Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by NinaB

normal ca am traume mey! dak s-o apucat de stetoscopu lu tac`su... ai vrea sa zambesc senina? ce ma fac cu inca unu in ksa?

Si daca o fi asa, mai e pana atunci... nu te traumatiza de pe acum...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Noi ne-am intors aseara din turneul nostru prin Den Bos si Eindhoven unde ne-am simtit minunat, iar Alma a avut un chef zile mari de distractie.A mers si pe jos, tinuta de manute, dar totusi cea mai mare parte in carut ca sa poata si mami sa vada cate ceva prin magazine. A papat cu noi la restaurant orez si carnita si s-a facut un purcelus si a mai manjit-o si pe mami cu sosul de legume, asa ca ne-am schimbat amandoua in toaleta restaurantului. Noroc ca aveam bagajul dupa noi:).
Frumosi bebelusii din parc si frumoase sunt si mamicile lor.
Carevasazica nu sunt singura din club fara permis de conducer :). In seara asta ma duc si la 1 ora si jumatate de teorie sa invat mai multe si sa pun intrebari instructorului despre niste reguli prezentate tare aiurea in cartea mea (oamenii astia parca nu stiu sa-si scrie limba nici macar cand vine vorba de o carte menita sa-i ajute pe altii;sa nu mai zic ca parca nu au auzit de semne de punctuatie; ma trezesc eu, straina, sa le puric si sa le corectez textele :))Acum sa vad daca descifrarile mele se potrivesc cu realitatea sau cu nuca din perete:))).
Tare incet merge DC-ul, de aceea nu pot folosi nici emoticoanele cum vreau eu. Sper sa se regleze si asta.
Ma duc cu domnisoara pe-afara si revin mai incolo. Pupici cu lipici si o zi placuta,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

quote:
Originally posted by elyanne

quote:
Originally posted by NinaB

normal ca am traume mey! dak s-o apucat de stetoscopu lu tac`su... ai vrea sa zambesc senina? ce ma fac cu inca unu in ksa?

Si daca o fi asa, mai e pana atunci... nu te traumatiza de pe acum...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

mda..cica sa vedem partea plina a paharului... si sa nu ma mai vait cum faceam cand avea 5 zile, ca vine una si mi-l ia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Intrebare: Da cineca kiwi la copii? eu i-am dat azi si nu stiu cum sa fac cu sambureii ca sunt prea multi

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Georgiana, eu kiwi il dau printr-o strecuratoare (sita) si iese asa ca un suc care il combin cu portocala si il bea din sticlutza cu tetina de cereale.

Am vazut si eu pozicile din parc, tare dragalasi si fetele si Andreiu.
Am facut si eu un album cu Stefan jucandu-se cu jucaria primita in dar de ziua lui, daca vreti sa vedeti pozele aici e linkul
Intrebare : Stie cineva daca mai e valabila comanda minim 50 lei la Buburuza?Ca nu am vazut sa scrie nicaieri si as cumpara ceva...da e sub 50...

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Geo, poti sa scoti samburii cu o lingurita.In alta ordine de idei, poti sa-mi trimiti si mie , please, prin PM dieta ta miraculoasa? Parca as incepe si eu alta dieta, dar acum sunt in faza de cercetare :)).
Am pus pozici noi, dar tare aiurea a mers Webshots si unele s-au suprapus, de aceea textul nu apartine mereu pozelor. Oricum, sunt cam 50 de pozici noi, incepand cu "pap iaurtel".

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am intrat sa ma laud cu o mare realizare, in sfarsit s-a ridicat si Damian singur, pe marginea patului iar de cand a reusit face asta non stop iar acum e lesinat de atatea genoflexiuni.

Danyce ti-am trimis PM, dar ce nevoie mai ai de cura? Sa nu zici ca ai pus ceva carnita cat ai fost in Romania?

Multumesc pentru raspunsurile legate de kiwi

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ma bucur ptr realizarile tuturor bebicilor. In special ptr Damian, ptr ca stiu ca GEORGIANA a fost un pic mai stresata ca nu sta Damian nici in fundulet...si acum incepe alergatura...
Vreau sa ma uit la unele poze, dar merge greeeu netul asta. Sunt sigura ca sunt toti copii frumosi. Dar va anunt mai tirziu detalii.

Si noi avem citeva poze in albumul de 11 luni.
Si Amelia se trezeste noaptea si maraie si s-a intimplat sa o iau cu noi in pat ptr ca muream de somn de cadeam peste patutul ei daca asteptam sa adoarma don'soara.
Mai nou se trezeste la 10-10.30 si se culca seara la 12... m-a inebunit...

De cereale la lapte stiu ca a intrebat si RAMONA odata, si chiar ma interesa si pe mine ca la slabanoaga mea ii bag si cereale in lapte ca sa mai puna ceva pe ea... Deci ziceti ca se pune mai putin lapte in cazul asta... o sa tin cont...

Mie mi-e foarte aproape Tineretului. Desi avem masina, mai departe nu putem veni deocamdata, ptr ca ea nu suporta prea mult marsupiul sau in brate. Poate dupa ce dam jos ghipsul.

Kiwi nu i-am dat. Mie nu imi place kiwi si eu mama rea nu i-am dat nici ei.

Eu de la un an o sa trec pe lapte de vaca... dar sa vorbesc cu dr-a sa vedem pe care.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am uitat
CRISTINA, ti-ai mai luat carut?
Eu in ideea ( si sper sa fie asa) ca vom scapa de ghips caut si eu oferte de carut. Am vazut ceva care imi place: http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=2445 si mi-a spus o prietena ca sunt ft calitative. Posibil sa iau din asta...
Tu ce ti-ai ales pina la urma?

SI mai am o intrebare. Inca nu e cazul, dar inspectez terenul din timp: e cineva care nu mai foloseste tarcul si ar vrea sa il vinda?
Am vrea sa luam la mina a doua, ptr ca nu am idee cit timp va sta Amelia in el. POate mult, poate din contra sare in picioare ft repede si nu as vrea sa dam banii degeaba pe unul nou...
Precizex ca pina la sf lunii nu cumpar nimic. Doar cercetez terenul si asteptam sa ne spuna doctorul ce si cum....

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, dragelor!

Imi pare rau ca n-am reusit sa stam si noi mai mult aseara in parc, insa cu una bucata copil marait (are scuze, ca-i bolnavior!) n-am rezistat mai mult de o ora jumate. Oricum, ne-am intretinut cu andora si gogosica, care-i o mandrete de printesa! Ne inscriem la petit!

danyce, mult succes, o sa-ti calc curand pe urme! in octombrie incep si eu scoala de soferi!

revin ca s-a trezit bin ladenu'!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput