Mamici de septembrie-octombrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
codruta_grg spune:
Cand incep sa ii dau sa pape, papa 5 minute dupa care incepe sa se screama, sa faca kk (daca poate)... si tot asa. Nu mananca continuu, se mai uita pe pereti, se screme. La voi papa continuu?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
poze
miflore spune:
Cristina, multumim pt sfaturi!!
Ai dreptate, cred ca uneori ne agitam prea tare pt. tot felul de maruntisuri... Si stai cumintzica cu bebelina in burtica!!!
Ege, si eu inca oscilez cu cerceii astia... sa-i pun din spital, sa nu-i pun...

Mihaela 36++
Ioana75 spune:
mifloricico, o sa vezi cit de usor o imbraci cu hainute care se baga pe cap - eu nici acum nu resuesc
. Asa ca cerceii m-ar fi incomodat teribil
. O sa-i fac peste citeva luni.
codruta, bb meu un sin il cam haleste incontinuu acum, la al 2-lea mai face figuri; dar eu nu ma las, o pisc de nas, o stimulez cit pot sa mai inghita.
I-a luat nasha haine pt botez si cercelusi cu piatra rosie
. Simbata avem marele eveniment; sper sa se potriveasca ora bine si cu cameramanul si cu fotograful. Joi seara aflu amanunte. La botez nu vreau sa chem decit bunicii si o familie de prieteni. Foarte intim.
Ioana
cge spune:
Ioana, cand preconizezi ca plecati la BT ?
Dupa postnatal, ce faci cu Miruna ? O aduci in Bucuresti sau ramane la Botosani ?
Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator
codruta_grg spune:
In legatura cu cerceii, sfatul meu e sa ii puneti neaparat in spital. Eu am o prietena care are o fetita de 6 luni si nu i-a facut in sptal si nu are nici acuma gaurile facute. Chestia e ca numai cu acul se poate face, iar cu pistolul numai dupa 1 an. Si cu cat cresc mai mari, ii dor mai tare. Daca vreti cercei, sa ii puneti in pital.
Cerceii care ii poarta Petra sunt ai mei, ea o sa primeasca de la nasa o pereche. daca nu o sa imi placa ii cumpar eu altii.
Multumim de urari!!!! 
Ioana succes cu botezul, noi ii facem pe 25.
poze
mihaela_e spune:
Sofia, daca esti salariata si firma ti-a retinut pe statul de plata CAS atunci trebuie sa stai linistita. Te duci zambitoare la ei si le spui ca intr-o saptamana sa-ti reglementeze situatia si sa-ti faca si dovada de plata, daca nu faci plangere penala pt ca retinerea de catre angajator a contributiei si nevirarea ei la bugetul de stat este infractiune si se pedepseste cu inchisoare sau amenda.
Chestia asta e un fel de deturnare de fonduri. Si mai spune-le ca persoana care se ocupa de "personal" sa se duca sa-ti clarifice situatia cu cei de la autoritatile publice. Oricum, banii de CIC ii iei de la firma, pt ca esti inca angajata iar ei isi deduc banii tai din impozitele pe care le au de platit.
CGE - in calitatea mea de nasa, cand mi-am scos finuta din spital m-am prezentat cu cercelusii in cutie, iar asistenta de acolo i-a facut gaurele si i-a montat si cerceii. Gaurile s-au vindecat f bine, fara infectii.
Uf tare active sunteti....au acum trebuie sa plec caci striga datoria dupa mine.
Sa aveti o zi buna
Mihaela 34s
codruta_grg spune:
Ati dat pana acuma ceai Babycalm? Daca da, cat? Toata cantitatea de 100 ml dintr-un plic? Ca i-as da si eu atunci cand mergem la plimbare si o apuca foamea. Iar lapte muls nu stiu daca e bine sa il i-au cu mine pe caldura asta.
Ieri am mers la plimbare, am stat vreo 2 ore si am zis: hai sa mergem pana in centru sa luam ceva de mancare. Acolo s-a trezit si i-am dat sa pape san in mijlocul Clujului (in masina). Cam incomod a fost, dar a trebuit sa ma execut!!!
poze
alinam spune:
neata! vad ca incet incet ne transformam in clubul scutecelor ..... , asa fetelor vorbiti sa invatam si noi cate ceva.
acum vin si eu cu pb de gravida : imi e o greata de mor, imi e rau de la stomac, imi e foame, da nu pot sa pap, imi e si frica sa mai bag ceva in gura 
codruta_grg spune:
Ioana, intradevar asa se duc si pampersii si servetelele!!!
Eu fac asa: cand e foarte murdara o duc la chiuveta si o spal pe fundic. In rest, indepartez cu un servetel kk-ul si am langa masa de infasat ceai de musetel si cu rolele de demachiat o spal la prunutza si la fundulet. Cred ca e mai bine cu musetel decat toata ziua cu servetelele umede, care eu cred ca au si putin alcool.
poze
karmenutza spune:
Ioana, ai cantar acasa? cantareste-o la saptamana. Daca vezi ca tot nu ia in greutate (maxim 3 saptamani) vorbeste cu doctorita, poate iti da ceva lapte praf in completare. Asa am patit eu cu Victor. In 3 saptamani nu a luat nici un gram, pentru ca lapte era dar nu era bun, nu era hranior.
Fetelor, atentie la pagina. Sa nu uitati sa schimbati capitolul, ca eu nu stiu cum...![]()