Miresele anului 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Felicitari "Duamna in aceeasi si ca mine" !Eeee , stiam eu co sa fie super ! Vezi ca netul asta e ca tigara...te-apuci de fumat si nu te mai lasi !!!Si are loc iubi ntau de tine la calculator ?

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Krelia , apropo ! Cum ramane cu prajitura aia trimisa prin mail .....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Io dau de baut!!
Pentru mami meu!

si pentru soferite...

Ioana, mersic!...cunoastem senzatia cu netu..insa, cum eu am parte de el toate cele 8 ore de la servicel, iti dai seama ca acasa, compu' este acaparat in totalitate de iubi!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Eeeee , la faza cu netul mla noi e invers !
Felicitari pt mami tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

La Multi Ani Mariilor si Marioarelor

Eu azi, sincera sa fiu, n-am chef de nimic, mi-e o lene de crap, sa nu mai zic ca mi-e si somn ca m-am culcat cam tarziu aseara

Sa va spun si voua ce m-am gandit: imi doresc de ceva timp sa fac un masterat, dar pana acum s-au ivit tot felul de probleme. A facut cineva dintre voi un masterat, credeti ca ar putea sa ma ajute in viitor, e bine, nu e bine? Hai, ca stiu ca sunteti fete dragute si o sa ma ajutati cu ceva sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Kreliuta, stii, mama, ca o prietena, care si-a facut rochia la croitoreasa, a fost numai la 2 probe, dar i-a iesit super??? Si totul a durat o saptamana si jumatate, in conditiile in care era destul de aglomerat acolo! Si i-a facut-o intocmai cum a vrut!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Ralnied , sunt multe croitorese pricepute , dar important este sa le mai si gasesti...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tigrutz
Sa va spun si voua ce m-am gandit: imi doresc de ceva timp sa fac un masterat, dar pana acum s-au ivit tot felul de probleme. A facut cineva dintre voi un masterat, credeti ca ar putea sa ma ajute in viitor, e bine, nu e bine? Hai, ca stiu ca sunteti fete dragute si o sa ma ajutati cu ceva sfaturi [/font=Century Gothic][/blue]

Felicitari pentru doamna MARIA, mama de copil Krelia!

Tigrutz, eu zic ca sa-ti dauneze, nu prea are cum! Daca ai sansa, nu da cu piciorul, ca mai tarziu nu se stie ce si cum va mai fi!

Uite, eu as fi vrut sa fac un masterat, dar cand sa ma inscriu si eu, nu au mai oferit de la facultate locuri fara taxa si cum de taxa nu am avut fonduri, am fost nevoita sa renunt!

Asa ca, singura poti decide ce e mai bine pentru tine!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ralnied, nu contest lucrul asta, dar, vorba Ioanei, tre' sa le mai si gasesti
Io nici macar una care sa-mi faca un tiv la niste pantaloni cu cunosc, daramite sa-mi croiasca rokia de mireasa!

tigrutz, am avit si eu o perioada in care ma gandeam la un masterat..e drept, aveam mintea mai "acomodata" cu invatatul, eram abia iesita din facultate..insa, sa ma apuc acum de master....pe de alta parte, e o hartie la mana care sa zic, te mai ajuta sa obtii un post mai sus.....totce-ti pot spune este sa faci cum simti....

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Ralnied , sunt multe croitorese pricepute , dar important este sa le mai si gasesti...

Ai dreotate!
Ioana, uite, nu vreau sa le supar pe fetele mele de la Iasi si nici nu am vreun interes ascuns sa laud!
Dar vreau sa zic ca: unele mirese de la Iasi au facut referire mai demult la atelierul ala unde a facut prietena mea rochia si au zis ca nu ar face treaba buna! Adevarul e ca poate stiu ele ceva, de vreme ce au vorbit! Acum, ce sa zic, poate nu era vorba de aceeasi croitoreasa, ca si asta e posibil! Dar rochia a fost superba, mie mi-a placut f mult... si statea de minune pe mireasa! Un singur lucru nu a iesit cum trebuie, adica a iesti, dar nu a ramas pana la capat asa: fata a mai slabit in luna anterioara nuntii, chiar mult... si fusta facea cateva cute... Dar nu a bagat nimeni de seama...

E si maine o zi!

Mergi la inceput