Leoaicele DC (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Buna,
Ledi, ai vazut meciul?
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
Da,l-am vazut...nu din min 1,dar am mers repede si-am ajuns in timp util sa-l vad macar din min 2.Mi-a placut,insa am fost un pic dezamagita ca n-a castigat Rapidul..Ambele echipe au jucat bine,au avut ocazii.. in fine..acum o sa tin cu Steaua,ca deh..is romani de-ai nostrii,doar n-o sa tin cu strainii..
PS:mie chiar imi place la scoala,explica super bine ala,ca deja nu mi se mai pare asa greu si in sfarsit am priceput si eu mai multe chestii...(asta e fara alcool)
pupici.
POZE
Raza de soare spune:
Eu nu ma pricep la fotbal... da' tin cu aia mai buni, adik Steaua... cand nu tin cu Dinamo...
Vad k doar noi ne-am invartit pe aici... Wk placut !
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
rodicaosoian spune:
Buna fetelor
ce harnicute santeti:),va-m citit cu foarte mult drag,am avut doua pagini de citit ,se pare ca eu nu am mai avut timp saintru sa vad ce mai faceti,am fost asa de ocupata saptamana trecuta,am lucrat toata saptamana si sambata am avut party pt sotul meu si ma gatit incepand de vineri,ieri am fost asa de obosita ca eram cand pe sofa cand in pat.Acum mi-am trimis sotul in parc ca baiatul si am zis sa iau si eu o pauzasi sa va d ce mai faceti.
Leditia iti urez succesc cu carnetul de conducere
iar pe celelate leoaicesi o
aaaaaaaa ,am vazut ca sant leoaice si din Deva,ce ami este nou pe acolo?si eu sant tot ardeleanca
miha2006 spune:
'Neata la leoaice
RODI, eu sunt leoaica din Deva si ma bucur ca esti ardeleanca de a mea. DE unde anume? Daca esti interesata si daca esti din jud Hunedoara noi mai avem un topic pe aici. Cat despre noutati cam putin de zis.
Pupici la toate leoaicele...
Leditia spune:
'neata..
Rodica -multumesc,sper sa fie bine si sa reusesc sa trec cu bine de perioada asta caci am mai multe examene.. vine acum si sesiunea.
Ce sa va mai zic...hmmm..am facut 5 ore de condus,prima data am zis ca-i greu,ca nu o sa invat,ca nu-s buna pt asta..eee apoi dupa o noapte de condus prin vise,normal(ca vreo 2 zile la rand am visat numai semne,numai legi,numa cum conduceam)..la a doua sedinta,am mers mult mai bine,am fost laudata de instructor si culmeaa..mi-a si placut
Va pupic dulcic si va urez o zi frumoasa.
Sarbatoreste cineva si Pastele catolic care se apropie acum?(Daria,tu? ca stiu ca prin partile alea se sarbatoresc ambele sarbatori)
POZE
szivarvany spune:
Da,da, noi sarbatorim toate Pastile
Leditia - ce semanam, si io visez noptile de le rup despre ceea ce ma preocupa in timpul zilei.
Cateodata as vrea sa dorm si`atat, ca ma trezesc rupta. E fain cand ma straduiesc sa vorbesc franceza amestecata cu engleza si italiana si nu ma inteleg in vis cu restu` lumii
Pupici la leoaice !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
rodicaosoian spune:
Buna Dimineata
Mai fetelor ce ne mai asemanam,si eu visez nopatea cand urmatoarea zi trebue sa fac ceva important,ma trezesc tare obosita dupa aceea
acum ma duc sa ii dau de mancare la baietel,mai revin
pupicii
Leditia spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Da,da, noi sarbatorim toate Pastile
Leditia - ce semanam, si io visez noptile de le rup despre ceea ce ma preocupa in timpul zilei.
Cateodata as vrea sa dorm si`atat, ca ma trezesc rupta. E fain cand ma straduiesc sa vorbesc franceza amestecata cu engleza si italiana si nu ma inteleg in vis cu restu` lumii
Pupici la leoaice !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
Da,Daria..visez noaptea ce ma preocupa ziua si nu-i bine ca ma trezesc franta de obosita..iar cand sunt prea stresata,nu prea dorm..
Cand am fost la condus,dupa o noapte de visat toate cele,dupa o noapte in care am condus in vise..cascam de parca n-as fi dormit 3 zile,i-am zis instructorului ca toata noaptea am condus(in vis)..la care el imi spune..pai e bine,ca uite ai progresat..iar daca cumva se va intampla si-n noaptea urmatoare sa am grija sa mai trec si pe la pompa sa alimentez ..
Mai am un pic si plec la legislatie..v-am pupat si va urez o zi faina.
POZE
Leditia spune:
'neata.
Ce liniste apasatoare pe aici..hmm cred ca-s timide fetele de pe lista,ca avem "ditai" lista si scriem doar 2-3..
Eu ma pregatesc sa plec pe la Cta. sa ma plimb
Va pupic dulcic si va urez o zi faina.(desi e asa urat afara..
POZE