Leoaicele DC (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Raza, scoala o facem impreuna..si eu si sotul..asa c-o sa radem unu de celalalt.Din pacate n-am masina sa mai exersez in plus fata de ce invat la scoala(o sa-mi iau in curand),dar poate o rezolv si pe asta..Stiu ca e f bine sa faci si-n plus..sa-ti faci exercitiu...
Dar cum vreau sa-mi iau o buburuza, vreau s-o fac ca sunt convinsa ca apoi as regreta mult ca n-am facut scoala sa pot sa conduc si eu buburuza.
Acum sa-ti spun drept e mai bine ca vine si-al meu cu mine,ca ma incurajeaza si poate n-oi mai fi asa timorata..Sper numai sa am un instructor bun care sa nu tipe la mine,ca eu numa asa nu invat!
Deocamdata sunt la partea cu legislatia..insa curand o sa avem si ore de condus..si deabia astept.Is tare curioasa si nerabdatoare..dar in acelasi timp is speriata..sa nu gresesc,sa n-o dau in bara(la propriu sau la figurat),sa nu ma fac de ras..etc etc..
Va pupic dulcic..
Si Raza,n-ar trebui sa te temi ca rade al tau de tine...lasa-l sa rada,tu straduieste-te sa inveti cat mai mult,apoi o sa fie mandru de tine,sunt convinsa.In plus greseli fac si cei mai experimentati soferi,darmite incepatorii..Dar sti cum?Cu rabdarea treci marea!
Pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mai da ce se mareste gasca pe aici! Poate nu o sa mai ajungem iar pe pagina 4...
Iubika, ascendentul ne influeneteaza, dar nu schimba caracteristicile principale ale zodiei, asa ca nu stiu ce sa zic.
Leditia, bafta multa cu scoala de soferi! Totul e sa nu-ti fie frica si o sa vezi ca o sa fie OK!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ascendentul pser sa influenteze ... cel putin la fi`mea sa fie mai temperata

Fetili care vor carnet, succes !!! Io am si-l folosesc in caz de urgenta, ca nu suport sa conduc

P.S. Link-uri cu pozici noi de la leoaice ?

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Fetili care vor carnet, succes !!! Io am si-l folosesc in caz de urgenta, ca nu suport sa conduc

[

Saru'manaaaaaaaaa...

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Gata fetelor, n-am facut zodia de ras, ba din contra!!! A iesit totul foarte bine iar acum stau si-mi savurez reusita.
Multumesc celor care au fost alaturi de mine cu un gand, o floare sau un pupic!
Va pup si eu

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Gata fetelor, n-am facut zodia de ras, ba din contra!!! A iesit totul foarte bine iar acum stau si-mi savurez reusita.
Multumesc celor care au fost alaturi de mine cu un gand, o floare sau un pupic!
Va pup si eu

Diverse pentru nunta

F E L I C I T A R I !

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

P.S. Link-uri cu pozici noi de la leoaice ?

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mersic Daria.Sa fie!

Dyadya,felicitari!
pupici la fete.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

ASA da.......

Vad ca V-am impulsionat....

Mamagiuliei sa nu uiti si de mine cade de nu asa cum ai spus tu.

Datele male sunt si mai in spate dar sa nu mai cauti le mai dau odata: 23 iulie 1978

Cat despre scoala de soferi eu am carnet de 8 ani si iubesc sa conduc.

Ma bucur nespus ca sotul meu nu are, asa ca pe masina eu sunt SEFUL.

Partea proasta e ca acum o face.

pupici la leoaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

dya, pt reusita!...si...'mneata, leoaicelor!...

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

'neata leoaicelor.
De fapt nu prea mai e dimineata,insa acum reusesc si eu sa scriu..desi m-am trezit de la 7.Da' pana am baut cafeaua, pana am facut de mancare..a trecut aproape toata dimineata
Acum ma apuc sa invat legislatie..ca maine iar am cursuri..Sper din tot sufletul sa ne dea drumul mai devreme sa vad meciul ca nush ce fac!!!
Sa aveti o zi minunata.
PS:Super tare faza ieri la cursuri..ne-a dat test..si noi eram in pom si pomu in aer...

POZE

Mergi la inceput