Cate kg ati luat ? (2)
Raspunsuri - Pagina 5
numeioana spune:
La 28 sapt. cumnata mea a pus 15 kg (a fost in repaos total) si ii e frica sa nu ia mult mai mult. Dar si mananca pana nu mai poate
. Cred ca face un urias![]()

Ioana
anacami spune:
Doctorii te sfatuiesc sa nu iei prea mult, nu neaparat din motive estetice.Cu cat numarul de kg depaseste nr. recomandat (asta daca nu ai fost foarte slaba inainte de sarcina), cu atat riscurile cresc: nasterea este mai dificila, probleme de tensiune,preeclamsie,diabet gestational, etc.
Si eu "m-am plans" ca am luat multe spre sfarsitul sarcinii; intr-adevar mi-a fost foarte greu cu cat kg cresteau- mi s-au umflat mainile, picioarele,ma miscam mai greu si ma simteam mai prost.
Ioana, eu am luat vreo 20 kg, dar bb a avut doar 2840 g ![]()
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
lavinus spune:
Dragele mele, se pare ca nu e de gluma cu kg astea. La 23+ am plecat in Grecia in vacanta, iar acum la 3 sapt dupa, adica 25+ constat ca distractia m-a costat cam 2kg!!!!!!!!! in 10 zile!!!!!!!!!!
Sunt cam dispe! Dar ma gandesc ca am schimbat mediu, soare, mare, papa bun, dulciuri...
Incerc sa ma controlez, ca mai am mult si deja cantarul a luat-o razna!
LAVINUS 25+
acina spune:
Am luat 7 kg si sunt in saptamana 19+.
Oare cate voi mai lua pana la sfarsit/
Anca
19+
Pozele Noastre
silvia_d spune:
buna,vroiam sa te-ntreb in legatura cu colul scurtat:tie ti-a zis
medicul sa stai acasa,dar totusi cu miscare,kestii de-astea?
pentru ca de ce te-ntreb?mie mi-a "vazut" un col scurtat si mi-a zis de la 30 sapt.sa stau acasa,fara stat in picioare,stress,kestii de-astea!
ce ma mira pe mine este ca eu n-am simtit niciodata aceste contractii care au dus la scurtarea colului?!!!!!
bye
silvia_d spune:
[quote]Originally posted by silvia_d
buna,vroiam sa te-ntreb in legatura cu colul scurtat:tie ti-a zis
medicul sa stai acasa,dar totusi cu miscare,kestii de-astea?
pentru ca de ce te-ntreb?mie mi-a "vazut" un col scurtat si mi-a zis de la 30 sapt.sa stau acasa,fara stat in picioare,stress,kestii de-astea!
ce ma mira pe mine este ca eu n-am simtit niciodata aceste contractii care au dus la scurtarea colului?!!!!!
bye
mesajul era pentru ludmmyla
,sunt cam uituca!
31+
Dory232002 spune:
Acum am 36 de sapt. iar pana in sapt. 34 luasem 13 Kg.
Sper ca dupa ce nasc sa scap de ele.
Elenamaria spune:
Eu am luat aproape 3 kg.in trei luni
, dar am mincat bine fara probleme , nu foarte mult...
Adriana_C spune:
Intre timp am ajuns la 30+ saptamani si pana acum am pus 9 kg.
Cred ca o sa mai pun cca 2-3 kg pana la final, pentru ca numai bebe trebuie sa mai ia vreo 1700 g.
AYUMI spune:
Eu am luat pana acum 1.5 kg.Sunt in saptamana 23.
Mananc destul de mult;doar ca foarte putine dulciuri si nu mananc nimic noaptea.
Aici doctorii sunt foarte stricti in legatura cu kg. in plus;kg care,fiind foarte multe,asa cum spunea si Anacami;cresc unele riscuri.
Dar sa vedem cate kg voi lua de acum inainte,ca de aici incepe greul.
Bianca
23+
http://community.webshots.com/user/ayumi118