Mamici de noiembrie - decembrie 2005(40)
Raspunsuri - Pagina 5
maria_alexia spune:
Coralia, la mine e esec pe toata linia: sotul nu vrea deloc la ... "joaca cu papusile".
Si inca cu stratageme: sa ii arat eu dupa-aceea acasa ce am invatat, asa cica ma si "asculta" daca am priceput bine lectia [:-))]
Dar si eu am una si buna: n-o sa ma lase sa fiu singura mamica solo pe-acolo!
Asa ca... o sa contez pe voi sa veniti cu sotii ![]()
alexandrina spune:
Eu incerc sa fac economie,www.babycarero.netfirms.com/patuturi.htm" target="_blank"> aceste patuturi vi se par mult mai proaste calitativ?
Ca daca nu corespund ma las pagubasa si aleg unul din cele 2 patuturi vechi de lemn pe care le avem prin pod.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
tania-z spune:
Alexandrina eu cred ca toate patuturile pliante sub cam de aceiasi calitate (diferentele de pret tin de firma) - adica o combinatie de plastic+material textil.
Eu nu vreau sa influentez pe nimeni cu alegerea mea, doar ca am cautat un patut de maxim 1 m lungime, care sa-mi incapa in spatiul pe care-l am disponibil. Plus ca vom mai duce copilul si la parinti, de aceea avem nevoie de pat pliant. Astea sunt argumentele care m-au facut pe mine sa ma decid.
Daca as avea la dispozitie o camera pt bb, cred ca i-as face mobilier, inclusiv patut din lemn si as cumpara un tarc ieftin pentru deplasari. Dar aste e situatia mea si, bineniteles, e numai o parere!
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 25+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
cristinamh spune:
alexandrina, si eu m-am uiatt la ele. imi convin la pret, atat ca eu am piticul ala care mi s-a pus, sa aiba fereastra cu fermoar sa poata iesi bebe singur din patut. o sa le vad pe viu, pe la inceputul lui oct, si-ti spun cum mi s-au parut
eu le-am scris sa cer o descriere, dar nu mi-au raspuns.
Cristina
27+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
gabitaco spune:

Buna burtici. Imi cer scuze
ca nu am mai scris de foarte mult timp, dar sa stiti ca v-am citit cu foarte mare interes si am fost mereu alaturi de voi. Eu si bebita mea suntem bine. Ma bucur sa vad ca si voi sunteti bine si burticile cresc vazand cu ochii.Va doresc la toate o toamna frumoasa, linistita si copilasi sanatosi si norocosi. Sper ca de acun in colo sa va scriu mai des.V-as ruga sa ma treceti si pe mine cu un carucior roz
Ioana Mateea.
gabitaco
27+
joy04 spune:
DECI....am fost la dr de familie si nu am facut mare lucru...Tensiunea este mica si mi-a zis in leg cu chestia de ieri ca mi-a crescut tensiunea brusc (mi-a zis cum se cheama dar nu am retinut) si ca sunt tahicardica.
Mi-a dat Fe in plus de materna si ca,mg,zn. Am facut varice in zona inghinala
si sa incerc sa nu ma rad acolo! Dar surpriza!!!!! ea nu poate sa-mi dea prenatalul mai devreme de 31 saptamani
Ca atare o sa fiu o graviduta care munceste pana cand intru in luna a 8-a. Ca asa stie ea legea cu 63 zile inainte, ca sa numai zic ca imi calculase DPN 13.12.2005!!!!!
De unde pana unde, nu stiu.
joy
+
26+
joy04 spune:
Si alte analize nu mi-a dat, cu toate ca ma asteptam sa-mi dea, tinand cont ca mai vem o saptamana si intram in trim III.
joy
+
26+
Bic spune:
'Neata, la mine si buna seara la voi.
Mi-ati bagat fitilul cu acel carusel. Nu am auzit pina acum ca ar putea dauna bebeluslui. O sa intreb si eu pe aici. Toata lumea il are aici si am vazut putini copii cu ochii crucis. ![]()
Tania, ca sa gasesti un pret mai bun, cauta pe yahoo sau google exact numele patutului.
Ca sa afli cum il poti transporta prin DHL du-te pe site-ul DHl, are si varianta in romana. Dar te avertizez ca o sa coste de trei ori mai mult decit patutul in sine.
Si inca ceva, nu vreau sa te superi pe mine, dar cred ca trebuie sa stii ce cumperi. Asta nu e un patut pe care sa-l folosesti in fiecare zi, ci unul care se impacheteaza (asta e bine pt. transport, se face ca o geanta dreptunghiulara) si pe care sa-l poti lua in voiaje. Nu cred ca ofera acelasi suport ca un patut de lemn. E bun cind pleci cu copilul in concediu, mai ales in Romania unde nu exista patuturi de copii in camerele de hotel sau pensiuni.
Mirela, certitudinea e intotdeauna mai buna ca incertitudinea. Ramii asa optimista ca pina acum si o sa fie totul bine. 
DPN 31.10.05 
alexandrina spune:
Am ajuns si eu acasa...
Joy, noua ieri la curs ne-a explicat despre disgravidie si de aceea m-am ambalat in legatura cu situatia ta. Ne-a zis ca disgravidia asta poate fi data de unul sau mai multi dintre factorii: tensiune marita, edeme prelungite si proteine in urina.
Daca doctora ta s-a gandit la aceasta ar fi trebuit sa te trimita macar sa faci un sumar de urina. Si ne-a mai spus ca cresterea tensiunii arteriale este foarte des insotita de dureri de cap serioase sau/si deprecieri ale vederii.
Cand ajungi la ginecolog nu uita sa-i spui despre situatia asta, vezi ce zice si el.
Si tot cu el incearca sa reglezi ceva la prenatal.
Cristina, o sa astept parerea ta despre calitatea patuturilor astea mai ieftine, eu am vazut unul intr-un magazin dar nu prea stiu la ce sa ma uit in afara de culoare
. Pentru mine poate sa lipseasca un astfel de fermoar. De cate ori trec prin astfel de magazine ma uit si la carucioare si la patuturi dar nu ma pricep deloc. Daca ar fi dupa aspect m-as incadra in 4 milioane cu amandoua, insa cea mai importanta trebuie sa fie rezistenta lor si asta nu-mi dau seama cum se verifica. La carucioare babycare am vazut intr-un alt subiect ca ziceau niste mamici ca una a avut probleme ca s-a stricat o roata si alta cu ceva bara de sustinere.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.