Miresele anului 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
dyadya spune:
Giova, ai dreptate, se incarca foarte greu paginile. Astept si cate 20-30 secunde sa trec la pagina urmatoare!!!
Domnilor administratori, ce se intampla? Si nu e de la mine pt ca am intrat pe net si am accesat si alte pagini care se incarca instantaneu. Aceasta problema intervine in fiecare zi incepand cu orele 10-11 pana dupa-amiaza dupa 5, 6. Dimineata devreme si seara paginile se incarca imediat! Nu mai inteleg nimic. Al meu care cu asta se ocupa mi-a dat o explicatie tehnica, cum ca depinde de ... ceva...de unde e pus forumul...cati mai ies pe aceeasi ..teava...foarte interesant....si cu multe sensuri... Vedeti ce mult am inteles?! Si jur ca mi-a explicat. O sa-l rog sa-mi mai explice o data, dar asa ca pentru prosti, sa inteleg ceva!
krelia spune:
trafic, mon cher, trafic!!...server prea incarcat...chestiii d'ashtia......cred,,
Azi am program de bucatarie ...un fel de tocanita (carne praji, cu ceapa, ardei si bulion - ce-o iesi ) si cu piure.
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
mexxa spune:
Dragele mele...asa cum v-am promis pozele acum le am. Astept si eu cateva laude pe urma...
http://community.webshots.com/user/mexxa
krelia spune:
mexxa, frumushatza ce esti!!!!
2 copii frumosi!!!
O rochita dulce foc si un tortuletz la fel de dulce si scumpic!!!
Imi place!!
26 august 2006
ooana spune:
Mexxa........ai fost frumoasa foc....cu un tort misto si o rochita care.....stii tu ca doar ti-am zis...m-a topit de tot!!!
Pozele sunt superbe!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
eu nu mai fac papa, ca d-na soacrai-a trimis la scumpul ei fiu ciorba de burta(3 kg, cred).
asa ca..pana n-o mananca, si el nu mananca mancare care a stat mai mult de 3 zile in frigider, nu fac altceva.
Asa ca pedeapsa ca la mama i-am zis sa nu trimita nimic, si el nu a putut-o refuza pe ma-sa.
Cred ca de i-a fost ciuda soacra-mi, ca i-am zis la mama sa-mi cumpere vinete pt. iarna si nu i-am zis ei.
Ca doar ea trebuie sa iasa in evidenta!!!
poze
gio si bb Marco 21fix
Andita spune:
Da, frumoase poze, Mexxa! sa fiti fericiti, si sa va iubiti din ce in ce mai mult. Ca, ce altceva mai conteaza, nu?
la noi e mult mai simplu cu banii: o nunta o fac parintii, una noi, inclusiv din punct de vedere financiar.
Apropo de asta, sa vedeti ce idei imi zboara mie azi prin cap, sa ziceti si voi daca sunt intreaga, dupa ce am tinut-o sus si tare cu 2 nunti. Ma gandeam sa nu mai facem 2 sa facem una, ca daca tot au gasit parintii super local (e printre cele mai bine cotate din oras), daca putem sa aducem ce bautura vrem noi, si daca ei nu fac mofturi nici la muzica, nici la ornat sala, poate....poate.....om putea sa ne intelegem cumva. Voi ce ziceti? Nu stiu ce m-a palit asa de-odata. Ma gandesc ca ar fi si economie de bani, de timp, si de energie. Asa, noi nu avem pic de timp, din cauza jobului, sa cautam local, nici in Bucuresti, darmite la munte, cum visam. Si acolo daca gasim, alte batai de cap, ca nu stii cum e servirea, tre' sa cari tortul pana acolo, nu-ti vine nici o coafeza la munte sa te gateasca, si cate si mai cate. Ei, ce ziceti?
Andita
krelia spune:
ciorba de burta...iam-iam !!!
Gio, asa e si mofturosu' meu......ar fi in stare sa manance de pe-o zi pe alta...da' ce-s io frate??? eh, l-am mai obisnuit, deja azi va fi a patra zi de ciorba...nah, de fier de fier, da' pana cand?? tre' sa mai avem si putina mila pentru puii nostri!
26 august 2006
krelia spune:
Andita, eu zic ca te-a lovit destul de bine !!
Daca erai in situatia oanei, sa fii din provincie, sau iubi al tau sa fie din provincie, mai zic...da' asa????
Revino si reconsidera situatie! Si asa, cu banii stransi dintr-o eventuala nunta la munte, va duceti voi 2 acolo unde va place, inclusiv la munte, nu?
26 august 2006
dyadya spune:
Eu am facut vinerea trecuta ciorba de perisoare, musaca si chiftele si credeam, naiva de mine, ca pana pe luni-marti o sa avem mancare suficienta! Siguuurr ca daaa...Duminica seara nu mai aveam nimic!!! Luni am fost la mama care a facut sarmale- la astea suntem abonati!Am reusit odata performanta de a avea trei feluri de sarmale in frigider-de la mama, de la soacra si ale mele- si le-am terminat in 2-3 zile!!!! Revenind, marti ce sa vezi...gatesc din nou! Si tot ciorba de perisoare si chiftele ca omul meu are o slabiciune la ele. Iar azi, joi, credeti ca mai am ceva? Vreo 2 portii de ciorba!!!! Ce ar trebui sa fac eu maine?! Ati ghicit! SA GATESC DIN NOU!!!!!!