Miresele anului 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by krelia

...cearceafuri....uf...sunt in impas!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

si eu sunt tot asa si apoi asa cand e vorba de cadouri....dar am vazut la cineva un asternut de pat din matase, si cred ca e destul de scump! atunci m-am gandit ca mie mi-ar place sa primesc asa ceva ca in curand nu voi da eu o caruta de bani pe asa ceva, ca doar discutaram, mai degraba iau un robotel!

...de floare nu stiu ce sa zic, eu sunt o pasinata colectionara......da o orhidee in ghiveci nu stiu cine ar refuza sau un bonsai!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cu florile e ceva mai complicat...cred....uite, mami meu a primit o orhidee in ghiveci, careia nu i-a mers deloc bine acasa....a adus-o la serviciu, este al doilea an cand a facu tflaore! ...bnsai-ul la fel...a primit...si a chelit de tot ....iar eu, am pierdut o craciunitza in 4 zile...asa ca, as vrea ceva sa-i ramana si sa nu risc,...
...poate daca gasesc vreun asternut din matase...misto si sexos.......daca nu, un "bibilou" de casa...ceva...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Krelia, sunt de acord cu tine aici, cu florile, pentur c anici eu nu prea am noroc de ele. Si, la apartamet, e un chin sa ingrijeste flori, si pentru tine, si pentr ele. Cel mai bine cred ca e sa gasestti ceva de decor, pentur casa, de bun gust, pentru ca astea sunt universale. Nici asternutul nu e o idee rea deloc, dar depinde de relatiile in care sunteti, daca iti poti sau nu permite un asemenea dar.
Eu sunt cam bosumflata, ca am gasit un loc super pentur nunta, (www.moeciu.com), si am sunat, si mi-au zis sa revin in feruarie....Ei, cum naiba sa stau eu asa pana in februarie????
Daca treci si peste asta cu locatia, o sa fiu alt om....

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Iubita, la bugetul tau ma indoiesc ca gasesti lenjerie de matase. Auzi, dar, matching towels? unele mari, frumoase, groase?

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

un serviciu de ceva? cafea, ceai, chiar de masa?

Uite Krelia, Ralu are o idee buna.......noi chiar acum am cumparata pentru colega mea care a avut cununia religioasa un set de farfurii patrate, colorate.......ca sunt trendy! E un cadou misto!

Poti lua un set de cesti pentru cafea, am vazut prin Metro, si chiar erau misto....scria pe ele Cappucino!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Hihi...noi suntem mai dusi cu pluta. Cand am fost cu "ploconul" la nasi le-am dus: o cutie de cacao cu lapte pentru nas si o acadea pentru nasa dupa care am stat frumos la toti patru.

Mergi la inceput

eu n-am fost cu plocon la nasi. deloc.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nu ma pot duce cu mana-n......., mai ales ca joi e aniversarea lor...trebuie sa ma leg cumva de cele 2 chestii...initial, ne gandiseram ca e suficient un tortuletz si o sampanie....acum, cred ca, pe langa astea, ar mai trebui si ceva micutz, dragutz, finutz....

ah, ca mi-am adus aminte, kateryna, poze de la cununia civila!!! repede!!!! si azi!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

vorbiti de plocon pt. nasi, noi ne gandeam ca, la intoarcere din Grecia sa mergem la prietenii nostri din Timisoara si sa vb. cu ei pt. nasi la bebe.
Nasii de nunta inca ii cautam.
La anul, cred ca la o sapt. dupa nunta noastra, vom fii nasi la prietenul nostru care face weekendul asta nunta in Franta, si la anul, dupa a noastra in Romania.
Si in 2007 vom fi nasi la vara-mea si prietenul ei.
Si cine stie la inca cati.
Eu as vrea sa ma opresc pt. moment la astea 2 perechi, dar nu se stie niciodata.

poze
gio si bb Marco 21+

Mergi la inceput

N-am zis sa te duci cu mana-n stii tu Am zis ca eu am nasi de 1 an de zile, dar nu le-am dus plocon. ei fac 1 an de la cununie acu, sau au facut acu cateva zile,

poze

Mergi la inceput