Ce fobii aveti ?
Raspunsuri - Pagina 5
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by denizel
Jocelyn, ia-ma odata cu tine in masina! Cind ai sa vezi cum ma tin de scaun si cum stau teapana ca o matura, siiigur iti trece frica. Parol!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
saraca de tine... poate mi se face frica si mai rau daca te iau . nu stiu cum sa-ti zic, in momentul in care ma urc in masina imi trece toata frica, da inainte sa te tii
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
oanaiasi spune:
Aichmophobia- Fear of needles or pointed objects. Asta ma caracterizeaza pe mine ....iar altceva care m-a socat este faptul ca primele 5 litere ale acestei fobii reprezinta de fapt o anagrama anumelui meu. Sa fie oare ceva la mijloc
Oana
oanaiasi spune:
Bine, bine frica de Anglia, de Franta, de Rusia ....si de Romania de ce nu (cu siguranta exista)
Oana
Amely spune:
Insecte: paianjeni, gandaci, fluturi de noapte - sunt ingrozita! de paianjeni sunt terorozata in mod special, nici nu am glas sa tzip cand vad unul mai maricel...
In rest... nici o fobie!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
a, ba da! ar mai fi viermi si omizi...brrr...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Babisa spune:
Mi-e frica sa ma uit in oglinda daca este lumina stinsa in camera..spre ex eu am oglinzi pe usile de la sifonier (pe exterior),daca vreau sa mreg sa deschid geamul sau sa il inchid in timpul noptii ,in caz ca mi se face cald sau frig,trec prin fata oglinzilor...ehhh mor de frica sa ma uit in ele,culmea ca ma atrage la maxim sa ma uit(o tampenie de nedescris)...asta mi se trage din copilarie,cand mi-a povestit o prietena careia ii spusese si ei o alta prietena ca de Boboteaza se tine post toata ziua iar seara te dezbraci complet si pe lumina stinsa ,cu o lumanare in mana ,te uiti in oglinda si prin spatele tau il vezi pe barbatul cu care ai sa te mariti...si cica o fata facuse asa si a vazut trecand prin spatele ei un cosciug si a luato dezbracata la fuga pe scari , in toiul noptii ,tipand cat o tinea gura.Ehhh de cand am auzit faza cu cosciugul,nu mai am pace...culmea ca toata frica asta o intareste si mai tare filmele horor care cum se spala omul linistiot pe ochi la baie,pac, cand ridica capul ,vede ori o stafie ori criminalul...sau alte tampenii.
asi spune:
Mie nu-mi plac lifturile.Cele mai groaznice cosmaruri le am atunci cand visez ca liftul se prabuseste in gol.Ca atare nu folosesc liftul niciodata.
Nu imi plac serpii si fluturii de noapte.
In rest merge.
piccaflor spune:
Mie mi-e frica de reptile si de lacuste...
Cu lacustele mi se trage de cind eram mica...eram la bunici si in timp ce dormeam ,una a aterizat pe mine...
Si imi mai e frica de apa...adinca,bineinteles...ma terorizeaza gindul ca as putea sa ma innec...si sanse am,avind in vedere ca nu stiu sa inot...culmea e ca mi-ar placea foarte mult sa pot inota...insa nu reusesc...