Cum stiu daca trebuie sa fac pasul...?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

E bine asa cum te-ai gandit: mai multa <distanta>. Nu zic ca o sa iti fie usor.Dar incearca sa nu mai bagi de seama toate mizeriile pe care ti le face sau cu care ar incerca sa iti atraga atentia.Considera cumva ca iti poti crea o lume in care esti doar tu si copilul si in care nu te poate <ataca> nimeni, in care sunteti perfect in siguranta. Cat despre copil, nu-ti fa probleme pentru ca deja e la varsta la care poate percepe mai mult decat ne-am imagina noi si va intelege cum stau treburile. Copilul isi simte parintii si mereu este in masura sa concluzioneze cine ii acorda importanta cuvenita ( nu e vorba despre alintat, ci despre timpul dedicat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Off, cu teoria stau asa de bine... practica ma va omori. Azi nici buna ziua nu ne-am spus... da, a venit acasa in timpul programului, si-a luat niste cd-uri si a plecat.. a vb. numai cu fata. apoi, la 4, la fel. A ascultat muzica tare in camera fetei, melodii de-alea de care ne plac noua... eu m-am dus si mi-am cumparat o stecla si beu... sa-l oftic... Nu, nu-i o soluti alcoolul, si nu ma imbat dintr-o sticla, nu va faceti griji... da' o orgie de-o seara... merge... la cat imi mananca sufletul... Noutati nu am... doar ca doare tare... ne ignoram unul pe altul... parca n-am exista... deja fata pune intrebari... Va pup!

Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Dora,te inteleg f. bine.Si eu am trecut printr-o perioada ca asta dar a fost scurta ca am luat imediat masuri.
Eu zic sa nu renunti.Incearca sa-ti faci propriul program,sa-l tratezi cu indiferenta si raceala.Iati fata in week-end si plecati la plimbare,facetiva program impreuna si pe el excludetil usor.Nu-i mai gati,calca,traieste ca si cand nu ar exista.Daca iti reproseaza ceva raspunde-i cu zambetul pe buze ca tu esti o femeie singura care nu are barbat si in consecinta nu ai pt. cine face nimic.Fii diplomata,numai asa vei invinge.
Daca vrea sa stati de vorba nu-l baga in seama si dute si fa ti o baie de o ora,lasandu-l sa vb. singur.
Sincer ,cui pe cui se scoate.Daca nici asa nu-si da seama atunci intradevar ultima solutie e divortul.Nu pleca din casa ca pierzi tot,te poate acuza de parasirea domiciliului.
In privinta apartamentului,daca a fost achitat dupa casatorie ai dreptul la o parte din el.
Oricum,cel mai bine e sa consulti un avocat chiar daca nu divortezi acum.E bine sa fii informata din timp sa stii cum te aperi si ce lucruri nu e bine sa le faci.

alina

Mergi la inceput

Dora,te inteleg f. bine.Si eu am trecut printr-o perioada ca asta dar a fost scurta ca am luat imediat masuri.
Eu zic sa nu renunti.Incearca sa-ti faci propriul program,sa-l tratezi cu indiferenta si raceala.Iati fata in week-end si plecati la plimbare,facetiva program impreuna si pe el excludetil usor.Nu-i mai gati,calca,traieste ca si cand nu ar exista.Daca iti reproseaza ceva raspunde-i cu zambetul pe buze ca tu esti o femeie singura care nu are barbat si in consecinta nu ai pt. cine face nimic.Fii diplomata,numai asa vei invinge.
Daca vrea sa stati de vorba nu-l baga in seama si dute si fa ti o baie de o ora,lasandu-l sa vb. singur.
Sincer ,cui pe cui se scoate.Daca nici asa nu-si da seama atunci intradevar ultima solutie e divortul.Nu pleca din casa ca pierzi tot,te poate acuza de parasirea domiciliului.
In privinta apartamentului,daca a fost achitat dupa casatorie ai dreptul la o parte din el.
Oricum,cel mai bine e sa consulti un avocat chiar daca nu divortezi acum.E bine sa fii informata din timp sa stii cum te aperi si ce lucruri nu e bine sa le faci.

alina

Mergi la inceput

Ei, si asa cum ma asteptam, si cum ati spus toate... raceala si distanta l-au...apropiat de fapt. N-am mai scris de mult, pt. ca m-am concentrat asupra problemei, si nici nu aveam un raspuns clar. cum a simtit ca nu-l mai bag in seama, ca-l exclud din activitatile si gandurile mele, cum a inceput sa se bage singur in seama... hai fetele pe deal sa batem mingea, hai fetele pe teras la o bere, pot sa te ajut cu ceva? (in bucatarie... waw), vrei ceva din piata? a, te duci la croitoreasa, stai ca vin eu sa te iau cu masina... deci... schimbare radicala. Sper sa-l tina... Oricum, eu sunt hotarata sa raman ferma pe pozitie... si sa-l implic in viata noastra. va dati seama, desigur, ca muuuuuuuuuuuuuult mai fericita decat mine este... Ami. va pup si va multumesc pentru sprijin... e minunat ca poti gasi un sfat sau o parere, o vorba buna, atunci cand simti ca "deraiezi". Inca o data, multumesc!!!

Dora, mami de Ami
Amelia mea

Mergi la inceput

Dora,ma bucur tare mult ca ai reusit sa faci un pas catre salvarea relatiei voastre.Incearca sa te impui si nu da inapoi,mai ales ca aveti si un copil.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

felicitari si sa-ti traiasca cei doi ... copii

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Dora, ma bucur pt. tine si pt. Ami!

Oana si Mara 11.08.2004
pozici

Mergi la inceput

Inca o data, multumiri. Sunteti niste prietene adevarate si sunt fericita ca pot avea incredere in voi. Si eu, si sotul meu am "invatat" intr-un fel ca pentru o casnicie trebuie doi. Ideea e sa nu uitam ce am invatat!

Dora, mami de Ami
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Dora, itzi doresc sa tzina skimbarea asta a lui, daca e hotarit sa nu va piarda, va fi constant in a se implica in activitatzile familiei.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput