Mamici de septembrie-octombrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, imi pare rau ca ati avut probleme cu glicemia aia dar bine ca s-a rezolvat pana la urma.
Intr-adevar este maaare Miruna! Si ce de par are!! mult si lung!!
Sa-ti traiasca papusica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hehe , Ioana am vazut pozele de 2 ori, mi se pare ca e un copil mare nicidecum nou nascut... de asemenea , in necunostinta de dl.Ioana75, mi se pare ca seamana si cu tine. Oricum toti noi nascutii se vor schimba, se albesc si abia mai tirziu capata trasaturi pe care le poti stabili daca sint ale tale si ale sotului.

Pina la urma, daca am inteles eu bine, nu ai avut anestezie generala?

Amr-istele cum stati? hai ca o sa nasca pisica inaintea voastra.

Eu am o debandada imensa in casa... am maritat canapeaua, e in drum spre vilcea la bunica sotului asa ca stau pe jos si va scriu!

Pina la urma plec azi la Braila si o sa vin saptamina viitoare.
Am fost si am donat si singe pentru analizele de trimestrul III, pina luni sint gata!

Alea Alea
Jadi
34+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, super pozele!
Si tu in ipostaza de mamica

Se vede ca Miruna e fetita mare deja.

Mama ta ce face ? Cred ca e topita dupa nepotica.

Cristina, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

stiam eu ca ne povesteste ioana de toate si ca ne arata si pooozeee.

da, si eu cred ca miruna e maricica si frumushik. sa fiti sanatoase amandoua! felicitari inca o data si... asteptam celelalte trei capitole.

cristina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bine ai venit Ioana! Este absolut incredibila fetita ta!!! Ar trebui sa o alinti "Jaws"...E superba, sa va traiasca!
Asteptam fotografii si de la celelalte mamici mandre!
Am si eu o intrebare: l-au lasat pe sotul tau sa stea in sala de nasteri?

In legatura cu pediatru, eu va sfatuiesc sa ca intrebati doctorul, fiindca el trebuie sa cunoasca pe cineva. Eu asa am facut si o sa ma interesez din vreme daca imi convine.

Va pup

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc, multumesc. Nu era lumina multa in salon, de aia sint intunecate pozele, sa stiti ca cupilu meu nu e negru. Despre par, l-am masurat azi, are 3,5 cm. Si, nu stiu daca ma credeti, dar daca ne intilnim o sa vedeti cu okii vostri, dar cupilu meu are parul ... suvite. Brunet cu saten deschis. O mamica mai naiva m-a intrebatdaca eu m-am facut suvite in timpul sarcinii, ca poate de aia .... Daca i-ar ramine parul asa ar fi super cool.

Asistentele ii ziceau, in functie de tura, "grasu", "uriasu" sau "ursu". Se pare ca nu mai avusesera de mult asa un bebeloi mare in maternitate.

A, sa va spun ca tendinta cu baieteii e si la CFR2: in salonul meu Miruna a stat, pe rind, cu 6 baietei; era singura gagica din salonul 3.

Hai, vreau sa prind si eu o nastere in direct, nu se anunta nimeni pentru ultimazi de august?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!, ma chinui sa citesc tot ce ati scris ieri .....

IOANA bine ai revenit!!! sa fie sa natoasa Miruna! asteptam inca detalii ... orikum iti multumim ca iti faci timp si pentru noi, stim (din auzite) ca e greu cu bebe in primele zile.

Eu ieri nu am stat acasa, am umblat aiurea toata ziua, am realizat ca de asa libertate nu o sa ma mai bucur mult timp .... cand m-am intors mi-au zis vecinii ca o barza a dat okol casei toata ziua , da nu m-a gasit si a plekat, cica revine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Neata fetele...

Noi fetele de iulie-august ne-am mutat la scutece asa ca predam in mod oficial stafeta .

SA aveti nasteri usoare si pui sanatosi si papaciosi! Va asteptam cu bine la scutece!!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

preluam stafeta!

he he... se poate sa fie de la hormoni, dar io m-am cam emotionat...

ioana, cand poti, ne spui si ce ti s-a parut f util din bagajul de spital si eventual ce nu ti-a folosit deloc?

cristina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am vazut si eu pozele cu Miruna cea dolofana .
Felicitari Ioana! Si mie mi-a placut cum iti sta in postura de mamica .
Pentru ziua de azi eu una nu ma inscriu sa nasc desi tot am dureri ca la ciclu ..poate pentru maine, am observat ca apele se rup de obicei dimineata si a cam trecut..
Saptamana asta am fost cam lenese..nici macar o nastere...
Pai daca dupa nastere aratam ca in luna a 4a sau a 5a mie imi convine ca abia se observa burtica atunci.

Marlena & 39+ si AMR=3 ZILE

Mergi la inceput