Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Geo, si noi avem aceeasi problema cu trezitul in timpul noptii. Totul e ok pana pe la 3 dupa care se ridica in picioare in patut si incepe sa scanceasca si de adormit nu mai adorme nicicum in patutul ei. Tre sa o iau in pat sa o adorm si apoi o mut in patut, unde mai doarme max 1 ora dupa care iar se trezeste si iar o luam de la capat si facem asa cum de 3-4 ori pana mami se supara si nu o mai pune in patut si dorme bebelian cu noi in pat pana pe la 8 cand se trezeste de obicei...cam asa se petrece noaptea la noi de vro luna incoace.

Cat despre laptic, nu stiu ce sa zic. Alexuta mea numai in somn bea laptele. Dimineata ma trezesc eu pe la 6 sa il fac si il dau in somn iar seara numai dupa ce adoarme si bea vro 100 ml de ceai baga si laptele, altfel nu am nici o sansa sa il dau.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Geo, ii dai Fulga rosu? Incearca si cu Fulga albastru, poate ii place mai mult.Ilinca bea cate 300 ml seara si 300 ml dimi, si urla cand se termina biberonul.Altceva nu-mi vine in minte.Eventual sa ii faci un fel de shake? Sa-i mixezi o banana in lapte si sa i-l dai cu e tetina cu gaura mai mare?

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nature inca nu ii dau lapte pasteurizat, acum ii fac trecerea la Dorna rosu, adica ii pun cate putin in Milumil dar nu asta e problema ca a inceput mai de mult cu mofturile la lapte. Eu de mult reuseam sa-i dau doar in somn dar acum nici asa nu vrea dar pentru ca l-am criticat mai devreme, acum 30 de minute cand a adormit i-am dat biberonul si a baut 120 si cu cereale

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

geo si elena si la noi e aceasi poveste, de pe la 4 sub nici o forma nu ma sta in pat, umbla de la un cap la altul sta in picioare si maraie, singura alinare e luatul in pat, noi la 4 dimineata asa vedem rezolvarea, probabil cu putin rabdare am rezolv-o adica sa stau cu ea sa o mangai, dar la 3,4 dimineata... cam greu

cu laptele ce sa zic, eu intai ii dau biberonul pe care de vreo 2 spatamani il cam refuza si apoi titi pentru ca altfel face un scandal monstru si nu adoarme.
as vrea sa o intarc ca a deventi prea de[endenta de mine, daca mai e cineva cu noi numai de mine sta lipita si plange daca o ia cineva, eu dau vina pe tita
desi imi place sa ii dau nu inottdeauna mai am chef sa stau sa suga, as vrea ca seara sa-i mai dea si altcineva biberonul si sa stea cu ea sa adoarma, spre ex aseara i l-a dat ta-su a baut 50 de ml si s-a dat jos din brate a venit dupa mine si tragea de bluza am pus-o la titi le-a terminat pe amandoua si apoi in somn a baut si aproape tot restul de lapte, adica vreo 200 ml
eu la andora am vazut prima data ca ii da fetii iaurt de baut si i-am pus si eu de cateva ori in biberon la masa de la 17 sau ma rog 18 depinde si i-a placut.
incearca sa suplinesti laptele prin altceva, sau schimba-l trece-l pe vaca sau parmalat prima crestere, tu parca ii dai milumil

am vazut si eu pozele imi pare tare rau ca nu am ajuns, asa copii frumosi au fost si i-am pierdut
am si eu o intrebare care ma tot framanta am citi pe parintii intreaba... o fata scria ca daca ii dai cereale cu lapte scazi o masura de lapte, de biberon vorbesc.
adica cum ii fac eu 180 de lapte si 3 masuri de lapte, cum ar trebui sa le fac, eu soncer nu m-am gandit ca ar trebui sa scad laptele, intamplator tot am cumparat cereale cu lapte si acum am o dilema, ca am gustat si eu din lapte mi se pare cam prea concentrat si ff dulce, poate ca de aia nu prea il bea, ei nu ii plac lucrurile dulci
e corect ce fac sau nu?

va rog lamuriti-ma

m-am intinsssss

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mada eu nu il iau la noi in pat decat foarte, foarte rar ca mi-e frica ca nu mai scap de el.

Cu laptele amestecat cu cereale care contin deja lapte, asa e, trebuie scazuta cantitatea de lapte cand ii pui cereale

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Si noi ne inscriem in grupul maraitilor pe timpul noptii....de fapt Alesio urla de zici ca-l belesc!Si nu se opreste decat cand il pun la san...!Iar cand vreau sa-l mut in patul lui(adica indraznesc sa-i scot sanul din gurita) se apuca iarasi de urlat!
Ieri noapte a dormit 3 ore cu sanul in gurita!
Azi-noapte a inceput sa urle la ora 2 si abia la 3 am reusit sa-l linistesc!!!!
E de groaza!

Acum ma uit la pozele din Herastrau!Frumoase domnisoare...si cavaleri draguti foc!

In alta ordine de idei am facut poze in parc, asa ca avem poze noi pe pagina lui Alesio!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nino n-ai ce face? Cred ca e cum iti place tie mai bine Posibil sa primesti ambele raspunsuri...

Acu' ma uit si io la pozele de la-ntalneala

Pt. noi, cel mai aproape ar fi IOR, iar in alt parc mai complicat de ajuns, pt. ca suntem la mana lu tac'su... daca nu posed carnet...
Ar mai fi Cismigiul, dar sa ma duc la mama...
Si pt. noi tot in timpul sapt. e mai bine... sambata, duminica stam si noi acasa cu tot familionul sau mergem in vizita la cealalta bunica.

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si la noi la fel e. De pe la 3-4 incepe foiala, maraie... Ii mai bag suzeta dar nici nu stiu de cate ori ca sunt nauca deja. De vreo saptamana am abordat problema foamei asa ca o iau din pat, ii dau lapte (pe care il mananca in somn) si apoi doarme pana pe la 8 jumate-noua. Faza e nasoala pentru ca ni s-a dat programul peste cap, adica uite acum e 12 si ea nu doarme, de vreo ora e maraita si nu adoarme. Si deci trecem la 1 somn pe zi in loc de 2.

Am vazut pozele din Herastrau si imi pare tare rau ca nu am putut veni si noi. Era deja stabilita o intalnire cu fetele de la Adoptii si ne-am vazut in Tineretului. Din pacate eu am ramas fara acumulatori la aparat dupa 2-3 poze asa ca nu am cu ce ma lauda.
Despre parcuri....de mine cel mai aproape si accesibil e Carol care sunt convinsa ca voua va e departe rau. M-am "specializat" in taxiuri asa ca, in caz ca stabilim ceva din vreme, vin oriunde. Raman insa la parerea ca foarte greu ne putem pune de acord programele copiilor. Noi de exemplu ieri, desi intalnirea era la 11, am ajuns in parc pe la 9 jumate pentru ca la mine nu e chip sa stau cu ea in casa cand stie ca la 9 suntem afara. Si am stat in parc pana pe la 3.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vazand ca unele fete deja trec la lapte din comert va intreb si eu:
Ce faceti cu laptele? ramaneti pe forumula (si pana cand) sau treceti la lapte?
La mine, de la 1 an ar trebui sa trec pe forumula 3 si ma gandeam sa ii mai dau pana pe la 1 an jumate. Am mai citit ca daca ii dai prea mult timp praf refuza apoi laptele. Dar a mea papa bine laptele asta si nu vroiam sa experimentez. Mai ales ca am citit si subiectul cu Fulga de mi s-a sculat parul pe ceafa...cah!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

normal ca am traume mey! dak s-o apucat de stetoscopu lu tac`su... ai vrea sa zambesc senina? ce ma fac cu inca unu in ksa?

Mergi la inceput