Quelle

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Bruxinha, daca te consoleaza cu ceva-eu am comandat catalogul in 31 august si n-am primit nimic, ba l-am mai comandat o data acum 2 sapt. si tot degeaba. Ma gandesc ca majoritatea fetelor care l-au primit in 2-3 sapt. sunt bucurestence, deci aceasta firma probabil s-a hotarat sa nu serveasca "provincia".

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Cand l-am comandat mi-au zis ca-l voi primi peste 3 saptamani. A venit dupa 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

La mine a sosit catalogul (deci in Ploiesti) in aproximativ o luna.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 5 luni) si Ramona (3 ani si 4 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by acina

Mi-am comandat si eu catalogul , abia astept sa-l primesc.
Sper sa aiba si haine pt graaasi.

Anca 21+

Pozele Noastre

Au dar foarte putine.

Jasmine si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Catalogul este gratuit si vine prin posta direct acasa dar trebuie sa fii atent la postas, ca multi nu au primit catalogul din cauza postasului care a retinut catalogul, se poate face comanda telefonic la 2036166.Taxele postale pentru comenzile din catalog sunt de 99000 lei per comanda indiferent de cate produse ai comandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu am comandat de 2 ori catalogul,l-am comandat si pentru o prietena.Primul mi-a venit dupa o saptamana si al doilea dupa 3 zile.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

si la noi a ajuns in fro saptamana...si stau in cluj!
Blame the postman......

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

al meu nu a ajuns nici acum, si in urma cu 2 sapt l-am comandat si maica-mii si nici al ei nu a ajuns.

sa-l cer la serviciu?

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

eu l-am comandat saptamana trecuta pe net si am trecut adresa de la serviciu...si mi l-a adus cineva personal acum 1/2 ora...concluzie: nu il aduce postasul, il aduce un curier...celor care nu l-au primit pana acum cred ca le-a fost furat de prin cutiile postale

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Acum vreo 3 ore mi-a ajuns si mie catalogul, prin curier. Nici nu mai stiu cand l-am comandat Cred ca pe la sfarsitul lui august, pe internet. Asa ca mai asteptati, ca vine... (si in provincie)

Mergi la inceput