Bebelusi de iulie-august 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis, s-a facut facem statuie ca meriti...

Doamne ce emotionant este...am trecut la scutece...suntem mamici cu adevarat

Nu stiu cine intreba de cum dorm bbi...Luca doarme numa pe burta de cand a venit, si isi muta singur capul, si nu a patit nimic. e foarte bine, asha elimina fitzele (gazele) si alina si colici

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anda, si noi am patit cu innecatul foarte rau. Trebe sa fim foarte atente, mai cu seama atunci cand plange sa nu-i dai nimic ca sigur se inneaca. Si trebe batut pe spate si exact cum au facut si ei, luat de picioruse si scuturat daca e nasol. Si cu regurgitatul e nasol, Luca a vomitat pt ca nu eliminase ca lumea. Mare atentie!!!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna mamici si bebici!

Bine v-am regasit la noul capitol! Nu-mi vine a crede ca am "promovat" :-).

Si noi, printre picaturi, mai aruncam o privire la forum. Ca nu pot spune ca apuc sa citesc.

Anis felicitari pentru listutza. A iesit super! de unde ai timp si energie si pentru asta? Esti de admirat.
Daca mai umbli la listuta, sa-i modifici nota lui Pooh. A fost 10. Daca am scris undeva 9, inseamna ca m-am ramolit sau dormeam ...:-) Nu-i graba si nici nu-i important. Dar, deh, asa ca mamica stii cum e!

Am si eu o intrebare despre alaptat. Eu, ca o mamica fara experienta (ca sa nu ma leg de neuronul meu cel obosit) am dat puiului sa suga mereu de la un singur san. Celalalt, avand sfarcul cam anemic (plat) nu dadea asa randament. SI, ca sa nu pun copilul la cazne, ii dadeam mereu de la cel ok. Uneori, la sfarsitul mesei il treceam si la celalalt san, dar numai pentru 5 minute, fiindca adormea.
Rezultatul: sanul stang (cel eficient) produce lapte mult mai mult decat mananca bebe, iar cel drept, produce cca 30 ml daca il pompez la 3-4 ore. Intrebare: mai am vreo sansa sa reechilibrez balanta? De cateva zile ma chinui si il pun pe bebe intai la cel drept si el nu se mai enerveaza, ci suge si adoarme. Pe urma, dupa 10-15 min. il trezesc si il mut la celalalt, unde se satura in cca 15-20 de minute.

Pana acum vreo 5-6 zile imi curgeau ambii sani. Acum mai curge doar stangul, care este in mod evident plin si MULT mai greu decat celalalt.

Inca ceva: a mai gasit cineva pompa Isis Avent care sa nu functioneze? Initial am crezut ca nu suntem noi suficient de ingineri sa o facem sa mearga, dar, mergand cu ea inapoi la farmacie, s-a dovedit ca nici farmacistul nu stia mai multe. Mi se pare prea simpla ca sa fie ceva montat prost. Cred ca pur si simplu am dat de una defecta. Asa ca am luat una electrica, care pare ok. Adica face treaba super.

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ursuletulpanda2005/album?.dir=86dd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ursuletule si eu am patit exact ca tine...si la mine un san e mai plat, mamelonul..si am muncit sa-l pun la san si am si reusit...e f greu sa echilibrezi balanta..dar daca il pui un pic mai des la sanul problema se va echilibra.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragi mamici-Irina, Dana, Manini and Company-adica toate
Am venit si noi de la Eco de vreo ora, caci am avut si controlul lunar de dupa, de unde am luat si hartie ca avem voie sa zburam.Din pacate toate prezicerile, mai putin a mea, au fost eronate
Asa ca noi vom avea o FETITZA! care a fost tare vioie si neastamparata,e co morfologica a durat vreo 45 de min,ca era greu sa faca masuratorile tehniciana, de ce se mai agita, am simtit-o si eu f.puternic.Chair si dupa ce am fost la doctor mai lovea,mi-a facut si cu mina,o simt f.jos, avea capul in pelvis, dar ma rog al o prima vedere pare ok,mai mare cu 3-4 zile,deci si o paret din calcuelele mele s-au bazat si pe astaSuntem ok si fericitzi,chair dc tati ar fi vrut mai mult ca primul bb sa fie boy,e ok.Oricum stim acuma cum sa lucram sa facem sa iasa baiat
O sa va spunem masuratori vineri dupa ce sun la medic sa mi le spuna.
Triplu test a iesit negativ, deci suntem ok si inima ii bate f.strong, am si poze, le-am atasat sub denisa (albumul-deni cu bb la purtator)si mie imi place numele Emma Mara,chiar dc e si Sara pe lista, cu primul si tati e de acord, sa vedem diseara ce zice,dc deja stabilim si al 2-lea nume.
Numai bine va dorim,sa nu fie colici si mincaciosi si sanatosi!

Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabomboana spune:

Anis,s-a comis o greseala.Tudor al meu a avut 4700g, 53 cm la nastere si s-a nascut pe 25.07.05.Te rog sa shimbi daca se poate.Poti sa adaugi ca a fost nastere normala.Si acum ma mir cum de a iesit si inca asa de usor.
Pot spune ca am un ingeras de copil.E asa de cuminte...Plange numai cand ii este foame sau cand a facut caca.In rest doarme si zambeste.La o luna a luat 800g si 7 cm.E un lungan!
Laptele matern e normal sa fie mai apos la inceput ca sa potoleasca setea bebelusului,dupa care devine mai alb si mai bogat in calorii,asa ca nu va speriati cand vedeti ce curge de la san.Cel mai important este sa fie ca sa dam anticorpi puilor nostri.
Felicitari tutror mamicilor,sanatate bebeilor si nopti bune
Oana si Tudor(25.07.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Andatudor vezi ca exista la Sensiblue o seringa speciala cu care s edau medicamentele direct in esofag. Eu lui Mihnea i le pun in seringa sterila si il las pe el sa traga. Dureaza mai mult dar asta este nu se ineaca. Cat despre regurcitat trebuie sa dea aerul afara neaparat. Daca atunci cand il pui pe umar si il bati pe spate nu regurcteaza in primele 5 min nu o mai face apoi. In jur de 10 min stam la ragait si noi, dar cel mai bine este sa il pui pe burtica dpa ce papa si da aerul afar singur fara probleme si chiar daca ii vine putin laptiv inapoi nu se ineaca cu el fiind pe burtica ii curge din gurita.
Anis cine a avut grija de nora mea cand mamica ei facea lista? Ca te sparg daca nu ai grija de nora mea.(sper ca stiti de gluma fetelor si mai ales tu Anis)

Fetelor eu am invatat ceva in astea 2 luni bebelusii sunt f rezistenti desi noi avem impresia ca sunt f fragili, stiu prea bine ce vor si ne simt pe noi memele f f bine. Toate starile noastre le sunt lor transmise. Eu vorbesc f mult cu Mihnea mai ales acuma cand gangureste si rade cu destinatie(nu acele zambete de la inceput) si pe cuvant daca nu pricepe tot numai ca nu poate vorbi. Sunt nebuna nu?
pupici la pitici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, esti o grozava cu listutza. Chiar ca meriti statuie. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul si iaca, suntem mamici mandre si din ce in ce mai experimentate. Sa ne ajute Dumnezeu sa ne crestem bebelushii mari, sanatosi si destepti .
Anda, foarte neplacuta intamplarea. Sara nu prea regurgiteaza, doar dimineata am observat ca o face. Eu o tin sa ragaie chiar si 20-30 minute. Noaptea mi-e cel mai greu.
Am patit si noi sa se inece, eu am impietrit. Si-a revenit batuta pe spate. Sotul meu mi-a spus ca daca nu poate respira trebuie sa-i pun gura pe nasuc si sa trag cu putere sa-l desfund. Doamne, fereste-ne!
Denisam, felicitari. Ma bucur mult pentru voi .
Mamini, Sofia e o scumpa, ultimele 2 poze sunt de top.
Va pup ca s-a trezit stapanul.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Monica-Elena nu esti nebuna si eu cred ca stiu mult mai multe decit ne inchipuim noi.

Denisa, felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de ea, ai sa vezi tati ce o sa se flescaie cind o sa vada fetitza si ce mindru o sa fie...

Dana, cu pompa Avent am patit-o si eu, pur si simplu cred ca am nimerit una care nu merge, ca inginer am si eu in casa si degeaba. am luat o Medela electica si e f buna.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Mona, multumim
M

Mergi la inceput