Miresele anului 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Noi strangem bani, dar ne mai da si familia lui.Tot familia lui e si cu pilele. Tot ei sunt baza pentru organizare pentru ca sunt din Calarasi si acolo e si nunta.
Soacra e master de ceremonie ca se pricepe si vrea sa ma ajute. Mama e Gica contra. A zis sa nu ma bazez pe ea la chestiile astea. Probabil va alerga cu mine dupa haine si isi va da parerea la unele altele.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

La noi....mami meu si tati lui e cu pilele...shi cu banii Tati meu ii neutru....in sensu ca.... nu se baga...ii de acord cu ce vrem noi... Mami lui ... soacra mea ...e ... vorba voastra... Gica contra . Orice imi place mie, nu-i place ei... Nici paru nu-i este pe placu ei... nici imbracamintea... nici incaltzamintea... Shi nici faptu ca iubi ar vrea sa stea tot timpu cu mine... Vine frecvent cu faze de genu' "Iarasi mi-l duci?"

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Cam multa tacere...dar dupa cate am avut de suferit mi-a fost cam greu sa mai scriu.Dumnezeu mi-a inchis o usa, dar mi-a deschis alta!Mi-a luat sufletul ce crstea in mine doar cu 5 zile inainte de fericirea ce ma astepta...dar mi-a dat multa intelegere si putere ca sa trec peste toate si sa pot zambi la fel ca toate femeiele fericite

Sambata 27.08.2005 am avut starea civila. O ceremonie si o petrecere in care imi liseau doar buchetul, coronita si voalul. Rochia ce va pot spune a fost superba. Am fost o printesa pe culmile fericirii.

Petrecere a avut loc intr-un local intim cu 60 persoane langa noi, un local plin de lumanari...si mai ales dragoste. M-am simtit atat de fericita in acea zi incat la un momentdat imi dadeau lacrimile.
Anul viitor va fi nunta mare deoarece atunci va veni si mama mea de peste hotare.

Am vrut sa va dau si voua de veste si sa impart fericirea mea cu voi.

Poze nu stiu cum sa vile arat...daca stie cineva cum....astept

O ultima concluzie...a fost minunat!!

me&baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

BlueEyes....lasa ca ii trece, ca imediat i-l iei de tot, si va fi numai si numai al tau!

La mine situatia sta cam asa: la mama nu ii plac nuntile, ma rog, gusturile nu se discuta, ea a facut un chef mare cu vreo 30-40 de colegi....erau studenti ai mei cand s-au casatorit!

Tot ea, mama, e cu pilele, ea e cu banii, ea e cu tot......si singurul lucru pe care m-a rugat a fost sa ii spun sincer ce si cum si cat doresc pentru ca ea nu a mai organizat nici o nunta....

Si atunci, cum am mai zis din motive materiale pana la urma, am hotarat ca e mai bine sa avem toti banii deodata pentru a lua un credit ipotecar.....asa ca acum ajutorul din partea parintilor sunt relatiile, pilele etc. Atunci cand spun ca noi vom suporta cheltuielile cu nunta sa nu credeti ca si meniurile, alea oricum se platesc la sfarsit.....noi adunam bani ca sa ne luam rochita, costumul, invitatiile, bautura, tortul etc...........deci tot ce trebuie mai putin contra-valoarea meniurilor pe care le vom plati la sfarsit.

Cum v-am mai spus deja noi am luat cateva sticle de wisky, cu 10 euro/sticla din vama si intentionam sa mai luam ca la preturile din magazine nici nu ne putem apropia!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Cam multa tacere...dar dupa cate am avut de suferit mi-a fost cam greu sa mai scriu.

me&baby

Mexxa, ma bucur ca ai avut parte de o petrecere frumoasa mai ales dupa greutatile prin care ai trecut.........iti doresc sa fi fericita de acum inainte asa cum ai fost si in ziua cand ai facut starea civila !
Sunt convinsa ca ai fost cea mai frumoasa.......pentru ca de obicei frumusetea o da fericirea care cu siguranta se vedea in ochii vostrii.
Asteptam poze!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Soacra mea le-a spus copiilor ei - lui Stef si Ralucai (cumnata) ca le rupe picioarele daca dupa terminarea facultatii se intorc in Calarasi. Este un oras mort si nu ar avea ce face acolo.

Asa ca ea nu se plange ca il iau. De cand e cu mine vine mai des acasa decat inainte.Si m-a primit intotdeauna super. Tot respectul. Va doresc si voua asa o soacra.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mexxuca, bine ai revenit printre miresici!
fruntea sus ca DD e acolo, printre norishori si are grija de noi, toti!!

Cat priveste pozele, ca mai toate fetele, iti poti face mai intai cont la http://community.webshots.com , apoi iti creezi un album si incarci pozele dorite. Ia incearca!

As vrea ca ziua de lucru sa se termine la ora 14....voi nu????

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Noi ne platim singuri nunta, parintii nu au posibilitatea materiala de a ne ajuta asa ca trebuie sa ne descurcam. Nu am facut credit, mergem pe economie, sacrificii, etc si barem la sfarsit ramanem cu toti banii pe care ii primim(iar daca totul iese bine si ne recuperam integral suma investita, e ca si cum am fi avut banii la banca-atat am bagat, atat am scos!) In suma pe care o strangem, nu includem, asa cum spunea si ooana, meniurile de la restaurant. Pe alea le platim dimineata din ce am primit. Asa ca de fapt tb sa strangem bani doar pt celelalte cheltuieli(care sunt destul de multe). Dar ne vom descurca pana la urma.
Relatia cu parintii este foarte buna, nu avem probleme, nu au idei crete, nu au avut nimic de obiectat fata de ce vrem noi sa facem, ba chiar ne-au ajutat mult cu sfaturi,ne vor ajuta si cu alte diverse cand va fi cazul( fa tu aia ca ma ocup eu de ailalta intre timp) deci din punctul asta de vedere suntem niste norocosi. Sper sa nu o ia nimeni pe aratura in anul care urmeaza!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doamne, pe cand am reusit si eu sa-mi mai termin din treaba, nu merge DC_Ul, adica incarca foarte greu.
Ce se intampla?

Noi ne facem singuri nunta, soacra i-a zis maica-mi ca ne da 500 euro, mama si ea vrea sa puna la fel.
Sora-mea a zis ca da 1000, dar acum sa se inteleaga cu cumnata ca sa nu fie diferente sa se supere aia.

Copii, vom avea 3 (nepotica si cei 2 care-i creste mama nmea, de la leagan) aaa si cu Marco al meu 4.Dar el va fi prea pitic.
Altii sper sa nu am, ca numai voi strica meniuri degeaba, de mancat nu vor manca tot si se face risipa.

Mexxa
bine ai re.... venit!!!!!
Ai reusit sa pui pozele?

poze
gio si bb Marco 21fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Mexxa, ma bucur tare mult ca ai revenit si ca totul a fost super... Bravo!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput