Raspunsuri - Pagina 9
Teodora D. spune:
Bruxinha, daca te consoleaza cu ceva-eu am comandat catalogul in 31 august si n-am primit nimic, ba l-am mai comandat o data acum 2 sapt. si tot degeaba. Ma gandesc ca majoritatea fetelor care l-au primit in 2-3 sapt. sunt bucurestence, deci aceasta firma probabil s-a hotarat sa nu serveasca "provincia".
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
aurelia1278 spune:
Cand l-am comandat mi-au zis ca-l voi primi peste 3 saptamani. A venit dupa 3 zile!
Laura T spune:
La mine a sosit catalogul (deci in Ploiesti) in aproximativ o luna.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by acina
Mi-am comandat si eu catalogul , abia astept sa-l primesc.
Sper sa aiba si haine pt graaasi.
Anca 21+
Pozele Noastre
Au dar foarte putine.
Jasmine si Radu
Adrianai spune:
Catalogul este gratuit si vine prin posta direct acasa dar trebuie sa fii atent la postas, ca multi nu au primit catalogul din cauza postasului care a retinut catalogul, se poate face comanda telefonic la 2036166.Taxele postale pentru comenzile din catalog sunt de 99000 lei per comanda indiferent de cate produse ai comandat.
alinamoro spune:
Eu am comandat de 2 ori catalogul,l-am comandat si pentru o prietena.Primul mi-a venit dupa o saptamana si al doilea dupa 3 zile.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
baby-boom spune:
si la noi a ajuns in fro saptamana...si stau in cluj!
Blame the postman......
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
CristinaT spune:
al meu nu a ajuns nici acum, si in urma cu 2 sapt l-am comandat si maica-mii si nici al ei nu a ajuns.
sa-l cer la serviciu?
5 ani -14 februarie 2005
geliza spune:
eu l-am comandat saptamana trecuta pe net si am trecut adresa de la serviciu...si mi l-a adus cineva personal acum 1/2 ora...concluzie: nu il aduce postasul, il aduce un curier...celor care nu l-au primit pana acum cred ca le-a fost furat de prin cutiile postale
Eliza si Mara (24.01.2002)
blue_rain spune:
Acum vreo 3 ore mi-a ajuns si mie catalogul, prin curier. Nici nu mai stiu cand l-am comandat Cred ca pe la sfarsitul lui august, pe internet. Asa ca mai asteptati, ca vine... (si in provincie)