Mamici de martie-aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Tina_Welsh spune:
In primul rand vreau sa spun ca o sa ma las sa mai deschid subiecte noi, munca grea nene, mai ales cand iti pui mintea sa mai pui si Um-urile in ordine...Pfiu mama!
Aileana esti o norocoasa, eu am alergat de una singura, tinand cont ca sotul este in Scotia, iar mama nu vrea sa ma ajute deloc deoarece nu este de acord cu aceasta nunta! In fine... casa de piatra si petrecere frumoasa, eu rochia de mireasa o am gata Miercuri. Uraaaaaaaaaaaaaaa! SI ai un bebe minunat acolo in burtica! Felicitari!
Jane 04 Mai trebuie sa mai si radem nu? Si eu te
pe burticutza!
dananita frumos bancul!
Si urmand sfatul cu Um-urile mi-a luat cam o ora sa fac listutza! Am sa te mananc pe tine cu idei cu tot!![]()
![]()
Laura Ioana nunta este pe 9 noiembrie a.c. iar poze cu mine mireasa vor aparea cam pe 15 noiembrie:)! Multumesc de urari!
Nanuk mai sunt o gramada de listute care se vor face si una dintre ele iti este destinata si tie de altfel asa ca nu iti face griji. Cat despre "plata serviciilor" pentru medici si asistente zic sa o faci dupa ce se termina totul! Ca sa stii ca merita, ca unora chiar daca le dai chiar daca nu tot la fel te trateaza!
Pispirica eu zic sa nu iti faci griji degeaba, eu una de la inceputul sarcinii nu am avut absolut nici un simptom, si bebe al meu se vede la ecografie perfect! Asa ca stai linistita nu te mai stresa ca il stresezi si pe bebelu micutz care il ai acolo in burtica!Si exact durerile pe care zici tu ca le ai le-am avut si eu, nici nu ma puteam misca, insa doctorul mi-a spus ca se mareste uterul si apar fel si fel de dureri.
Tcelen ti-am urmat sugestia si intr-adevar arata mai bine, chiar asteptam comentariile in privinta listutei hihihihi
! SI nu trebuie sa fii in Scotia ca sa imi fii nasa, poti veni inainte de data nuntii:)! Te-am prinss!![]()
Nshiro eu sunt inversul, mananc de crap...si am sa ma fac o balenaaaaaaa! Si sotul meu e scobitoare, daca ma supara pe la 6 luni si ii dau o palma il fac afish direct
!
Darkeyes esti pe listuta!
Delia 21 daca ai timp sa citesti te rog ce am scris eu in mamici de martie-aprilie (8)! Am fost in aceasi situatie. Raspunsul este in felul urmator, daca Doamne Fereste, ai Hepatita B, nu este nici o problema pentru cel mic, pentru ca la nastere i se face o injectie de imunitate sau cam asa ceva. Deci hepatita chiar nu este o amenintare pentru bebel OK? Sper insa ca testul sa iti iasa negativ, daca ai testul de hepatita te rog sa imi scrii si mie ce zice! Te pup si Succes si nu mai fi suparata, linisteste-te si papa bine pentru cel mic oK?
Cat Capul sus, sunt sigura ca nu se va ajunge la avort terapeutic!
Aida Scuze!:)
VAIIIIIII CAT AM SCRIS! OMORATI-MA!
P.S. Fetele, maine aflu si eu rezultatul de dimineata la analize, va rog sa imi tineti pumnii, data trecuta a dat rezultate bune! Va pup!
Tina
and Our sweet baby 
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
dianad spune:
Buna Tina, mai este un loc si pentru noi pe lista? dianad DN 20 ian 1971, UM 8 iul, DNP 15 aprilie 2006
mamaariadna spune:
Wow, ce active sunteti mai fetelor!!! Subiect nou si deja doua pagini...
Eu am o perioada in care mi-e foame tot timpul. Dar ce nu suport este dulcele, de ex. ciocolata, pe care inainte o iubeam la nebunie.
Kim, stii ce am mancat ieri si azi? Ardei copti. De la tine mi se trage. Cate 6 la o masa...
Eu inca am dureri de sani, pe burta nu prea mai pot dormi, desi tare mult imi place. Si am inceput sa iau magneziu, mie si in sarcina trecuta mi-a recomandat medicul.
Pe mine ma mira un pic ca inca nu mi-a trecut de tot greata, ca inca sunt alimente pe care nu le suport sau dupa care nu mi-e bine. La sarcina trecuta eram in saptamana 14 bine mersi.
Cat, in Germania locuiesc in Bonn. Si pentru ca inainte sa se nasca puiul meu a trebuit de mult prea multe ori sa stau internata la sectia de gineco, am tot avut colege de camera cu diverse probleme. Si de acolo auzisem de posibilitatea avortului terapeutic. Totusi, eu zic ca tu ai sanse destul de mari ca la o amniocenteza sa iasa totul bine si nici sa nu ajungi intr-o asemenea situatie.
Si as vrea sa subscriu si eu la cea a scris Dananita, asta binenteles in cazul in care nu e prea multa munca, si anume trecerea pe lista in ordinea UM.
Va pupic,
Ariadna,
14+
Tina_Welsh spune:
hehhe pai eu sunt activa mai ariadna draga! ce crezi ca stau bine mersi?
Va pup dulce!
Tina
and Our sweet baby 
Tina_Welsh spune:
Diand, bine ai venit printre noi si sarcina usoara si bebel sanatos! Esti deja adaugata pe lista! Numai bine!
Tina
and Our sweet baby 
Zuzilici spune:
Doamne, suratelor dar stiu ca scrieti nu gluma.![]()
Tina saru'mana de listuta
ca te-ai straduit atat de mult s-o faci atat de perfecta.
Iti tin pumni maine si sper ca Domnul sa aibe grija de tine si sa primesti numai vesti bune. Abia astept sa-ti vad pozele de la nunta.
Dananita 

buna rau gluma ta ... asa mi-am mai descretit si eu fruntea.
Apropos de dureri in partile de jos ... destul de acute am si eu.
Si asa ca niste sageti
de ma trezesc zicand: AU!... si la servici, unde astia nu prea stiu ce-i aceea durere sau mai bine zis strigat de durere. 
Dianad
bine-ai venit in club si sarcina usoara si bebel sanatos, voios si mancacios. ![]()
Cat ma
pentru tine in continuare si sper sa fie bine. Asteptam vesti bune. 
Nanuk LA MULTI ANI FERICITI DE CASNICIE si sper sa mariti familionul cat mai curand. Eu is mai rau ca cei
si ma intreb: esti sigura ca nu mai creste
acolo la tine? Ti-ai mai facut vreun alt echo? Eu inca mai sper sa fie totul bine si cu tine, mai ales ca inca mai ai ceva simptome daca nu ma insel.
Stii tu, speranta moare ultima, dar cat mi-as dori Doamne sa fie totul in regula si sa nu fi fost decat un vis urat povestea ta. 
Fetelor care n-au pofta de mancare sa se bucure ca nu se ingrasa
, eu mananc mai moderat ca deja is multa
... nu vreau s-ajung balena, dar azi mi-a cam dat peste nas pitic si si-a cerut drepturile. Drept urmare am mancat cat toata armata. 
Ei, burtici noi sa fim sanatoase si mai ales voioase, caci bebei ne simt, ca-n rest toate se rezolva.
V-am pupik pe burtik si va urez tuturor o noapte buna.
Zuzilici
7 cu-n pitic
Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire
dianaforisch spune:
buna burticutelor!
Nu am intrat demult pe forum deoarece sunt mereu obosita,in legatura cu simptomele sarcinii se schimba fetelor de la o zi la alta nu va ingrijorati degeaba ,eu am fost in spital o sapt. si acolo am vazut multe cazuri uneori ne dor sanii alteori nu sau greturile daca nu mananci ce nu-i place organismului in starea de gravidie atunci nu ti-e rau,important este sa mancati bine si sanatos fetelor.
Eu uneori am simptome alteori nu apoi seara revin si la spital mi s-a intamplat asta si medicul mi-a zis ca e normal sa nu-mi fac griji.
dianadfelicitari ,bine ai venit printre noi BB sanatos si sarcina usoara iti doresc.
Tcelendeja lista e mare de toata frumusetea cred ca toate am lucrat pe perioada verii!
.
Si spuneti-mi voi care saptamani le scrieti cele ciclice sau de gestatie?
adica de obicei difera cu 2 sapt.una de cealalta.
va pup cu drag diana
10fix (le-am scris cele ciclice)
ecografic sunt de 8 fix asa mi-a zis dr.
dianad spune:
Tina,multumesc pentru listuta.Am o intrebare pentru fetele care iau/au luat Utrogeston: trebuie sa stam numai in casa sau putem face iesiri de cateva ore prin oras? Eu n-am inteles prea bine de la doctor. Mi-a zis sa iau cate 4/zi pana pe 19 cand vin la ecografie, fara sa intrerup tratamentul si daca am nevoie de concediu, sa vin sa cer cuiva care il inlocuieste cat e el in concediu. Speriata cum eram in ziua aceea(se desprinsese putin sarcina sub fibromul de care nu stiam) nu l-am intrebat cum ar trebui sa ma simt ca sa vreau concediu. Ideea este ca ma simt bine inca de marti. La serviciu nu as trage prea tare pt. ca elevii sunt inca in vacanta si in plus poate ma duc din 2 in 2 zile.
Tina_Welsh spune:
Fetelor, eu plec la doctor sa imi iau rezultatele....tineti-mi pumnii va rog! Sunt asa de speriata! Hai va pup si ne vedem dupa medic!
Tina
and Our sweet baby