Miresele anului 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
ralu_trancu spune:
La anul, cred ca la o sapt. dupa nunta noastra, vom fii nasi la prietenul nostru care face weekendul asta nunta in Franta, si la anul, dupa a noastra in Romania.
Si in 2007 vom fi nasi la vara-mea si prietenul ei.
Si cine stie la inca cati.
Eu as vrea sa ma opresc pt. moment la astea 2 perechi, dar nu se stie niciodata.
noi am vorbit cu niste prieteni, ca ar vrea sa le fin nasi, dar intre timp s-au gandit ca se vor duce undeva la un schit si se casatoreasc, ca li se pare romantic. da acolo nu le trebe nasi?
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
N-am zis sa te duci cu mana-n stii tu Am zis ca eu am nasi de 1 an de zile, dar nu le-am dus plocon. ei fac 1 an de la cununie acu, sau au facut acu cateva zile,
Aoliooooo....tu ai ceva!!!
Am raspuns la modul general, bre, fato!!! N-am facut ref la tine...(ma supi, sa stii! )...pai asa, si eu am nasi, d ecand am termiant facultatea...ca noi 2 fetele, am zis de atunci ca ei vor fi nasii mei, indiferent cine va fi ginerica!
faza cu aniversarea a picat cam nashpa, ca asa....scapam c-un tort si-o spirtoasa....
Eh, las' ca vaz io, imi iau sotzu' si purcedem in cautari!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Plocon pt nasi ?....In zona Moldovei nu stiu daca se duce plocon.Stiu doar ce mi-a spus soacra-mea , ca se merge la nasi cu un tort in mijlocul caruia se pune o sticla de sampanie (cica asa se face tortul)si banuiesc ca si cu un cadou.Eu habar n-am....Stiti voi ceva ? Cine se mai marita in Moldova?
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
kateryna spune:
Krelia draga promit sa va pun pozele de la cununia civila, dar pana pe 15 octombrie mai e ceva. Pana atunci nu va pot arata decat poze cu mine pentru licenta. Mai e asa de putin timp pana vineri si parca nu mai stiu nimic. Toata ziua sunt pusa pe si ma mai ...dar nu am timp de dentist.
Singurul lucru bun e ca barbatul stie sa dupa care il trimit la plimbare cu la parintii mei ca sa scape de mei.
krelia spune:
hai ca iar m-am imbatat........traiam cu impresia cu tu ai avut cununia civila pe 15 mai.....sunt pilaf!!!
Cred ca ma duc sa bag ceva la ghiozdan!!
Ai noroc cu barbatzelu' ...si eu pot sa zic ca am un pik de noroc...pe aspirator n-am pus mana decat de vreo 2 ori in 2 ani de cand stam impreuna...pe mop, la fel....in schimb, toate cele ale casei...praf, spalat, calcat, macare...imi "apartin"...el m-ajuta la curatat cartofi, ceapa (sa nu planga fata )...si la diverse, precum, amestecat, turnat faina...stiti voi, ce faceam noi cand eram mici, pe langa mamicile noastra
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
La noi , domeniul curatenie ii apartine in totalitate lui Adi.Mai are si o parte din domeniul bucatarie cand n-are fata chefsi mai baga si haine la spalat cand ii trebuie o haina pe care tocmai o imbracase in ziua cu pricina....Cam atat !
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
Andita spune:
Al meu si stie, si poate sa faca o gramada de chestii, de la curatenie la mancare (cica cartofii lui prajiti sunt mai buni ca ai mei, dar, sa fim seriosiii....), dar are o lene........ Cand vine ziua de curatenie, care la noi, din pacate, e sambata, e doliu, are o fata lunga.....lunga......si i se face asa, somnic..... Ne-am impartit atributiile, din vasta noastra garsoniera, el se ocupa cu curatenia din camera, (aspirator plus praf), air eu de restul. Eu am fost autoarea sistemului de impartire a sarcinilor, ca tare nu-mi place aspiratorul ala.....
Andita
piggy spune:
salutari fetitzelor,
vad ca v-ati cam pus la treaba sotziorii, sa se obisnuiasca, nu?
tre' sa scot si eu biciul din cui ca nu mai merge asa!!!
spuneti-mi si mie ce e cu stelutzele voastre, ca habar nu am?
ooana spune:
...si eu am noroc la acest "capitol", iuby al meu e descurcaret...ii arat o data si apoi stie ce are de facut, asa ca: duce gunoiul (eu urasc sa duc gunoiul), face curat si gateste.......dar bineinteles daca ii spun eu, din proprie initiativa nu ma asteapta cu manacarea calda! Asa ca il tin langa mine cand fac de mancare, ii mai dau consultanta prin telefon si...gata, m-am scos cand nu am chef!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
anamariame spune:
Ioana-Cristina, eu sunt din Moldova si ma marit la anu'. Da' pe cuvant daca am auzit de sampania in mijlocul tortului...Si iata si rochita visurilor mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamariame/album?.dir=acdbVa rog sa imi spuneti ce parere aveti.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"