Aspirante optimiste (152)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pupesita spune:

Bine v-am regasit fetelor!
Nu stiu daca ma mai tineti minte, nu am mai scris de vreo 5 luni.
Ce sa va zic? Nu sunt inca "grea" dar am fost in concediu in Italia si am "tras" tare acolo poate o iesi vreun pui de italian.
Va pup
Mihaela, mami lui LUCA de 6 ani

(5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pupesita spune:

Unde se fac corecturile? As vrea sa fac o modificare la semnatura.
Luca are 6 ani acum. Poate sa ma ajute cineva?
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Andicu, relaxare placuta si sa ne aduci vesti bune la intoarcere!
A facut cineva HSG la Medsana? As vrea sa stiu cum este acolo, se face programare la medicul la care mergi deja sau poti sa mergi la orice medic cu trimitere de la un ginecolog?

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Marrina,multumesc de lamuriri,nu are nimeni diabet la mine in familie,poate mi le-a dat pen ca-s grasa si..cine stie...nus ce sa zic.Am gasit lab. ala,cica DHEAS-ul ala si insulina dureaza 3 saptamini rezultatule normal asa sau atit dureaza la astia...sunt in ceata!
Andicu si cum ai rezolvat mama cu scurgerea aia,ca pe mine asta ma secat,de aia am si hotarat sa maerg la T,sa vedem el ce parere isi baga...
Pupesita,trebuie sa te duci la"profil personal"si acolo faci modificarile.
Martha,parca ardit si-a facut HSg la Medsana.

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Vale, la mine s-a intamplat dupa a2a extrauterina cu extirpare partiala de trompa,dupa cealalta care fusese extirpata deja.De unde am dedus eu ca dereglarile au durat mai mult decat de obicei;mi s-a mai zis ca fiind facuta operatiunea prin laparo, endometrul se reface mult mai greu, si ca sunt normale sangerarile astea atata timp; eu,mai cu mot, am citit undeva ca ar ajuta vit.k si ceaiul de cretisoara. Vit. k n-am incercat (ca mi-au zis niste fete ca n-are efect),dar am baut ceai de cretisoara vreo saptamana si pot zice ca mi-a trecut. Nu stiu daca a fost efectul ceaiului sau era timpul sa se refaca odata endometrul ala dupa 1 luna 1/2,dar am scapat intr-un final.Pot spune doar ca ceaiul asta face foarte bine, ptr ca te si curata in acelasi timp.

Martha,merci de urari.

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pupa mama fetele frumoasele...

Am intrat doar sa va pup si sa va spun ca imi e tare dor de voi...
N-am apucat sa citesc ce ati mai scris, dar promit ca recuperez si mai scriu.
Acum va doresc sa deveniti gravidute !!!
Ah, sa nu uit: puiul meu face 10 saptamani, ii bate inimioara, dar nu prea se misca.
Sper sa fie bine.
Va sarut cu drag.

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

valentinag
Ti-am gasit mai mule despre hormonul asta DHEA aici:
http://www.racovitan.com/luneta/comment/reply/208/1049

De ce dureaza atat nu am idee. Dar de ce nu suni si la alt laborator ca sa faci o comparatie?

pupesita Cred ca intri pe la profil. Pe unde ti-ai facut toate setarile la inceput. La multi ani lui Luca si sa fie sanatos. Mai aveti un pic si mergeti la scoala.

adar Puiul tau probabil ca se misca dar tiptil. De nu-l simti. Ma bucur ca sunteti bine amandoi. Sa ai grija de tine (si de puisor in acelasi timp, sigur). Mai aveti doar trei sferturi din drum . Ce a fost mai greu a trecut.

diciu Cum a fost la nunta? Vrem poze cu nasa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa va salut, nu am prea avut noutati, de aceea nu am mai scris. Daca totul merge bine, in 23 incep tratamentul pentru FIV.
Asi o pentru tine.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

tinem pumnii crinuta.
restu u si cate o

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Multumesc Tumpi.

Mergi la inceput