Aspirante optimiste (152)
Raspunsuri - Pagina 9
MirelaV spune:
neata fete frumoase.
pusichet, bine k acum ai scapat..k drumul spre bb e atat de lung...am avut si io mini chistulete..
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele aspirante!
Sa aveti o zi cat mai placuta si mai furmoasa!
Va pupic dulce pe toate.
asi spune:
Prima zi de invazie
.Urmeaza a doua luna de branca ursului.Credeam ca scap de ea ca tare e rea la gust.Poate luna viitoare....
Am citit ca vitamina e luata seara ajuta la intinerirea pielii.Ar trebui incercat mai ales ca ajuta si la altceva.
Familia mea
Razvan
valentinag spune:
Neata lume!
Am fost si la faimosul dr.T.La inceput mi s-a parut cam morocanos asa,deja ma gandeam ca am venit degeaba,dar pe masura ce am vb.a inceput omu sa faca o gluma,alea,alea,e ok.Culmea este ca tot degeaba m-am dus deocamdata,dupa ce timp de 1 luna mi-a curs cu picatura,cat am stat la el sa astept a venit tsunami
de m-am facut...vai capu meu,bine ca aveam in geanta ce-mi trebuia ca altfel balta faceam.Din cauza de mai sus nu a putut sa-mi vada ovarele,tre sa ma-c miercuri dimineata din nou,mi-a dat sa fac neste analize,insulina,hiperglicemie provocata,glicemie,DHEA 3,ce-s astea???io nu am facut pina acum,pentru ce sunt?+testosteron.Domnu tre sa-si faca o spermograma la Matei,acu sa vedem cind,ca la noi e mare problema timpul liber la ore rezonabile
Laboratorul IDS,de pe Dorobanti va spune ceva?ce scoruri au?
pup fetele
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
tumpi spune:
toate fetele fara diferente
valetinem pumnii.despre analizele alea nu stiu nimic din pacate
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
osna spune:
fetelor mi-a venit ciclul si m-a tinut doar 1zi.apoi aseara iar putin.e normal?
trebuie sa merg la medic dar nu am cardul de sanatate actualizat si pina nu se rezolva aici nu ma primesc la consultatie.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
valentinag spune:
Osna,un test ai facut?Incearca unu si vezi cum iese!
Ioana sarumina!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
marrina spune:
valentinag Dupa primele 3 analize dr. vrea sa elimine posibilitatea sa ai diabet. Ai in familie persoane cu diabet? La hiperglicemie provocata o sa-ti dea sa bei glucoza (probabil o cumperi tu) si dupa aceea iti ia sange la diferite intervale de timp ca sa vada cum evolueaza valoarea glicemiei. DHEA 3 nu stiu ce inseamna si nici despre lab. nu stiu. Succes!!! Sa iasa bine.
MirelaV spune:
vale, stiam io ![]()
Osna, fa un test...
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
andicu spune:
'Neata tuturor!
Osna,fa un test! poate fi de la implantare sangerarea,nu de la CM!
Vale, succes cu analizele. Stiu cum e sa pic-pic 1 luna si mai bine!
pentru mine a fost un cosmar, nu mai stiam daca-s rushi sau altceva.
Poate te rezolva dr T,dar nu in sensul ala ..
!
Fetelor, mai am si maine servici si pe urma plec la munte 4 zile !!!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan