Ce fobii aveti ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mai, cine stie? Aia cu frica sa stai singur in casa noaptea si fobia pentru viespi se trateaza la cabinetul p(i)sihologic? Ca zau, ma bate un gand de schimbare...

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Raspuns afirmativ. Fara durere si cu mare eficienta si de obicei intr-un interval de timp minim. Succes!

Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Si mie imi e frica sa stau singura in casa noaptea...si mai tare frica imi este sa spun treaba asta cuiva...dar de cand am citit pe forum cate colege de suferinta am....nu ma mai consider asa de ...freaky!
Si imi mai e frica si de cimitire, cadavre...Doamne....are bunica o vorba: sa nu imi fie frica de cei morti, ca ei nu imi fac nimic, de cei vii sa imi fie teama....hmmmm! NO WAY!
Ar fi chiar culmea
voua de ce v-ar fi teama mai tare? Sa stati la morga, sau la supermarket?
Si nici eu nu suport cand cineva plescaie la masa, sau isi pocneste degete sau altele...si mai ales de toate, nu suport cand cineva FLUIERA...imi vine sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Eeeeei, eu am o gramada da' va zic pe cele mai tari: cea mai mare e frica de mers cu masina. Cred ca la fiecare drum mai lung de 20 km. pierd macar o luna din viata. Nu conteaza cu ce masina merg, nu conteaza cine conduce.
A doua e claustrofobia. Pe asta n-o mai comentez.
In fine, mi-e frica si tare scirba de pasari. Daca oi ajunge in iad, probabil ca pedeapsa mea va fi sa port in brate pasari. O vesnicie...

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mai nou, am o frica foarte ciudata si anormala de care nu mai stiu cum sa scap. Daca stiu ca va trebui sa conduc, ma apuca o frica groaznica, ghem in stomac, toate alea. Cand ma urc la volan, dispare orice problema. Vin zi de zi cu masina la serviciu si de doua ori, dimineata si cand ma intorc (mai ales cand ma intorc) ma trec fiorii. Nu mai stiu ce sa fac. Este hilar si absurd, stiu, nu am nici un motiv sa imi fie asa de frica si am impresia ca asta a inceput sa ma streseze la maxim. Daca stau toata ziua in masina, nici o problema, daca sunt in alt loc si stiu ca peste juma de ora va trebui sa conduc, nu va puteti imagina prin ce trec.

Vreo explicatie? (nu, nu am avut nici un accident, am carnet din 2003 dar in Bucuresti conduc de putin timp)
Nici sotul nu mai stie cum sa ma calmeze, incerc sa fiu rationala si ma tot autosugestionez si nu pot scapa de frica dinaintea condusului.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Imi este foarte frica de apa! Foarte foarte frica! Am avut multe certuri cu sotul pe tema asta pentru ca el nu se poate distra cu mine la mare si in concedii. Am mers prin Aqua parkuri in romania si afara iar eu dau 20 euro pe intrare ca sa fac plaja!!Incerc sa fiu rationala si sa nu mai imi fie frica cand intru in apa cu sotul meu si ma duce intr-o apa mai mare, dar nu reusesc. Stiu ca este absurd si ca nu mi-ar face nicodata rau, dar in momentele alea nu am incredere nici in mine, intru in panica, tip si vreau la mal!! Paradoxal, iubesc marea si merg de cateva ori la mare pentru ca mi se face tare dor de ea! Cea ma groaznica moarte mi se pare innecul....
Si acum vine al doilea paradox: vreau sa nasc in apa...

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by floricika

Imi este foarte frica de apa! Foarte foarte frica! Am avut multe certuri cu sotul pe tema asta pentru ca el nu se poate distra cu mine la mare si in concedii. Am mers prin Aqua parkuri in romania si afara iar eu dau 20 euro pe intrare ca sa fac plaja!!Incerc sa fiu rationala si sa nu mai imi fie frica cand intru in apa cu sotul meu si ma duce intr-o apa mai mare, dar nu reusesc. Stiu ca este absurd si ca nu mi-ar face nicodata rau, dar in momentele alea nu am incredere nici in mine, intru in panica, tip si vreau la mal!! Paradoxal, iubesc marea si merg de cateva ori la mare pentru ca mi se face tare dor de ea! Cea ma groaznica moarte mi se pare innecul....
Si acum vine al doilea paradox: vreau sa nasc in apa...

Nunta

Pai inteleg ca ti-e frica de apa adanca, nu de apa in general, nu? Ca doar faci baie
Dar stii sa inoti? De cand ti-e frica de apa? Eu am capatat frica de apa adanca de cand era sa ma inec, de doua ori, dar atunci mi-am pierdut cunostinta, deci e de inteles. Imi place f mult sa inot, dar la apa mica, sa nu ma depaseasca in inaltime. Daca e pana la gat, e ok.
Nu e nici un paradox ca vrei sa nasti in apa, la nasterile in apa, sezand, apa iti ajunge pana putin peste burta, deci nu-i problema.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Da, stiu sa inot, dar inot decat daca pe o raza de cativa metrii in jurul meu nu e nimeniChiar anul asta mi-am uimit prietenii cand am sarit in piscina si am traversat-o, toti stiind de problema mea cu apa. Dar era 7 seara, nu mai era nimeni in piscina si atunci m-am simtit in siguranta. Mi-e frica de apa de cand ma stiu...Exemplu: Am o poza de la mare, aveam 3 ani, pe malul marii, apa ajungea pana la glezne. Toata lumea rade fericita, numai eu ii trag pe toti afara din mare, iar parintii mi-au povestit ca plangeam si strigam sa iesim ca ne innecam! Sa nu ma intelegi gresit, mi-e frica de apa, dar lupt cu frica asta, adica m-am suit si pe vapor, si in barca (desi in barca a fost de-a dreptul orbil), si in hidrobicicleta si anul asta ma batea gandul sa ma dau si pe un totpogan dar nu am avut destul curaj si nu am spus la nimeni, poate la anul...
Eu vreau sa termin cu frica asta de apa, sa ma pot juca cu copii mei in apa, sa ii invat sa innoate si nu sa fiu o mama crizata care va sta pe malul marii si va privi la copii si tata cum se joaca in apa iar ea ii striga disperata!

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

eu am o fobie legata de toate locurile unde e aglomerat cu oameni, cozi la ghisee, mijloace de transport in comun, baruri, sali de asteptare, sali de cinema, magazine ticsite si inghesuite unde stai cu coatele altuia in coaste si esti calcat pe calcaie, etc

lia

Si eu, si eu am aceeasi problema. Agorafobie. De exp sambata seara am fost la Cora si am simtit ca lesin, ca nu am aer, nu mai vedeam bine si am iesit imediat afara. Ce frica mai am? Sa merg cu metroul. Dar asta de vreo 3 ani. De fapt toate problemele le am de vreo 3 ani. Pana atunci mergeam si cu metroul, si cu autobuze superaglomerate, mergeam singura la cumparaturi, mergeam in cluburi, discoteci. Eheee, acum daca intru intr-un club ma apuca nebunia......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Jocelyn, ia-ma odata cu tine in masina! Cind ai sa vezi cum ma tin de scaun si cum stau teapana ca o matura, siiigur iti trece frica. Parol!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput