Mamici de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Oana, bine ai venit acasa! Moaaama da' ce te-ai mai chinuit! Bine ca a trecut.
Fetele, stiti cumva ce picaturi de nas putem folosi noi? Nu mai pot de nas infundat. Nu pot dormi noaptea. Tanti de la farmacie mi-a zis ca nu exista picaturi care sa mearga la gravide. Si mi-a dat ser efedrinat, care se pune si la bebei. Or fi bune? Voi ce ati folosit cand ati avut nasul infundat? (cine a avut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dimineata,

Tare active ati fost in week-end.

Ioana, scuze ...da, eu sunt Mihaela Mihis....noul nume dupa casatorie....da ID de DC este tot mihaela_e (de la fostul nume). Vad ca te lupsti cu sokrosenia....a mea s-a mai domesticit putintel, in sensul ca eu sunt atat de "obosita"incat n-am mai fost la ea de vreo luna iar cu telefonul am rezolvat-o - il pun pe sot s-o sune de pe mobilul lui si eu imi gasesc brusc treburi prin baie sau la nasa mea (care sta la 2 usi de mine) - oricum, o bate gandul sa plece in Grecia, caci incepe nepotelul preferat scoala...asa ca sper sa plece sa stau linistita.

Felicitari proaspetelor mamici sa va traiasca bb-lusii, sa fie sanatosi si cumintei....

Eu de 2 zile am o stare de greata continua. Nu prea imi vine sa mananc mai nimic...nu stiu care e cauza...azi trebuie sa vina doctorul meu din concediu si abia astept sa ma duc la control sa-l vad pe bb.

Va doresc tuturor o saptamana cat mai buna, iar dutzele care urmeaza sa nasca saptamana asta sa aiba parte de o nastere cat mai usoara si copii sanatosi.

Pupici pe burtici

Mihaela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna ziua, fetelor!

In primul rand FELICITARI MARLENA - era si cazul!, LiaMia, Irina 81, bine ai venit Oana si succes Cristina!

Marlena, abia astept sa ne povestesti reactia pe care ai avut-o cand ai vazut ca fetitei tale ii crescuse intre timp ceva intre picioare!

Fetelor, eu una nu mai pot! In we am petrecut sambata la ziua unui prieten si ieri la o nunta si acum ultimul lucru la care imi sta mintea este munca...DImpotriva, imi doresc sa dooooormmm si sa sforai si dupa ce ma trezesc sa zac. Dar nu se poate si mai am o luna de stat la munca.

Vineri am avut o cearta cumplita cu un coleg de munca si acum sunt scarbita pana peste cap de toata atmosfera de la birou, mai ales ca de acest coleg va depinde CIC-ul meu.

Sa aveti o saptamana placuta si cele care urmeaza sa nasca - nastere usoara!
Sofia 32 saptamani

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Am dormit ca un! ce bineee!
Oana, bine-ai venit acasa!!! Dar stiu c-ai trecut prin multe, ofofof! Atatea ore! Bine ca acum sunteti OK si tu si bebelusul! Refacere cat mai rapida si sa uiti cat mai repede prin ce-ai trecut!
Ioana, sper ca la ora asta nu mai esti SPiderMan! Ai scapat de fire, asa-i? Te-a durut? Dar chiar, la cezariene nu se pun fire resorbabile, de ce oare?
Jadi, drum bun!
Karmenutza, eu cred ca merge serul fiziologic, ca si la bebelusi; eu cand am fost asa, cu nasul infundat, am intrebat doctorul si mi-a dat voie sa folosesc bixtonim, dar nu stiu ce sa-ti zic... eu n-am luat ca n-am avut nevoie neaparat...incearca intai cu ser sau cu ceva inhalatii calde, poate se desfunda asa, nu cu bixtonim!

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Buna fetelor!('neata, zi, sera ce-o fi pe la fiecare )Dupa o noapte oribila plina de contractii, dureri de burta si de mijloc si vaicareli la greu , revin si eu fresh-exciting sa vad ce mai faceti...Oana, imi pare rau sa aud prin cate ai trecut dar sunt sigura ca ti-ai revenit si iti da putere sa treci peste toate.Sofia, las-o mai moale cu munca, aia de la tine nu au auzit de PRENATAL?... mai ales daca zici ca-ti cam fac probleme... nu se merita, sincer(parerea mea)Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am nascut si eu!!!!!

30.08.2005- Mara Karina,38-39 saptamani(DNP- 7.09) 4300 gr si 54 cm, natural fara anestezie, Apgar 10, doc.Indiana Pelin, spitalul Giulesti.

Va pupic si fug la alaptat!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

CLAUJRO felicitari si asteptam detalii despre nastere ...

IOANA cum stai cu firele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, claujro! Sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi amandoi!
Poate ne povestesti si noua cate ceva.

Sofia, nu te ma enerva aiurea cu toti cretinii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Ioana, tu o lasi pe Miruna sa doarma in balansoar? Sau o ti acolo numai cand e treteaza?
Oana, felicitari !!! Eu spun ca a meritat sa induram prin ce am trecut, desi la tine s-a prelungit prea mult durerea. Bine ca ati trecut cu bine. Mie acuma imi trec lohiile, de cateva zile imi curge putin si maroniu deschis (m-au tinut aproape o luna).Cu laptele, la mine a venit imediat (am nascut normal), dar m-au chinuit asistentele in spital, ma trageau de sfarcuri si ma apasau.... si mi s-au facut ragade. Greu mi-au trecut (cu Garmastan). Acuma suge Petra foarte bine, desi uneori am noaptea dureri la sfarcuri.
Va dau un sfat: daca suge bebele bine, sa nu va mulgeti. Eu m-am muls la inceput si atunci am vazut ca mi-a scazut lactatia. Acuma nu m-am mai muls de o saptamana si e foarte bine.
Sofia, nu baga in seama pe nimeni, nu te certa cu nimeni, pentru ca pe tine te afecteaza!! Sa fi calma, e cel mai important pe perioada sarcinii.
Felicitari Claujro!!!
Baita noi facem mai mult dimineata, ca seara suntem tare agitate.
Cum faceti voi la baita? Noi punem in cadita apa de la robinet si cativa picuri de Romazulan. O spal cu sapun Dalin si pe par deocamdata numai cu apa cu musetel, deoarece inca nu are sebum. Si o clatesc cu musetel. Dupa care o ung toata cu ulei Dalin la masaj.
La noi nu a trecut icterul si ii dau fenobarbital.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

OAna bine ai revenit!!!! felicitari pentru bebe Andrew, e un baietel tare frumos, abia astept alte poze!!!! imi pare rau ca te-ai chinuit atatea ore....se vedea si in poze ce obosita erai! si vad ca detii recordul la anestezii, le-ai experimentat pe toate! bine ca totul s-a terminat acum si iti doresc sa uiti cat mai repede si sa te bucuri de bebe! si sa ai laptic cat mai curand!!! te pupic!!!!
Ioana, bafta la dr. sper sa nu te doara!!!!mai super pozele, ce cuminte sta Miruna! e o scumpa! ..mi-a placut mult tricoul sotului tau, cu "tatic voinic" ce super e!!!!!de unde l-ati luat ca vreau si eu????
Cristina CRG sper sa fie totul bine! poate mai sta bebe putin in burtica...iti doresc nastere usoara si asteptam vesti...bune!!!!!
Eu ieri am fost la nunta, am rezistat eroic vreo 8 ore!!!! dar cand am ajuns acasa, mi-a fost asa de rau de am regretat ca ne-am dus: greata, dureri de spate, de burta, de cap, bebe era foarte agitat, sotul saracul nu stai ce sa mai faca. cu greu m-am linistit si am reusit sa adorm... mai, si am stat asa cuminte la nunta....si cand ma gandesc ca mai am de mers la un botez la cumnatii mei....
Sofia, nu te mai enerva, cred ca toate avem colegi "binevoitori" pe la munca. pe mine de cand cu sarcina, vad ca nu ma mai intereseaza nimic din ce spun cei din jur.... cred ca e si de la magneziul pe care il iau zilnic- hi, hi, hi( scrie pe prospect ca are efect natural de calmare)
mary 37+

Mergi la inceput