Oligospermie (8) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 2
M Oana spune:
Desigur Carmenico ca mi-s AICI cu toate perfuziile in bat in salonul vecin 'endometrelor', deocamdat', inainte de a-mi lua zborul spre prospere culmi de succes, dar la saloanele despre care vorbesti tu prin perete, eu doar visez
, realitatea nu le-a confirmat pentru ochisorii mei. Stiu ca pe forumul nostru exista astfel de saloane, dar eu nu le vaaaaaz inca....
Pana in acest moment nu am gasit salonul de mai sus cu mamicute..., dar mai stii, poate gravideala mea de la cap se cronicizeaza si la sectorul burticuta, intr-un viitor mai scurt decat mintea mea.... si ma vad cu o legitimatie reala spre gravidutze, ca eu nu ma joc cu legitimatii false
ca Peterman.
Zbooooor spre alte culmi cu cuciiii, romanesti pe ziua de azi,... cu-cu-ri-guuuuu, vorba lu' Titelutz....
Dialogul se poarta prin perete, intre 2 zgubilitice aflate in sali de reanimare diferite...
greuceanu spune:
Fetelor am ramas masca de ce-am citit.De la 1,2 mil la 56,si apoi a ramas si insarcinata.Si noi?Deci se poate.Nicoma,Diciu luati masuri chiar m-as bucura sa reusiti inaintea mea.Va urez o saptamana buna.
M Oana spune:
Pai sa incepem o noua saptamana si cu niste ganduri serioase, ca de hlizeli am tot stat, iar cum ma pregatesc de o noua cadere libera de la saptamana 4 la saptamana 1, poftiti filozofie serioasa.
Monica 70, Dumnezeu sa o ocroteasca, a trecut de la 1,7 mil, la 10 mil si apoi la 53 mil (2002-2004), dar de fiecare data calitatea a fost de 85% sau chiar normala.
Saltul de la 20 mil (dr Soare), la 70 mil (la Victor Babes) si la 50 mil (dr Matei) l-am facut si noi, dar cu o calitate normala de 10-30%.
De unde concluzia ca nu conteaza numarul, ci calitatea si rezultatul final. Avand in vedere ca eu sunt sanatoasa tun(toti se uita la trompele, ovarele etc etc si raman minunati de atata perfectiune, dar cu ce ma incalzeste....), lipsa rezultatului eu continui sa cred ca este o MINUNE, in cazul nostru.
Dar daca tot vorbesc de minuni, vreau sa va spun ca eu am ajuns sa nu mai studiez cauzele si efectele lucrurilor, pentru ca logica pierde de cele mai multe ori, in fata neprevazutului.Exemple:
In luna aprilie 2005 am adus una dintre masinute in paguba totala (oligospermicul, nu eu), iar eu am ramas cu mana stanga intepenita (ma trezeam cu mana de mamos, pentru cunoscatori). Pana sa plec in concediul din august,15 minute/zi le dedicam masajului mainii stangi cu n-ste mii de alifii. De 4 sapatamani am uitat complet de exercitiul asta, dar si mana a uitat de efectul de intepenire.
Mai frumos e ca aveam o cutie cu pastile si alifii pentru o alta rana,care nu se vindeca cu toate rugaciunile din lume, iar ieri mi-am adus aminte de cutia asta, dupa vreo 2 luni de pauza, cutia am gasit-o, dar rana habar nu am unde a disparut din senin. Chiar mi-am sunat oligospermicul sa-l intreb pe ce deget aveam eu buboaia.
Sa va mai spun ca vara trecuta mergeam in 4 labe din cauza durerii de spate, iar dupa fizioterapie, antiinflamatoare si unguente eram pe burta de durere???? Cand am pus in cui toata fizioterapia si unguentele, ca doar durerile erau mai cumplite, m-am trezit sanatoasa tun. A trecut durerea exact cum a venit. De ce??? Cum??? Cu ce??? Habar nu am!!!
Sa-mi mai bat capul cu oligospermia???? Sa caut logica????
greuceanu spune:
Asa e Oana si mie mi s-au intamplat in viata asemenea ciudatenii.Lucruri perfecte nu mergeau si lucruri aiurea mergeau brici.Sunt foarte multe chestii pe lumea asta la care ramanem cel putin surprinsi.Am vazut un documentar despre evolutia sarcinii.Dupa cateva saptamani embrionul incepe de la sine sa aiba niste vibratii regulate care ulterior se vor transforma in batai ale inimii.Incep de la sine si nimeni nu poate explica ce le determina.Pur si simplu din senin.Deci totul e de la Creator.Faptul ca noi oamenii reusim sa mai facem niste chestii(rudimentare) din cand in cand care noua ni se par mari realizari este fix pix.Suntem la voia divinitatii cu toate laserele si satelitii nostrii.Asa ca pe langa branci,tincturi si alte cele cred ca prinde bine si o rugaciune si un suflet curat.Iar chestia asta cu procreerea mi se pare o chestie atat de sensibila incat medicina se afla abia in epoca de piatra.
Intr-o perioada neagra a vietii mele (fata de asta gri de acum),am citit o carte despre cristale.Nu va dati seama cat bine mi-a facut acest lucru.Tot ce mi-am propus atunci am realizat fara mari eforturi.De fapt am ajuns la concluzia ca nimic nu depinde de noi decat intr-o mica masura.Eu fie am muncit pe branci si nu am realizat mai nimic fie n-am facut nimic si mi-a mers foarte bine,incat concluzionez ca cel mai bine e sa fii sau sa nu fii in locul si la momentul potrivit.Probabil si cu copiii e la fel.
Natasha ti-a placut?
M Oana spune:
Greule BRAVOSSS!!!

Am dat treapa I la Liceul Pedagogic. Dupa primele 2 ore de examen facusem tot si am inceput sa urlu ca eu vreau sa scriu inca o data lucrarea, ca am scris bine, dar vreau sa fie perfect. Mi-au anulat lucrarea, la dorinta mea expresa si m-am apucat de una mai frumooosa.. si am picat treapta I cu brio. Dupa 10 luni la Liceul Industrial (Textil), primim din partea Ministerului Educatiei stirea ca 18 fete vom trece la Liceul Pedagogic (ultima eram eu
). Destinul????
La drept, am invatat in disperare, dar mai mult de 7 nu am luat niciodata. Toti veneau la examene inocenti ca niste flori de primavara, copiau, aruncau 3 cuvinte,luau nota 10, iar eu scriam tratate, cum ma stiti si luam maxim 7. Sa va mai spun ca la definitivat mi-au dat nota 5?
Dar sa va spun si ca in primul meu proces m-am batut cu un profesor care imi aplicase nota 5 si EU am castigat procesul, dupa 3 ani in care l-am exasperat pe bietu' om!!!! Sa va mai spun ca am cabinetul meu si ma accept si cu nota 5???? Vedeti vreo logica???
V-as mai spune multe offf topic, desigur, dar mai pe seara, ca ma fugareste lumea de pe scaunul meuuuu....
AYSHA 2 spune:
Oana, Greuimi place logica si filosofia voastra referitoare la mijlocele pe care le avem in comparatie cu cele ale Divinitatii, si eu am incetat demult sa ma intrab DE CE ??? DE-AIA, imi raspund imperturbabil
Salutari prospaturilor V-am spus ca mai sunt oligosprmisti pe DC ?
Va pup ca plec acum
greuceanu spune:
Tocmai m-am cutremurat.M Oana daca as povesti prin cate am trecut s-ar inchide DC.Astea sunt doar concluziile ce le-am tras in urma celor traite chiar de mine.Tocmai de aceia cred ca poti obtine rezultate impotriva tuturor analizelor care spun NU,la fel cum si poti disparea cu toate analizele perfecte.Ganditi-va ca noi nu facem decat sa favorizam aparitia unor procese.Daca pt un FIV platim atat cat ar trebui sa platim celui ce face posibil ca acel ovul fecundat sa ajunga fiinta? Nu vreau sa dau in misticism dar totusi balanta e inclinata in mod anormal si multe lucruri care se intampla, ni se pare ca ni se cuvin sau sunt absolut normale fara a realiza cat de mult inseamna de fapt.
thea_m spune:
Buna ziua!
Dragilor, tare mai alergati si eu abia reusesc sa va ajung din urma! Nu prea pot tine pasul cu voi, din cauze pur obiective, de munci pe la patroni. Asa ca va multumesc ca v-ati gandit la mine si, ca sa nu va mai tin cu sufletul la gura, va spun si rezultatul "recoltei" de duminica dimineata: 52 mil/ml
fecundanti ( adica de aia buni, A+B, cu forme normale), asta in conditiile in care, la ultima inseminare, in urma cu 4 luni, inainte de tratament, avea 12 mil/ml.
Si poate acolo, sus, cineva ne iubeste, iar daca nu va fi de data aceasta, sigur va veni o zi in care am sa ma trec si eu pe listuta aceea. Tare mi-ar placea sa stau de vorba cu voi, sa spun fiecarui in parte cate un cuvintel, dar acum ma cheama datoria si trebuie sa fug!
Barbye LA MULTI ANI si cat mai repede sa vina si bb!
Asa ca,
pentru voi si spor la scris!
Teodora
Poze
beatrix spune:
Buna seara fete si baieti!
in primul rand, LA MULTI ANI pt Barbye si TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA!
in al II-lea rand , bafta multa lui Thea-m si tine-mi pumnii!
si...in al III-lea rand, sa stiti ca am adus scutire pt a motiva absentele
aici a fost o vreme super (anuntata de metereologi si adeverita) asa ca al meu oligospermist m-a luat de un cot si directia mareeeeeeeee!
am zis sa profitam de ultimele zile insorite ca de acum inainte multa apa si frig vom indura pe meleagurile astea...
asa ca sper sa-mi motivati absentele, iar daca nu, o s afac ore suplimentare![]()
pt voi,
Beatrice
Perseverenta genereaza succesul!
princess spune:
Seara buna, dragilor! Va doresc o saptamana plina de reusite pe toate planurile, dar mai ales pe cel al fertilitatii!
Parca lucrurile incep sa se miste si in "domeniul" nostru: si Thea ne-a dat vesti bune, si Monica (de la un alt subiect), nemaipunand la socoteala reusita lui Titelu!
Nici nu stiu ce sa mai scriu referitor la "pedeapsa" asta pe care am primit-o noi, cei de aici! Vad ca toti ati avut diverse incercari si "palme" ale vietii, asa cum am avut si noi (eu si sotul meu)! Noi tot ce am obtinut in viata a implicat un mare efort din partea amandurora, iar sterilitatea aproape ca nici nu ne-a mai surprins; stiam ca trebuie sa mai urmeze o incercare si iata ca tocmai ne zbatem sa iesim din ea! De ce? Dar ce mai conteaza?Am alergat pe la doctori, ne-am informat, ne-am zbatut, ne-am tratat; mai mult de atat ce putem face? Si iata-ne cu mainile si sufletele goale in fata lui Dumnezeu! TOTUL depinde de EL! Eu gandesc asa: daca pacatele noastre vor fi iertate vom primi un BEBE, iar daca nu il vom primi inseamna ca nu l-am meritat!
Stiu insa sigur un lucru: din nenorocita asta de oligospermie s-a nascut o prietenie frumoasa intre noi, aici, si cred ca si asta este un dar divin! Macar stim ca nu suntem singurii care ne batem cu "fiara" asta de sterilitate!
Thea, draga mea, ce veste buna: ce crestere spectaculoasa! Ma bucur din toata inima si sper sa ne dai cat mai repede vestea cea mare!Sa fie cu noroc! Cand ai tu timp poate ne mai scrii inca o data tratamentul oligospermistului tau!
Onutza, tu trebuie sa reusesti pt. ca tu esti foarte bine d.p.v. al fertilitatii , iar sotul tau nu are chiar asa o situatie disperata!
Aysha, si eu te pup!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png