Copilasi de Mai-Iunie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor, pupici la pitici!

Vreau doar sa va pup dulce si sa va doresc 2 saptamani linistite cu puiuti sanatosi si voiosi! Burticutelor sarcina usoara in continuare si pupici dulci pe buric :)
Nu cred ca mai muncesc maine si sa nu plec pana nu v-am .
Toate cele bune! Ne "citim" in doua saptamani!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Irinusha, drum bun si vacantza placuta cu mult soare!!!!

Nicoleta, din fericire, este f. bine stabilit la cresa din pct. asta de vedere: fiecare copil are dulapiorul lui, unde lasi hainutzele de interior dimineatza si dupa-amiaza cand te duci sa iei copilul acasa gasesti intr-un saculetz de panza lucrusoarele murdare.
Tu imbraci copilul dimineatza.

Nu stiu la masa cum este. Nu cred ca respecta ele igiena fiecarui copil.....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

salutare!
vad ca fetele pleaca in concedii (vanesa, paloma, irinusha sa aveti o VACANTA DE VIS)
acris, urmaresc asiduu peripetiile Amaliei la cresa - sunt convinsa ca al meu nu ar fi rezistat. E prea umblaret si ambitios (cand vrea ceva si nu poate iar tu nu-l ajuti - urlaaaa)

In rest...nu prea am multe de zis. Nu am mai scris pt ca eram foarte necajita cu Andrei. Nu-i treceau deloc bubitele cu clotrimazol si albastru de metil iar scaunul (dupa ca am renuntat la lactate) era din ce in e mai urat - chiar semana cu o diaree. Dar de ieri am introdus laptele fara lactoza si s-a 'remediat' aspectul si mirosul (sa fi fost si de la enterol?). Iar de bubite am scapat cu celebra crema de galbenele cu propolis in 2 zile!!!( si eu ma chinuiam de 2 saptamani)
Am postat si pozici noi pe unde apare si tati si in care mai pot vedea bereta lui dl Goe. E a doua palariuta pierduta, tot marca Piticot, dar asta imi placea asa de mult...

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi

Mergi la inceput

Cristina, nu pot vedea pozele noi. Cred ca nu ai pus link-ul care trebuia..
Hihihi..crezi ca Amalia mea nu urla cand nu poate obtine ceva??? Am noroc, ca in cele mai multe cazuri, reusesc sa o conving cu vorba buna ca nu se poate.
Azi am inteles ca tocmai a dat un pumn unui baietzel ca nu o lasa sa se joace cu tricicleta si ca a furat mancarea din farfuria altui copil . Io fi fost foame

Si surpriza nu a mai gasit sotzul meu lucrusoarele ude. Deci se poate.

Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Bine ca s-a rezolvat problema ; tata s-a certat cu asistentele de la cresa ca ma spalau cu apa rece.
Intr-adevar dadusem link-ul de unde le modific eu - sper ca am reparat acum.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Buna scumpelor,

Acris, iti urez sa ai multa rabdare, imi imaginez ca e foarte ingrijorator pentru tine si stresant pentru Amalia. Si mie mi se face inima cit un purice cind ma gindesc ca va trebui sa trecem si noi prin asa ceva curind, dar n-am incotro, daca mai stau acasa singura cu copilu innebunesc, vreau sa lucrez iar el are nevoie sa se joace cu copii, ca de mine e satul pina peste cap, saracul. Cit despre asistente, bine-ati facut ca le-ati certat. E cresa de stat? Intreaba directoarea daca poti sta o zi acolo sa vezi pe viu programul pe care-l urmeaza copilasii ,nu te implici, stai de o parte.Ar fi bine pentru fetita sa te stie aproape, ii va fi mai usoara adaptarea si poate gasesti si o explicatie de ce plinge micuta in somn. Pupici si curaj!

Bertha, sa-ti traiasca micul viteaz! La piticul meu i-au iesit 2 maselute una dupa alta si cred ca a durat o saptamana. A fost mai agitat zilele acelea si i-am dat acetaminophen. Pupici multi amandurora!

Irinusha, vacanta minunata iti urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Irinusha si Paloma- drum bun si vacanta placuta.

Mammy- ii doresc lui Andrei multa multa sanatate si pupici de la Julia

Grate -bine ai revenit intre noi si iti multumesc ptr. condolente. Este greu dar trebuie sa mergem incet cu incet inainte, ce sa facem astai viata.

Acris- sper ca Amelia sa se obisnuiasca cat mai repede la cresa.

Bertha- haioasa poveste, copii nostri sunt asa de haiosi. E bine ca a mesr faza cu husele.

Acum sa va scriu si eu putin sdespre ingerasul meu. De la o vreme Julia sa indragostit de ursulet, doarme cu el , se plimba prin casa si ccateodata isi ia pernuta se culca pe jos si incepe sa il legene si face AAA, ca dupa cateva secunde sa il ia in leagan si sa il legene. Ieri am ras de nu am putut, ne pregateam sa iesim fafara, trebui a sa-i bun caciulita, dar ea sa asezat langa usa pe jos si a inceput sa planga si sa ma loveasca, eu am intrebato daca este frumos sa basta pe mama, ea aspus "Ne", atunci eu o ntreb de ca ma bate daca stie ca nu este voie, atunci am primit raspunsul :Mama Be" . Aseara am intebato cum o iubeste pe mama, ea a pus capul pe umarul meu, asa ia iubeste, apoi sa dus la tatai si la iubit cala sfarsit sa ne dea cate un mic dulce pupic

Julia imi mananca foarte bine slava Domnului,si sper sa ramana asa si de acum incolo, de cant ia iesit ultimul canin nu avem probleme nici cu somnul noapte, se culca la 20.30 cateodata la 21 si doarme pana la 6 apoi se culca si mai doarme pana la 8.30- 9.00

Dupa ce mam laudat putin va si va doresc o zi buna in continuare

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fetele dragele,
saptamana asta am inceput serviciul si de-abia mai am timp sa va citesc, dar tot imi rup putin si promit ca nu va parasesc!

Concediu si vacanta super,celor care pleaca! sa aveti vreme buna si sa petreceti clipe de neuitat!

Victor a devenit cam mamos in vacanta asta,si in prima zi cand am plecat la servici,s-a lasat cu urlete...dar si cu o supersurpriza cand m-am intors!...m-a pupat pentru prima data! (inainte,oricat ii ceream un pupic,refuza,intorcea capul...).De vre-o 2 zile,vad ca avem liniste cu dintii...noi suntem cam "saraci" in gurita...n-avem decat 4 iesiti bine si inca 2 coltisori de canini...masele...ioc!...dar zice "diti" adica dinti si pune manuta pe gurile noastre sa ne arate.E foarte vorbaret,dar numai el intelege tot ce zice.

Acris,iti doresc putere multa si multi pupici Amaliei curajoase!...iti urmaresc cu sufletul la gura peripetiile si iti traiesc emotiile.

Mammy,felicitari pentru taticul model,asa-i ca e bine cu sotiorul acasa? pupici si lui Andrei!(ma bucur ca au trecut problemele!)

Nicoleta,si tie pupici ca esti o fata curajoasa...stai departe de Bia si cred ca ti-e un doooor...

Nally,ma binedispun mereu,cand citesc ce scrii..esti tare talentata..chiar si cand povestesti lucruri mai triste,tot pastrezi un ton sugubat!...tine-o tot asa! pup pe Sebi cel scump si papacios!

Madutza,bafta la cura de slabire!...dupa 16 septembrie ,ma apuc si eu de Oshawa-10 zile...Nally ,tu ziceai oare ca vrei sa tii Oshawa?...Si daca nu am timp sa intru maine,iti spun de pe acum LA MULTI ANI ,pentru Mariuca,de Sf.Maria mica

Grate,bine ai revenit impreuna cu micul explorator Patrick!

Bertha,pupici lui Darius...din tonul "scrierilor" tale,se pare ca a trecut "furtuna"...tare ma bucur pentru tine!Bafta la intarcat,mamica eroina ce esti! sa alaptezi atata!

Mona si Irinel,sarcina usoara in continuare! pupici pe burtici! dar si la pitici!

Ioooi, ca nu stiu daca am uitat pe cineva...Iertare!

zic de pe acum LA MULTI ANI tuturor ce isi sarbatoresc maine ziua de nume: Marii,Mariane si Marieni! Sa traiti sau sa va traiasca multi ani fericiti si sanatosi!

Pup toata suflarea...si mai intru cand pot...

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

va scriu pe fuga, ca-s tare ocupata, da' o sa va mai scriu de-acasa - sper sa apuc:).
excursia si nunta au fost faine de tot; toata lumea s-a distrat, incluzind-o pe lia care, nebuna mica, zburda de pe la unul la altul, cucerindu-i pe rind .
eu sint rupta-frinta de oboseala si astept simbata cind lia va fi la ai mei, sa dorm neintoarsa..................
o sa punem si poze curind:).

pupici la pitici, vacante super vacanciosilor - irinusha, ce te invidieeeez!, bine ai venit inapoi, grate..... pupici!!!! mii si mii!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (32fix)

www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput