Mamici de martie-aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura Ioana spune:
Eu la ultima eco aveam 10 saptamani ciclice fix si bebe arata de 10 sapt si 5 zile (gras, ce sa mai
).
Tina, nu te supara pe mine ca vin si eu cu o idee creatza
: am tras cu ochiu la mamici de ian-feb si am vazut ca la sfarsitul listutei au trecute sarbatoritele lunii in curs; cred ca ar fi frumos, ca sa stim in fiecare zi daca sarbatorim pe cineva.
Iti tin pumnii sa vii cu rez bune de la dr.
Laura
11+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Aileana, acum m-am uitat pe pozica ta; e super dragalas micutul tau, sa fie sanatos
Laura
11+
Puiutul meu
tcelen spune:
mai fetelor da stiu ca sunteti active,nu gluma!si se intampla mereu cand eu nu am timp sa intru pe aici!
cand eu sunt pe aici nu-i nimeni!am avut ceva de citit
TINA,bravo ptr. listuta ,asa e mult mai frumoasa,cred ca te-ai chinuit ceva!aaaaaa si apropo daca imi trimiti bani ,vin!cat merge darul?
AILEANA ai grija!nu sunt alte pers. care sa te ajute la nunta,sa alerge ele???
PISPIRICA ceva e in neregula,dute la doctor cat mai repede!!eu sper ca bebelul sa fie sanatos!ai grija!
NSHIRO,multumesc!daca nu rezist pana dimineata,ce fac?ca eu sunt nasa!si stii cum sunt nuntiile in Romania cu strigarea darului,dezgatirea miresii dimineata,etc?!?
DELIA21,s-a mai scris si in capitolul trecut cand TINA a fost si ea suspecta de hepatita b,s-au scris mai multe chestii,pagini si in general reeasea ca nu prea ai de ce sa-ti faci griji!multa sanatate si sper ca sa fii numai suspecta nu si bolnava!
DEEA0277 cu durerea nu-i de glumit,fuga la doctor!
DIANAFORISCH,asa este ,e mare dar putea sa fie si mai mare daca nu erau atatea fete care pierdeau bebeii,sa speram ca nu se mai intampla la nici una dintre noi!cat despre saptamani,eu si doctorul,calculam in saptamani gestatie,si asa mi-se pare normal,asa a fost si la prima sarcina,eu nu pot sa inteleg cum vine asta,sarcina are de exemplu 12saptamani si bebelul 10???nu nastem cand bebelul are 9 luni?????doar nu poti sa fii insarcinata incepand cu prima zii a menstruatiei!!!
pupici CRIS
16+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
darkeyes spune:
jane04e cum zici tu, am 14, da nenea doctoru mi-a zis ca bebe are 12 :) dar ca sa nu mai incurc lumea, o sa pun si eu de la UM. Si atunci, azi implinesc 14, da? 
Pentru fetele speriate ca au disparut din simptome, am patit si io..de vreo 3 saptamani nu ma mai dor sanii deloc..nici umfati nu par, ci numa sfarcurile is cam umflate si sensibile...si s-au schimbat la culoare. Ma speriasem si io.. da am fost la eco si bebe dadea bine mersi din maini si din picioare. In rest, am ramas cu greata (care ma ucide numa seara) si nu ma lasa sa manc orice, niste dureri de oase (mai ales oasele bazinului si unde se leaga picioarele de bazin), sa-mi ziceti care mai are ca sa ma calmez nitel, si niste dureri de burta da mai micute.
Aideti ca am inceput sa activez si io totusi ![]()
O zi buna fetelor
ps dimineata tocma am vazut ca am slabit un kil!!!!
darkeyes spune:
Tinamersi pentru "introducerea" pe listuta!
Fetelor io sunt de acord cu ce zicea cineva aici (scuze ca sunt ramolita si nu mai stiu cine) ar fi bine sa nu mai citim toate nenorocirile de pe net ca devenim paranoice. Io de-abia am scapat de paranoia asta care m-a tinut vreo 2 saptamani si ceva!
Bagati la cap ca nu ne face bine! Sa fim otpimiste!
mamaariadna spune:
Eu am preluat de la medicul meu calculul numarului de saptamani, si anume de la UM. Asa m-am obisnuit si de la ultima sarcina, motivul fiind cred eu faptul ca data asta se cunoaste cu siguranta, pe cand data conceptiei se poate numai presupune, nefiind la toate fetele doua saptamani dupa UM. Si medicul meu a calculat data nasterii bebelului tot de la UM, si anume 40 saptamani de la acea data. Banuiesc ca de-asta se si numeste subiectul "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani".
Asa ca, eu sunt in saptamana 14, chiar daca stiu ca primele 12-14-16(?) zile nu aveam cum sa fiu insarcinata.
Dar cred ca cel mai bine e sa vedeti cum calculeaza doctorul vostru, ca si ei prefera metode diferite.
Tina, sper sa ne dai vesti bune!!!!
Va pupic,
Ariadna
14+
Tina_Welsh spune:
Nu e nici un dar nu e nimic Tcelen, e doar prezenta. Viza costa 2.600.000 si biletul de avion 350 euro dus-intors!
Analizele au iesit in felul urmator: Hepatita B as fi fost in contact cu ea inainte dar am scapat de ea pe cala naturala(sincera sa fiu nici nu stiu cand ce sau cum.) dar actualmente negativ si am imunitate deci daca ma intalnesc cu boala nici o problema. VDLR-ul negativ. Citomegalovirus astept maine de dimineta sa vedem.
TOATE FETELE CARE AU NELAMURIRI IN PRIVINTA ANALIZELOR LA VIRUSI SI BOLI INFECTIOASE, IL RECOMAND CU DEOSEBITA PLACERE SI CALDURA PE DOCTOR APOSTOLESCU DE LA SPITALUL "MATEI BALS" IN INCINTA SPIT. CLINIC COLENTINA.Nu se grabeste si iti explica totul pe indelete. + ca mai faci si analizele gratuit si destul de repede doar 3 zile! Va pup. Laura Ioana am sa fac si lucrul asta, dar ce v-au apucat idile astea fenomenale acum cand am deschis eu topicul?
Tina
and Our sweet baby 
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Pispirica spune:
Dragele mele,
De ieri de pe la 6 am inceput sa ma simt mai bine, durerile aproape ca au disparut, desi m-a ingrozit intensitatea lor. A fost nevoie sa puna sotul vreo 2 frane bruste, sa ocoleasca cu succes vreo 3 gropi de Bucuresti si sa ia altele 2, ca deh s-a speriat ca i s-a facut rau sotiei si a venit sa ma ia de la servici
si mi-am mai revenit. Am stat cumintica in pat si acum ma simt mai bine.
Va multumesc pentru suport.
Oricum pana luni nu mai e mult![]()
![]()
![]()
Pupici la toate burticile si bun venit celor noi.
Anamaria
9+ si bamboochica cel voinic
TweetyGeo spune:
Ce liniste e, fetelor. M-a luat un somn. Azi am dat si eu de veste scris sefilor ca sunt insarcinata. In mare se stia, dar acum am facut ca la carte, cu adeverinta de la medic si adresa catre conducere. Poate asa o sa ma lase si pe mine sa vin mai tarziu dimineata ca sa pot sa-mi fac analizele. N-am gasit nici un cabinet particular cu program sambata.
A, si-a facut azi sotul RH-ul si grupa si i-a luat mult sange din mana. Plus de asta nu i-a spus rezultatul pe loc. Oare de ce? Mie, cand mi le-a facut la 14 ani, mi-a luat doar din deget si mi-a zis pe loc si grupa si RH-ul. Chiar mi-a aratat cum se afla. Credeam ca medicina evolueaza, nu da inapoi.
10+
TweetyGeo