Cate kg ati luat ? (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Spre marea mea rusine, inainte de a ramane aveam in jur de 65-67 kg, iar cand m-am internat ca sa nasc, aveam 91!!!!!!!!!
Va las pe voi sa faceti calculele...
Iar acum, mai am vreo 5-6 kg ca sa revin la forma initiala. Tot e bine cand se termina cu bine

Geani de Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Timp de 10 ani am avut 52 kg (50 vara)(1,69h).Cand am ramas insarcinata scazusem la 50 kg(stres intens,schimbare de serviciu etc.)
In primele trei luni am recuperat cele 2 kg abia, in urmatoarele am mai pus in sfarsit de-am ajuns la 58 kg in saptamana 25 .
Burta e micuta abia se observa,am putin lichid,sanii tot 85C,poate putin mai grei,pe talie parca mai am ceva grasime (de la 62 la 72 cm),fundul creste usor (pantalonii mulati pe fund, cu burtica de gravide luati acum o luna sant deja cam ficsi).Eu as vrea niste brate si pulpe(cam subtiri)dar aste raman pe loc! Tot fundul si pieptul de care nu duceam lipsa cresc!!!Daca mai reusesc sa pun in trei luni 6 kg,vor fi doar la burta? Ca ar fi cazul la cat de mica e! Si de mancat mananc normal, ca inainte, de toate,des si putin,inclusiv ciocolata zilnic.
Eu n-as avea nimic impotriva sa mai raman cu 3-5 kg in plus...

MONICA 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

eu acum sunt in saptamana 28+ si am luat in jur de 7,5-8 kg ceea ce mi se pare f mult.in mare parte am pus pe solduri,sani iar pe fund putin,insa ,desi nu ar trebui,ma apuca disperarea cand vad ca nu ma mai incap pantalonii care inainte imi erau largi(nu mai intra din cauza soldurilor).asta este,sa speram ca dupa ce voi naste o sa slabesc si eu si o sa ajung iarasi la 50,5 kg(1,63 cm).in plus ma intreb cam cate kg o sa mai iau de aici incolo:oare inca pe atatea sau mai putin?:))voi vedea insa pe pielea mea.:))
va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinus spune:

MONICA70, sper sa fie cum zici tu. eu de la 48 kg am 57 kg la 26+, si mi se pare tare mult. Initial imi propusesem sa nu depasesc 60, dar e mai mult decat sigur ca nu voi reusi.La o medie de 500 de grame pe saptamana, tot mai iau vreo 6 kg. Si eu am burta tare mica, toata lumea se mira ca la 6 luni am o burticica, daca ma imbrac cu ceva mai largut nu se vede deloc. eu nu prea inteleg unde s-au pus 9 kg in conditiile in care nu am pus decat la burta si bb e inca mic.
Pupici

Lavinus 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

calde salutari fetelor,iata ca mai trec si eu pe la voi,sa nu ma certati ca vin mai rar
Fetelor,am trecut de perioada in care mancam foarte mult,(desi inainte vomitam si de 8 ori pe zi),acum mananc normal si mancare usoara,fara grasimi,multe lactate si fructe si totusi ma ingras pe zi ce trece.Am deja 8 kg la 18+ si este foarte mult.E drept ca-mi lipseste activitatea,caci in afara de gospodarie si plimbare o ora pe zi pe jos la aer curat,nu fac nimic.Cred ca asta-i problema,lipsa de activitate si vad ca oricat de putin as manca se depune.Pe vremuri faceam sport de performanta,si eram tare subtirica.De cand am venit in Germania se pare ca si aerul ma ingrasa.
Va pupacesc cu drag pe toate si va doresc sarcina usoara sau celor care au scapat de ea,mult succes in lupta cu kilogramele.
M18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Silvia d, nici eu nu am simtit nimic si totusi la control aveam colul "delasat", m-am odihnit mult si cu toate astea bebisoara a venit cu 2 sapt inainte de termen (bebeii care vin cu 3 sapt inainte de termen sunt considerati la termen).

Fiti atente cu greutatea ca nu puteti tine regim: pe mine ginecoloaga m-a trimis la o dieticiana ca luasem 5 kile intr-o luna! Eliminati din mancare dulciurile, cartofii prajiti; in salata o lingurita de ulei, nu mai mult, unt pe paine doar asa sa se vada, cruditati cantitate nelimitata (preferati legumele fructelor, atentie la fructele ce contin mult zahar). Carnea de peste sau pui in loc de porc, fripta si nu prajita. Succes!!!

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_C spune:

Intre timp am ajuns la 32+ saptamani si am luat in total 10,5 kg. Cam mult, desi in ultima vreme mananc extrem de putin.

Apropos, cum stati cu pofta de mancare la varsta aceasta a sarcinii. Eu nu mai am chef de nimic, mananc putin si nu foarte des, am arsuri si cu toate acestea tot iau in greutate. Am vazut ca spuneati ceva de 500 g pe saptamana ? Asta ar insemna sa mai iau cel putin 3-3.5 kg pana la sfarsit. Ar fi bine daca s-ar da jos 13 kg la nastere, dar sa vedem.

Intre timp sarcina usoara si nu va stresati cu kg. De ce va ganditi mai mult, de aceea o sa luati mai mult, o sa fiti mai stresate, o sa-l stresati si pe bebe si o sa mancati mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

12 kg pina la 24+

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta24+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

7 kg. pana la 25+

Toanca si bebe Matei Alexandru 25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA 24+ de saptamini, deja 9.5 kg, asta e, stiu ca le voi da jos pt ca am fost merue slaba, sper insa sa nu mai pun mai mult de 6-7 kg, acuma incerc sa urmaresc ce maninc si fara dulciuri.

Denisa
24+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput