Copilasi de Mai-Iunie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Iubitele mele,

Sper sa va mai amintiti de mine, macar putin. Din nefericire, nu am timp sa postez dar va jur ca citesc fiecare cuvintel. Sunt super dependenta de voi.

Alus, sincere condoleante. Sper ca timpul sa mai atenueze durerea. Juliei frumoasei, mamicii si taticului.

Irinel, esti o mare curajoasa ca si Monet. Eu nu am curaj deocamdata. Poate cand Eric va avea 3 ani. lui Danut, tie si la burticuta. Sa fie sanatos/toasa, nu conteaza altceva.

Irinusha, Vanessa, Paloma - vacante minunate cu mult soare. Asteptam poze. la banditi sa fie cuminti sa lase mamicile sa se odihneasca. Sorry Irinusha ca ti-am furat expresia, dar imi place la nebunie.

Vanessa, mai da tu ai baiat mare acum. Ai grija ce filme mai dau zapacitii aia pe post asa devreme cand copii inca nu dorm.

Monet, multi Liutei si tie si la burticuta Maya. Astept poze neaparat, ca sunt superbeeeeeeeeeeeeee ca intotdeauna.

Cius, acomodare rapida cu noul program. Te cred ca ti-e greu dupa asa o vacanta de lunga. Dar, las ca ii e bine lui Victor cu tati acasa. P.S. Am furat ideea cu Rybomunil si cand tata se intoarce aici o sa-mi aduca si mie pt Eric. Spune-mi cam de cat am nevoie, cat de lung e tratamentul, sunt pastile sau fiole, sa stiu ce-i spun lui tata sa cumpere si in ce cantitati. multi Victorasului, tie si printesei tale.

Grate, se pare ca vacanta acasa ti-a priit putin ca te-ai intors si la noi pe forum. Sa dea Dumnezeu sa-i gasesti o gradinita lui Patrick si tie un servici de inceput sa mai scapi de stressul asta. exploratorului mic si tie, iar pe vecini...nu-i baga in seama. Toti copii tipa, ia citeste toate postarile sa vezi. Nu e Patrick singurul...ai vazut tu baba frumoasa si copil cuminte?!

Nally esti haioasa grupului. Imi place la nebunie sa citesc postarile tale mey. mancacosului mic si tie, ce n-as da eu sa mai manance si Eric asa. Nu stiu ce se intampla cu el ca de vreo luna de zile, ma chinui tare rau cu el sa manance.

Mammy Cristina, profita cat poti de mult de vacata cu sotul. Din cate am inteles eu se intoarce inapoi pe vas...asa ca..vezi poate te duci si tu cu Irinel la noile mamici de 2006.
Andreiutului si tie.

Acris, nervi de otel. Eu cred ca faceam la fel de urat ca si tine. De-aia ma chinui eu sa traiesc cu soacra-mea, mai bine cu ea in casa decat sa-l dau pe Eric la day-care. Cred ca le-as suci gatul alora daca as afla ca nu au grija de Eric. multi Amaliei si si tie sa depasiti perioada asta.

Welcome ozike13. Asteptam povesti cu tine si baietelul tau Adam. Roaga si tu o mamica care se pricepe la listuta sa te adauge si pe tine. Nally, Monet...ce ziceti, incercati?!

Fetele, daca am omis pe cineva nu va suparati pe mine. Noi va din toata inima pe toate si pe toti banditii vostrii.

Despre banditul meu....i-au mai aparut 4 dintisori deci acum ne laudam cu 10 dintisori, nu avem nici o maseluta si suntem maraitul nr1, plangem in somn si tot tacamul. A cazut si si-a spart si buza de sus cu dintisorii de jos, i-a curs la sange de am zis ca mor, nu se mai oprea, tricoul meu si al lui le-am aruncat direct ca nu am avut ce sa mai fac cu ele. Slava Domnului ca s-a oprit intr-un final dupa multa apa rece si nu a fost nevoie de copci. Si el la fel ca ceilalti copii cand vrea afara isi pune sapca pe cap si se posteaza in fata usii. Nu are o gramada de cuvinte inteligibile, mama, caca, tata, tai-tai, bai-bai,dar vorbeste o gramada pe limba lui si intelege tot ce ii spun sa faca, bine-nteles cand are chef, ii plac CD cu Baby Einstein la nebunie, nu e seara in care sa se culce pana nu vede un DVD cu Baby Einstein. Sunt niste DVD speciale pt infants si copilasi, cu muzica multa, animale de la ferma, din jungla, din curte, din toata lumea, cu lumea marina....e suuuuuuuuper incantat.
Singura mea problema acum e ca se intampla sa-l mai vad cateodata ca-si da singur cu manutele in cap cand se enerveaza. Nu l-a batut nimeni niciodata, il opresc si il pup si ii explic ca nu e bine...dar tot se mai repeta cand si cand si nu-mi place deloc chestia asta. Sper sa fie ceva trecator.

Hai ca v-am impuiat capul cu ale mele. Nu intru des, dar si cand intru...

Avem si poze noi in ambele albume pt cine are timp sa le vada, poze de la prima aniversare, prima petrecere in parc si inca cateva albume.

V-am pupacit mult pe toate,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

http://sabinac.netfirms.com/ro.htm Sabina are nevoie de tine!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

IRINEL, felicitari pt samburel si sa fie intr-un ceas bun! :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Grate bine ai revenit! Oh, ce dor mi-a fost de tine! Arati absolut minunat, iar Patrik e frumos ca intotdeauna! Iti tin pumnii stransi sa realizezi tot ce iti doresti.

Carmen br, bine ai revenit! Cred ca treaba cu autopocnitul cu manutele in cap e un tic. Fiu-miu mai ia cate o mina super preocupata, ofteaza, ridica din umeri, merge cu capul plecat si isi da cu palmutele in cap, nu tare dar oricum... Eu inca nu ma ingrijorez. Pupici lui Ericutz dragut!

Ozike 13 bine ai venit, cred ca de data asta trebuie sa o rugam pe Nally sa te introduca pe listuta ca ea a deschis subiectul Asteptam mai multe despre voi.

Irinusha, pupici si concediu superplacut!

Cius
, of saraca de tine ai inceput lucrul... Sau poate tu te bucuri ca mai schimbi rutina zilnica...

Cris, ooooof greu de tot. Eu n-as fi rezistat, iti spun sincer, Vladut e oricum dependent de mine, nu prea stau linistita nici in rarele ocazii cand au bunicile grija de el, damai niste straini... Intra tare in ele, nu te rusina, e vorba de papusica ta scumpa!

Bertha, succes in ceea ce ti-ai propus! Toata admiratia pentru cat a alaptat! Sa-mi spui si mie cum la-i convins sa nu mai suga...

Vladut a reusit sa cada din nou azi (pentru a suta oara deja capiez cu cazaturile astea) si pe langa o vanataie urata, o zgarietura pe frunte acum s-a julit urat de tot pe pleaopa. Am inghetat cand am vazut, mai ales ca era la asa aproape de ochi! Of, of am cel mai neatent pitic din lume!

Irinel si Monet pupici pe burtici!

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Ozike bine ai venit! Cam scumpa la vorba esti! Hai povesteste-ne despre Adam ce nazbatii face ... despre tine cum te descurci cu el!... L-am trecut pe Adam pe listuta! Tu vrei sa fii pe listuta cu zilele de nastere a mamicilor?

Carmen cum sa nu te tinem mey minte? Si la Sebi am observat comportamentul asta cu palmutele date ... Pe mine m-a socat cand l-am vazut prima data!!! Plus cand se supara pe mine vine si imi trage la palme de numa! Efectiv nu stiu de unde a invatat sa dea! Eu il cert si ii fac semn cu mana ca nu e voie... nu l-am palmuit niciodata! Sper si eu sa fie o faza trecatoare si sa uite cat mai repede gesturile astea! Felicitari pentru dintisori!

Cius si eu ziceam ca incep de saptamana asta cu oshwa dar o voi amana pana pe 19-20 sept! Saptamana asta am pe veriosara mea la mine si nu pot sa tinem cu ea in casa ...in we plec la buzau pentru o saptamana nici acolo nu am sa pot tine! Asa cand vin acasa imi pot face linistita dieta fara sa am ispite prin jur! E destul de dura si e pacat daca o intrerupi aiurea!Succes si tie la ea! Poate o decalezi si tu cu o saptamana sa o tinem impreuna! Ne incurajam reciproc! Cred ca o sa ne ajunga de orez pentru tot anul care vine!

Diana hai ca nu e singur Vladut cu vanatatile! Lui Sebi tocmai ce ii trecea o vanataie din barbita si azi in timp ce se invartea in loc a ametit si pana sa il prin a intrat cu obrazul in coltul de la birou ... ffff aproape de ochi! Am zis ca nu mai ajung la el! N-am pomenit asa natie de copil sa nu stea el fara vanatai la vedere!!! Cred ca zice lumea ca nu am grija deloc de el!!! Si copil mai suflat in popou ca mandru meu, zic io, nu e!

Dupa cum observ bobocii nostrii is in perioada marilor descoperiri de vanatai! Poate s-or fi vorbit mey intre ei care face boacana si vanataia cea mai tare din parcare!!!

Sebi e atat de cosnstipat de nu stiu ce sa ii mai dau! Azi a facut kki cu doua supozitoare! I-am facut supa de galuste (care e preferata lui!) i-am dat ceai de musetel am incercat si cu niste boabe de struguri dar nu l-au incantat foarte tare (se ducea la balcon si mi le arunca!) Am vrut sa ii iau prune dar asa de mici si acre erau de m-am lasat pagubasa! I-am mai dat un iaurt simplu seara acum... in ultimile 2 zile nici nu a mai vrut sa puna gura pe iaurt! El care rade 2-300 gr... ca haplea! Nu stiu ce a avut! Ce sa ii mai fac sa ii reglez scaunul???

Iaaaa uiteeee!!! Acu am vazut mesajul!!! Pietricicoooo ce faci mamiiii???? Numai atat? care mai e viata voastra? ce mai face printesuca Ingrid? Sau cum ii spuneti? Maria? La multi ani pentru maine! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Poate te induri sa imi mai trimiti si mie niste poze cu printesa!? Tu ce mai faci?? Hai ca te-am bombardat cu intrebarile!

Madutza si printesa ta! La multi ani Mariucai!

BebeBeca La multi ani si Mariucii tale!

Laureta La multi ani si Inisei Ana-Maria!!!

Paloma La multi ani Mariei tale! Acum sunteti in vacanta!!!

Iaona si Ralu sa va traiasca si voua printesele!

MariaI La multi ani! iubita si tot ce va doriti!

Sper sa nu fi uitat pe nimeni!

Urez tuturor celor care aveti Marii Mariani sau va numiti asa si eu nu stiu La multi ani sa traiti si sanatate multa!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Va mai aduceti aminte?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27956" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2004 NO 1!!!!

Ce trecu timpul!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Hai mai Nally, stii ca-s graviduta si vrei sa ma fac sa plang de emotie?...;-) Ce mai trece timpul... Da eu constat ca tu intri tot mai mult pe forum si te uiti la timpurile vechi si mi se pare ca ti se facu dor de un bebe mic si peltic. Cu cazaturile si fi-miu e mester da vad ca parca a mai rarit-o, da si cand se loveste...

Diana pupici la ochisorul lovit. Si fiu-meu s-a lovit o data sub ochi de coltul de la birou de mi-a stat inima, altadata a dat cu capul de o jucarie de i s-a facut fruntea ca la clingonianul din Star Trek. Pe bune, era sa fug cu el la urgenta...

Ozike bun venit printre noi!

Piatra Lunii
, multumesc de urari, se pare ca tu esti tare ocupata ca pe la noi nu mai dai...Nu ne spui chiar nimic, hai te rugam...

Carmen mersic, esti o draguta ca de obicei. Stiu cum e cu lipsa de timp ca si eu apuc mult mai rar decat as vrea sa scriu.

Cris, s-ar putea ca Amalia sa nu fie neaparat speriata de ceva si pur si simplu e o schimbare mare in viata ei si e normal sa nu-i convina ca o lasati acolo. Danut in primele 2 zile nu a zis nici pas cand l-a lasat sotul la gradi (e drept ca s-a facut invizibil fara sa observe), dar urmatoarele zile a protestat inca din masina, stia ca il lasa acolo singurel. Acum nu mai plange, dar o perioada tot a mai plans dimineata si nici de dormit nu dormea bine acolo, pana cand s-a obisnuit cu mediul, s-a linistit si s-a simtit in siguranta si acum doarme binisor (tot mai bine doarme cu mine, da oricum e o mare diferenta). Eu cred ca la fel e si cu Ami, in prima zi nu a stiut ca va sta toata ziua singurica acolo si nu a protestat dar treptat a inteles ca o lasati toata ziua si voi plecati si nu prea i-a convenit. Ma bucur ca nu ati mai gasit lucrurile ude. Pupici furicioasei mici (auzi sa fure ea mancare, se descurca mititica).

Monet tu chiar te apropii cu pasi repezi de data nasterii. Eu abia sunt la capitolul greturi intense si vad ca se manifesta exact ca la Danut asa ca probabil nu ma lasa prea curand.

In octombrie planuim sa dam o fuga pana acasa in Romania, ca altfel ai nostri n-o sa aiba prea curand sansa sa il vada pe Danut (voiam sa ne ducem in primavara da atunci o sa se nasca samburelul). Mi-e groaza de drumul lung cu avionul si de lipsa de rabdare a lui Danut. Mai avem si pauza intre avioane de 4 ore la dus si 5 ore la intors ca daca am luat biletele asa din scurt, nu am mai avut prea multe alegeri. Bertha poate ne vedem un pic, o sa fim probabil pe fuga mereu ca ai nostri tot timpul se vaita ca ne vad prea putin, ca e timpul prea scurt (data trecuta am stat 3 saptamani, acum doar 2 ca n-avem concediu mai mare)... Da o sa incerc sa rup o farama din timpul nostru ca sa ne vedem, sa vad si eu frumuselul cucuiat :-). Poate imi trimiti nr de tel pe PM si te sun cand ajung sa vedem cam cand ne putem intalni. Ce zici?

Madutza ce se aude, e vreun samburel in burtica?

Pupici dulci la mamici si pitici (si la burtica lu' Monet, hai ma fetelor, puneti-va pe treaba ca sa zic si la burtici, sa rimeze ;-))

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 7+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna fetele!

In primul rand vreau sa urez tuturor MARIILOR si MARIANILOR, la multi ani fericiti!!!!
Madutza, Paloma, Ioana(BebeBeca), sa va traiasca puiutzii, sa fie sanatoase si cumintzi!!! Am uitat pe cineva??

Nally, ai incercat si pere pentru constipatie??? au efect destul de rapid.

Am vazut subiectul de anul trecut...si imi vine sa plang...era perioada cand eu am lipsit si culmea, aveam atata nevoie de voi, de sfaturi....offf...voi vorbeati aici si eu eram singurica si neajutorata

Irinel, saru'mana pt. ce mi-ai povestit cu cresa. Asa sper si eu ca timpul le rezolva pe toate....
In dimineatza asta n-a mai plans, decat putin cand a luat-o asistenta din bratzele mele, dar a fost chestie de 1 min. ca apoi nu s-a mai auzit plangand.
In schimb aseara, de cand am luat-o de la cresa si pana am culcat-o a plans in continuu...de-mi venea sa ma duc la doctor nu alta. Parca numai era copilu' meu.
Bineinteles ca am plans si eu
Ea de fapt era obosita, am inteles ca nu prea doarme la cresa si de aici toata maraiala.
Stiti cand va povesteam ca ea nu adoarme leganata pe picioare. Ei bine acum, numai asa se potoleste si o ia somnul . Am inteles ca la cresa ii leagana pe cei care nu vor sa adoarma.

Intr-o zi sper sa se termine toate astea, si sa va povestesc razand despre fazele astea.

Ciuss, servici usor! E mai greu la inceput, dar te acomodezi.
Te pupic dulce !

Carmen, Piatra Lunii, bine ati revenit !!!

Ozike, bine ai venit in gasca noastra!

Madutza, Mona, DianaR, Grate, Bertha - va pup dulce !

Mai vb.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Intru si eu pe fuga. Pleca la Bia mea si mai trebuie sa fac niste cumparaturi.

ozike13 Bine ai venit printre noi. lui Adam
Hai mai spunene cate ceva despre voi.

LA MULTI ANI! Mariilor si Marianilor

Cius multumesc de incurajari. Cert e ca mi-a facut-o soacramea. Initial a fost vorba sa o las doar o saptamana pe Bia la tara si de atunci s-a tot lungit. Nu mai pot de dorul ei. lui Victors iubaretul mic. Acomdare usoara la noul program. Ce materie predai?

Mey fetlor, apropo de dat palme in cap, Bianca cand e nervoasa se da cu caput de pamant. Se pune pe vine si da cu capul sau se intinde pe burta si da cu gurita de pamant. Doamne cand o vad ca face asa innebunesc. Ca doar la noi n-a vazut asa ceva.

Nally hai ca am aruncat si eu un ochi la ce scriati pevremuri. Mama ce ma oftic ca nu v-am gasit mai devreme.

Nicoleta si Alexandra Bianca

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetele!
La multi ani pt toate Mariile si pt Marianii sarbatoriti azi!!!
Sunt fericita mai mamici pt ca Rares al meu merge fara probleme,s-a facut bine si nu mai este " cutul schiop".Ieri am fost la locul nostru de joaca cu nisip si asa de mult s-a bucurat,i-a lipsit (pt ca nu putea sa mearga am ocolit locul cam 3 saptamani aproape).
In rest ce sa va mai zic,ii dau canini si cred ca toti 4 odata si drept urmare se trezeste in miezul noptii plangand rau de tot.Doarme cu noi in pat in continuare si sa stiti ca suntem foarte fericiti cand se urca pe cate unul din noi si doarme ca un pui dulce ce este si il pupacim de cate ori avem ocazia.Ieri cand ii pupacea Dan un piciorus el ii arata si pe celalalt,cu alte cuvite vrea un pupic si pe celalat.Iar eu cand il adorm il mangai pe cap si ma mai opresc asa din cand in cand iar el imi i-a mana si o duce la cap,ca sa continui.

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Iuliana ce pui dragalas ai. Nici nu vreau sa imi imaginez ce greu trebuie sa fi fost cat nu a putut merge,c a ei la varsta asta n-au stare.

Cris, eu cand m-am intors la serviciu, mi-era teama ca n-o sa gasesc o gradi unde sa ii tina biberonul ca lenesul meu nu si-l tinea inca singur si era obisnuit sa adoarma in brate. Vad ca la tine e diferita situatia. Si el era cam zombi cand il luam de la gradi in primele zile, din acelasi motiv: nu dormea mult, cred ca nu se simtea in siguranta. Da asta,, dupa cum ti-am zis, trece. Ma gandeam, pe Danut il relaxeaza plimbarile cu carutul, poate daca ai incerca sa o plimbi putin pe Ami, s-ar linisti (aerul calmeaza) si ar adormi mai usor. Nasol insa ca ii invata leganati, mai ales ca a ta nici macar n-a fost invatata asa si acum e marisoara, e greu de dezvatat. Da treceti voi si peste asta. Nu cred ca o sa razi vreodata de temerile tale de acum, dar probabil vei putea vorbi cu un zambet nostalgic despre primele ei zile la cresa.

Irinusha vacanta de vis!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 7+ saptamani

Mergi la inceput