Raspunsuri - Pagina 10
ana maria spune:
Am primit catalogul in trei saptamani. Am comandat pe internet
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
CristinaT spune:
Am primit si eu catalogul in sfarsit pe adresa maica-mii.
Ce sa zic imi plac nespus de mult husele, desi pentru un fotoliu si o canapea de 2 locuri ar trebui sa dau 5 mil...
Am si eu o intrebare, la pag 146 la jucarii va rog fetele ajutati-ma ... cat costa un set de 16 piese pentru o papusa de 40 cm.... 1.580.000 sau 520.000 ?
In rest mi-au placut tare mult gentile de calatorie... cred ca am sa-mi comand un set.
Sunt un pic cam dezamagita... cataloagele pe care le stiam de acum cativa ani erau mult mai groase... aveau si mobila, jucariile erau mai multe, lenjeriile de pat nu au personaje cunoscute, nici la hainute de copii nu mi s-a parut ca stau prea bine
5 ani -14 februarie 2005
Calinescu Lucia spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Am primit si eu catalogul in sfarsit pe adresa maica-mii.
Ce sa zic imi plac nespus de mult husele, desi pentru un fotoliu si o canapea de 2 locuri ar trebui sa dau 5 mil...
Am si eu o intrebare, la pag 146 la jucarii va rog fetele ajutati-ma ... cat costa un set de 16 piese pentru o papusa de 40 cm.... 1.580.000 sau 520.000 ?
In rest mi-au placut tare mult gentile de calatorie... cred ca am sa-mi comand un set.
Sunt un pic cam dezamagita... cataloagele pe care le stiam de acum cativa ani erau mult mai groase... aveau si mobila, jucariile erau mai multe, lenjeriile de pat nu au personaje cunoscute, nici la hainute de copii nu mi s-a parut ca stau prea bine
5 ani -14 februarie 2005
Eu m-am uitat, cred ca e cam asa: sunt trei seturi de hainute, fiecare sat a 16 piese, fiecare set costa 520.000 pentru papusa ta de 40 cm. deci 1.560.000 Eu asa am inteles. ?????
Cristina si bebelina
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei
dana d spune:
Nu comandati pe internet! prietena mea si colega noastra Gianina, a comandat asa cam acum o luna. Dupa vreo 4 saptamani a dat telefon sa intrebe de ce nu-i vine comanda. I s-a raspuns ca nu au primit nici o comanda de la ea si ca ei nu verifica sit-ul. Foarte ciudat!!
Totusi, eu am primit catalogul in trei zile, comandat tot pe sit.
Cred ca au o divizie aici in Buc, care primesc doar comenzi de cataloage prin internet. De asta vin si atat de repede.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
Teodora D. spune:
Am facut comanda de 3 ori pe internet si la sfatul vostru am dat telefon; mi-au spus ca nu-mi mai pot trimite catalogul deoarece figurez in computer ca mi l-au trimis deja!
Asa ca le-am dat telefonic adresa unei prietene si a sosit catalogul intr-o saptamana! Sunt cam dezamagita de haine, sunt cateva bluzite dragute, dar nu-mi place nimic in mod deosebit, iar preturile sunt mari.
Ma gandesc sa comand niste produse electro-casnice si o lenjerie de pat pt.copii, al carei cearceaf e mai scump decat fata de perna si plapuma la un loc!Cred ca decat sa dau 530.000 lei pe un cearceaf cu ursuleti mai bine vom folosi lenjeria cu un cearceaf alb.
Voi ce ati comandat si cat sunteti de multumite de produse?
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
diana904 spune:
Mie mi-au sosit si produsele (o parte din ele de fapt) la 3 saptamini dupa ce am lansat comanda pe net. Am dat si telefon inainte, o doamna f draguta si amabila mi-a explicat ca nu e f bine pus la punct serverul si uneori comenzile facute pe net nu se ingregistreaza de aceea cel mai sigur e telefonul sau faxul. Eu fusesem norocoasa, comanda mea fusese transmisa. Au sosit doar o parte din produse, celelalte nefiind pe stoc, le voi primi ulterior fara a mai plati taxa postei. Produsele sint ok, am luat niste blugi ptr fetita, materialul e bun, bine finisat, exact ca in poza si in descrierea din catalog. In concluzie nu a fost vreo "teapa" asa ca saptamina asta voi mai face o comanda ( prin telefon ca sa fiu sigura).
Freia spune:
revin si io cu o intrbare care a mai fost pusa si nu a primit raspuns: masurile la haine sunt ROmanesti sau sunt Nemtzesti? ca e f important....
Freia si Alexa
diana904 spune:
quote:
Originally posted by Freia
revin si io cu o intrbare care a mai fost pusa si nu a primit raspuns: masurile la haine sunt ROmanesti sau sunt Nemtzesti? ca e f important....
Freia si Alexa
Sint marimile nemtzesti...m-a avertizat chiar si dna cu care am vb la telefon sa folosesc neaparat tabelul cu masuratori de la sf catalogului ptr a stabili marimile, mi-a spus ca au avut multe retururi din acest motiv.
aurelia1278 spune:
La sfarsitul catalogului sunt niste tabele cu echivalente, de genul masura x e buna pentru inaltimea y, bust z, talie u, lungime pantaloni w.
Si inca ceva, pretul care iti sare in ochi este pentru masura minima. Mai toate produsele au preturi diferite in functie de masura.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex