Bebelusi de iulie-august 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
anis spune:
Monica mama..stai linistita ca nora ta e in siguranta...am mai lasat-o si cu tati...a iesit in parc cu el...ca eu sa dorm...da' e stateam la listutza de aseara am facut o criza de calciu f mare..tremuram din toate incheieturile..
De unde ti-ai luat tu NUTRINATALUL? Ca sotul nu il gaseste ..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
AM O RUGAMINTE PENTRU VOI!!
CAnd vreti sa adaug ,modific ceva la listuta , da-ti PM..ca nu apuc totdeauna sa citesc ce scrieti ...intelegeti voi de ce!
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Sa nu uit...pe langa durerile mele de oase..de la osteoporoza de nastere..sa dea Dumnezeu sa scap de ea cat mai repede....de aseara ma dor ovarele si am senzatia de menstruatie si azi am vazut cateva picaturi rosii? SA VINA MENSTRUATIA??EU stiam ca nu apare cat timp alaptezi...BAT CAMPII???
cipcipcip spune:
Mama, ce va invidiez pe cele fara colici, ca pe noi ne-au terminat. De maine o aducem pe soacra la noi ca sintem disperati, si eu si sotul. Cind o apuca plinsul nu mai stim ce sa mai facem. Si are o burta asa plina de gaze de pare patrata citeodata. De citeva zile vad ca ragaie mai bine (la asta spuneti voi regurgiteaza?), ca in primele saptamini nu ragaia nicicum, dar cu gazele tot ne chinuim. Ne-a invatat pediatra sa bagam un furtunas in fundulet si asa mai scoatem gazele dar nici asta nu functioneaza intotdeuana si mi-e teama sa folosesc prea des furtunasul ala. Mai, o data a avut atit presiune in burtica de a tisnit suvoiul de caca (scuzati) la 2 metri cind am apasat cu picioarele pe burtica, de m-am speriat toata. Of, of, nu stiu de unde inghite atita aer. Nici nu ma mai mir ca plinge atita. Sper sa se mai amelioreze acuma ca a invatat sa ragaie. va pup
bravo Anis pentru listuta!
Cipcipcip si bebe Julia 4.08.2005
cipcipcip spune:
Ursuletulpanda, eu cred ca poti sa echilibrezi productia de lapte daca te mulgi mai des la sinul cu pricina, asa il stimulezi. La fel am patit si eu cu un sin ca e mult mai incet decit celalalt (nu sint desfundate toate canalele) si de vreo saptamina am observat ca nu mai produce asa mult lapte, iar acum incerc sa-l mulg cu pompa de citeva ori pe zi. Inca n-am observat nici o schimbare dar cred ca ia cel putin citeva zile.
Monica-Elena spune:
Cipcipcip poti sa ii provoci scaun cu termometru. Si noi pateam la fel la inceput cu Mihnea care e tare rau de foame ca si mama lui de altfel . mananca cu pofta laptele curge f f tare din tatica si el se ineca si se enerva si uite asa inghitea f f f mult aer si de aici si colicii si durerile de burtica. Noi am descoperit ca daca alternam mai multe siropuri de colici gen colic baby, gripe water baby dau rezultate.
Hai sa va spun ceva haios baiatul meu a facut si kk si pp pe dna dr cand era mai mititel la control. Pe mami nici nu mai vorbim nu stiu cum facem noi dar cand ne schimbam o udam pe mami mai mereu .
Asa Anis sa ai grija de nora mea. Nutrinatal eu am luat de la plafar de la Sinaia. O sa caut si in Bucuresti ca tocmai l-am terminat si eu si iti zic daca il gasesc.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Katink spune:
Buna mamici si bebici!!
Bine v-am regasit - ca nu am mai scris de 3 zile - la capitolul acesta!
Felicitari tuturor mamicilor, sa ne traiasca pruncii, sa fie sanatosi si sa ne fereasca Dumnezeu de probleme! A fost o placere sa fiu graviduta alaturi de voi toate, niste fete extraordinare si sper sa fim impreuna cat mai mult si de acuma inainte!
Anis, felicitari pentru lista! Pana terminam statuia iti trimit o floricica si un pupic
Noi suntem la fel ca voi , obosite, cu colici o zi da, doua ba, cu marait cand ti-e lumea mai draga si cu gropite in obrajori cand dormim si zambim - numai Emma stie la cine
Avem si noi cateva data proaspete, ieri a fost moasa la noi si a cantarit-o pe Emma, la 3 sapt. si 4 zile avea 4600g - s-a nascut cu 3510g...
Pe 13 sept. avem si noi programare la control, asta inseamna peste fix 2 saptamani.
Eu va citesc si ma uit la pozele pruncilor, dar cu scrisul stau mai prost... poate in timp reusesc sa ii fac un program Emmei si sa am timp mai mult de forum.
O zi buna!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi
anis spune:
Vorba MOnicai..eu ii dau de o sapt la sf dr, Gripe Water, Debridat si Sab...e de atunci nu mai are crizele alea urate de colici...au aparut niste colici mai cumsecade
Mama mia ..da urat face cand ii dau DEbridatul...e asa haioasa...nu ii place deloc...dar noroc ca ii dau 1 data la 12 ore..
Ce spuneti e vorba de lohii inca sau de menstra?
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Cipcipcip poti sa ii provoci scaun cu termometru. Si noi pateam la fel la inceput cu Mihnea care e tare rau de foame ca si mama lui de altfel . mananca cu pofta laptele curge f f tare din tatica si el se ineca si se enerva si uite asa inghitea f f f mult aer si de aici si colicii si durerile de burtica. Noi am descoperit ca daca alternam mai multe siropuri de colici gen colic baby, gripe water baby dau rezultate.
Ii fac si cu termometrul dar nu functioneaza intotdeauna si oricum furtunasul e pentru parturi, cind il bag in fundulet si il invirt putin iese numai aer (parturi), asta daca am noroc, si dup-aia imediat se mai linisteste putin.
Anis, eu cred ca e vorba inca de lohii, si la mine s-a transformat intr-o scurgere rosie, dar citeam undeva ca asta nu e prea bine si ca e vorba de stress , iar daca continua prea mult sa intrebi doctorul.
KULTA spune:
Buna, fetele cu bebici.
Sunt disperata, avem colici si azi noapte a fost teribil. A adormit azi dimineata pe la 6,30-7.Doamne cit sufera. Mi-e asa greu pentru ca atunci cind plinge el, se trezeste citeodata si Danuta.Ieri ne-am cintarit si avem aproape greutatea cu care ne-am nascut si am crescut 2cm!!!!????, adica avem 52cm. Simbata vom scoate bandajul care tine minuta imobilizata si poate ca nu mai trebuie pus, poate clavicula s-a sudat cit de cit. Ieri a cazut buricutul si ne pregatim de baia in cadita pentru ca ne-am saturat de spalat partial. Pozici punem cind avem vreme. Eu am lapte dar Sebisor e un putorel si adoarme la sin asa ca, dupa 20minute, tre sa-i dau formula in completare apoi ma mulg.Asta-i viata.
Fetele cu copil mare si BB mik, cum va descurcati????????????Pe ntru mine e cumplit.
N-am pofta de mincare si ma dor toate alea. Ce functioneaza impotriva colicilor? BB Sebi cind are dureri de burtica vrea titica in gura dar nu trebuie data ca intra in stomacel lapte peste laptele deja fermentat. Voi cum faceti? Nu functioneaza nimik din ce functiona la Danuta.
Aveti bebelusi asa frumosi!
Sper sa mai pot intra si sa va pot citi.
Va pupic pe toate si pe bebelusii vostri.
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"