Miresele anului 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 26
dyadya spune:
Giova, tocmai de aceea am rugat-o pe ooana sa ne dea un nr de contact al magazinului. Vreau sa-i sun inainte si sa-i intreb diverse: ce materiale folosesc, daca pot sa le aleg eu, etc. Cat despre faptul ca tb sa mergem pana la Targu-Mures...chiar vorbeam aseara cu baiatul meu si spunea ca doua drumuri pana la Targu-Mures si o rochie de 15 milioane nu fac nici pe departe 42 de milioane cat costa rochia "mea" de la Demetrios sau 30 de milioane cat costa aia de la Eddy K. Si asa este. Acum ...s-ar putea sa facem un drum degeaba pana acolo si sa nu ne placa ce vedem, dar pe de alta parte sunt si sanse sa avem noroc. Stii ce se intampla? Spuneam pe undeva ca am fost pe la divere "case de moda" din Buc(magazine de rochii de mireasa cu atelier)si mi-au spus ca fac ce model vreau eu...pe langa problemele enumerate pe forum mai am una la fel de mare: nu am vazut nici o rochie model Demetrios facuta de acele case de moda. pe cand in acest magazin din Targu-Mures exista deja acele modele, deci nu avem un soc cand mergem sa luam rochia facuta dupa poza noastra!
Ioana-Cristina spune:
'Neata , Dya ! Sper sa ai noroc ! Mai ai timp sa faci toate astea ? Tu cand ai nunta ca am uitat...
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
ralnied1 spune:
'Neata buna, scumpele! Cum e pe ziua de azi?
LA MULTI ANI tuturor Mariilor (pentru azi) si Anelor (pentru maine)!!!! Ce ziceti? Ne petrecem???
Krelia, felicitari pentru marea ta reusita de ieri (net-ul de acasa!)!
Giova, numai la prostii iti stau neuronii!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
dyadya spune:
Neata! Nunta o am abia la anul asa ca am suficient timp sa le fac pe toate in liniste.
Haideti sa va povestesc o faza patita de o miresica acum cativa ani buni('97 parca).Si-a facut rochia la Venus. Pe vremea aia nu era oferta asa de mare nici la rochii nici la croitorese. In sfarsit gaseste intr-o revista un model de rochie, rupe pagina si merge acolo. Tipa voia fara paiete(erau foooarte la moda atunci), scandal acolo, ca "cine a mai pomenit rochie de mireasa fara paiete" ma rog, le convinge si la o saptamana vine la proba. Cand colo: fusta si corset. Tipa intreaba(cu speranta): ce-i asta, se pune pe dedesupt? Raspuns: "asta-i rochia". "Pai cum sa fie rochia ca asta-i din 2 buc si a mea era rochie intreaga?!". "Asta-i rochia pe care ne-ai aratat-o". "UNDE?" "Aici, uite!"(si-i arata pagina). Tipa sa lesine: "Nu , modelul meu era cel de pe verso!!!!" Ma rog pana la urma au prins corsetul de fusta, si dantela care pleca de pe corset pana jos pe poale dadea impresia de rochie intreaga! Nimeni nu si-a dat seama ca era din 2 buc, dar ea si astazi mai sufera! Bine, asta nu e anti-reclama pentru Casa Venus. Intre timp sunt convinsa ca s-au schimbat lucrurile pe acolo, dar este un exemplu de ce ti se poate intampla la croitoreasa. De-aia insist sa cumpar, sau macar sa vad cu ochii mei rochia facuta(pentru altcineva) inainte sa o fac si eu!
Ioana-Cristina spune:
Ce nasooool !!! Noroc ca mie imi face rochita sora mamei si in ea am mare incredere ! Iar daca o greseste (desi la 30 de ani de croitorie n-are nici o justificare ) macar am cu cine ma certa !
A fost o gluma ! Dar avand in vedere ca a vost directoare de casa de moda (si nu vreau s-o laud) sunt sigura ca o sa iasa ok.
ooana spune:
Neata fetele.....
Maine sunt libera ..... fetelor sincer si eu am emotii cu rochia, ma tot gandesc oare cum o sa iasa....sa nu cumva sa-mi para rau dupa si sa ma gandesc ca mai bine o cumparam! Da m-a mai incurajat rochita lui Ioana (miresica de 2005)....chiar mi s-a parut rochita ei mai frumoasa ca originalul! Bine ca mai e pana la anul....si mai avem timp de gandit, le facem la comanda sau le cumparam gata facute!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Bafta Ooana , si sa fie intr-un ceas bun !
Giova spune:
LA MULTI ANI tuturor MARIILOR!!!! si multa, multa sanatate!!!
poze
gio si bb Marco 22 fix
krelia spune:
Dupa o pauza de o zi, inapoi la munca si la mult iubitul.....mailing! Ce, credeati ca am scapat? Aiurea!!! Mi-au mai adus inca vreo 50 de adrese ..asa ca, ata ete!!
Eu, nu cred ca-mi voi schimba opinia, fie chiar si pana la anul....
1. ca nu cunosc nici o croitoreasa priceputa (priceputa maia les la rochii de mireasa, ca asa, poa' sa fie croitoreasa lu' peste, dk ea toata viata ei a facut taioare si pantaloni...n-o sa nimereasca o rochie de mireasa, sunt sigura!)
2. decat sa risc, mai bine o cumpar! Mi-e frica de cum ar putea sa iasa...
3. n-am nici rabdare pentru enshpe mii de probe...sau, din contra, 2 probe si gata...pai, sa mi se aprinda beculetul? Cum, doar atatea probe pt o rokie de mireasa?
Asa ca....eu inca merg pe principiul cumpararii..
Fetele, mersic pentru felicitari! Intr-adevar, sunt in al noualea cer!...ce bine e cu net acasa...mi-qau gaurit aia [putin peretii, dar, noroc ca nu se vede prea tare...au dus cablurile pe sus si le putem masca mai incolo cu plinta din aia alba de plastic
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralnied1 spune:
Cine da azi de baut pe aici??? Oare cineva de pe la Botosani (Iasi)???
Mai este cineva?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!