare de obicei si e destul de repezita.
Nici eu nu prea vreau sa dau bani mult pe haine pe care le port trei luni, dar pe de alta parte as vrea sa imi iau cate ceva in care sa ma simt bine si le-as avea si la bb2 cand va veni.
Ioana, iti doresc sa treaca cele doua saptamani cat mai repede si sa te linistesti. Fata, esti mortala, se simte si in scris accentul de bistriteanca, de ardeleanca. Tare draga imi esti.si uite, trei floricele inapoi ca m-au ajutat incurajarile tale si de duminica nu am mai fumat.

Ralu 22+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cata daca ar fi adevarata chestia cu 5 luni de cand a miscat bebelul eu as naste in ....25 decembrie (exact cand am DPN-ul)
Ralu ma bucur mult de tot ca nu ai mai fumat! Tin pumnii! Bravo!
Cat priveste accentul, eu nu imi dau seama...Dar cand eram la faculta, la Buc, toti colegii ma "citeau"ca sunt ardeleanca!

Ioana si 24+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata nici eu nu vreau sa dau si sa cumpar multe haine de gravi. Ce fac cu ele pe urma? Le dau pe gratis si am bagat multi bani in ele? NUUUUUUUU!!!
Mi-e nu mi-a dat nimeni si nici nu-mi va da.Asa ca....
Am primit doar o pereche de pantaloni super din Canada, mai de iarna. Vreau sa-mi iau o salopeta de blugi si un trenning. Si gata.
Cu bluzele sper sa ma descurc cu ale mele.

Bine ai revenit din luna de miere ANK!!!!
Asteptam pozele.

Maria bine ai revenit din concediu!!! Poze ne pui?

Vom veni la Bucuresti, dar fara masina. Nu am de gand sa platesc 10 mil. pe parcare in Otopeni.Inca n-am luat-o razna!!!

poze
gio si bb Marco 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Neatza burticutzelor!

Ma bucur ca sunteti bine si ca bebeii vostri sunt voiosi si neastamparati. Eu inca nu am simtit-o pe Ilinca sau poate ca n-oi fi stiut eu despre ce e vorba. Bâldâbâcuri am simțit și eu, dar am crezut că stomacelul meu face pe nebunul. Cu siguranța că va deveni tot mai viguroasă și am s-o simt fără echivoc.

Ioana, vreau să-ți spun că și pe mine mă ghicesc aici în București că-s ardeleancă; chiar vorbeam cu tati zilele trecute (care e și el ardelean) că o să o trimitem pe Ilinca la bunici să învețe să vorbească ardelenește.

Ralirali, vreau să te încurajez și eu în legătură cu lăsatul de fumat. Înainte să aflu că sunt gravidă, eu fumam cam un pachet pe zi, uneori mai mult. Ei bine, de atunci nu am mai pus țigară în gură. Se poate. Cu un pic de efort la început, apoi o să vezi că parcă n-ai fi fost fumătoare niciodată. Nu vreau însă să fiu ipocrită, așa că trebuie să-ți spun că m-a ajutat mult faptul că în primele trei luni mi-era un rău ..., de nici nu-mi trebuia să aud de țigări!

Giova, la Mothercare am fost si eu acum 2 săptămâni, însă nu am văzut cine știe ce, erau mai mult lucruri de vară, bineînțeles foarte scumpe. Spunea însă vânzătoarea că în septembrie trebuie să vină colecția toamnă-iarnă pentru gravide. Probabil că la BabyExpo vom găsi de toate. Cu prețurile va fi însă mai nasol.

Cata, eu mi-am găsit la Cluj un sarafan din stofă, tare drăguțel, lung, un model simpatic, bun pentru toamnă (poate și iarna cu ciorapi groși și palton), pe care îl port cu body și cu niște ghetuțe de vară-toamnă din piele întoarsă. E destul de șic. A costat 990.000 lei. Tot de la Cluj mi-am luat și un sarafan de blugi pentru graviduțe, tare drăguțel; încă îmi e un pic măricel, dar se rezolvă problema în 2-3 săptămâni. A fost mai ieftin, 650.000 lei.

Vă pupic pe toate

20+ și

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irinel exact asa ceva caut si eu ca sarafan...este tinuta de toamna si iarna la care m-am gindit si eu...plus ca am mai vazut gravidute imbracate asa si le venea foarte bine...chiar si pretul este mai mult decit rezonabil...totul este sa gasesc si eu....cineva mi-a zis ca sunt in Magazinul Victoria...am sa ma conving azi!Cit priveste babatile Ilincei...si Bianca este lenesa ziua...in schimb seara si noaptea face tumbe...poate si la tine tot noaptea se zbenguie, dar tu dormi!

Cafeluta draguta
Bianca20+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Vroiam sa zic BATAILE Ilincei!

Cafeluta draguta
Bianca20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Merci de bun venit ,
Catalina ,ai dreptate ,ai un ochi de vultur ,ce mai ..am fost la acel concurs ,nu stiu cred ca s-a terminat...pentru mine a fost o experienta unica si de memorat Tu ce ai mai facut ,ca saptamana asta nu am putut intra pe net ...tot pe drumuri am fost ,dar sper ca toata lumea a fost bine
Ralu ma bucur ca ai lasat tigarile ,cat despre doctorita ,da am sa-i pun intrebari ca nu am de gand sa o vizitez din 2 in 2 saptamani ..asa macar aflu cum va fi in urmatoarele luni pentru mine .Mei aici nu e nici un 3D sau nu stiu eu unde sa caut ?
pupici
15+

Mergi la inceput

Da...eram sigura Maria...te-am aratat si sotului si i-am zis ca esti graviduta de pe site...eu am facut foarte bine..toata luna august am fost la mare si munte..pozele le gasesti la cafeluta...acum astept cu emotii ziua de maine pentru a 2-a eco morfologica...toate bune si sarcina usoara in continuare!

Cafeluta draguta
Bianca20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Maria, felicitari pentru aparitia la Tv, sa ne spui cand mai apari sa te vedem si noi. Sincer nu stiu unde e 3D, dar zice ao ceolega ceva, o sa o mai intreb si iti spun de cum stiu. Iti activezi pls PM-ul?

Ralu 22+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Sa dea D-zeu sa avem o sarcina usoara ,ca pe zi ce trece devin mai ingrijorata ca vreau sa vad cum a evoluat ...am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine ,burtica un picut mai mare ,si de ingrasat doar 3 kg pana acum .Am simtit doar o singura data cand mi-a sarit burtica in sus de vreo 4 ori ,si de atunci nimik ...cred ca sunt in stare sa merg la doctor la 2 nu la 3 ...sa fiu prima care intra In orice caz sper sa fie bine si sa vin cu vesti bune !
Iti tin pumnii pentru maine ,cred ca ai cele mai multe echo dintre noi ,tot timpul intru la tine la poze si ma uit la burtica si la echo sa vad cam cat de mare ar trebui sa fie si la mine ....Sa ne dai vesti bune maine Pupici
15+

Mergi la inceput