Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(39)
Raspunsuri - Pagina 14
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by anamari
Simina-ca ar fi avut o sarcina cu probleme, asta a fost primul lucru care mi-a trecut prin minte...dar nu, tipa era pur si simplu gravida ...(era de datoria mea sa intreb pentru ca o sarcina cu probleme se califica pentru protectie medicala-adica daca nu poti sa-ti platesti factura dar esti bolnav, sau un membru al familiei e bolnav tot te bucri de servicul respectiv-gaze, apa, electrictate, telefon...)
dar asta e fata mai putin cunoscuta a Americii-the hood, zonele de housing...cei care nu vor sau nu pot sa munceasca...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-26
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Draga de tine, stai linistita, ca nu am spus-o ca un maaare repros la adresa ta, doar ca o constatare ca pot fi si astfel de cazuri... Vazind atitea de-a lungul anilor si stiindu-ma si pe mine.
Departe de mine gindul sa intru cu tine in polemici, nu ca esti sub acelasi steag cu mine, dar si pt ca iti trebuie liniste pt. bb2!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Buluci
Ce ma bucur ca s-au calmat apele pe aici!
Mi-era si frica sa mai intru sa nu ma prinda Katrina pe forum!
Tania stai linistita cu miscarile bebelului!Acelasi lucru mi se intimpla si mie, si culmea, alaltaieri am facut un eco si doctorita imi spunea ca e foarte activ si nu-l poate masura, dar eu nu simteam nimic, din contra eram convinsa ca doarme!
O mamica ce a nascut si fetite si baietei, mi-a spus ca de fiecare data cind era insarcinata cu baiat abia il simtea, in schimb se pare ca fetitele sunt mai active!
De fapt asta se intimpla se in viata de zi cu zi: ce , poate un barbat sa faca in acelasi timp si mincare,sa spele
,sa mai privesca si la televizorul din bucatarie
,sa mai vorbesca si la telefon
!?
Fetelor, sunt eu mai glumeata din fire dar am o problema uritica!
Mi-a confirmat un medic la o analiza a scaunului( nu stiu cum ii zice in termeni medicali) ac as avea candida, si adevarul ca de vreo 2 zile am niste mincarimi usturatoare, parca m-am umflat prin interior! Mi-am luat de buna voie niste Clotrimazol ovule, dar am tot aminat , am zis sa mai creasca bebe!Ce ma sfatuiti? Dati-mi unda verde! Acum am 23 s si vreo 3 zile! Intre timp mi-am aplicat exterior doar unguentul Macmiror, care ma cam calmeaza dar mi-e frica sa-l folosesc si in interior!
Cristina Baku
Hmmm... la mine a fost exact invers. La prima sarcina, cu baietel (Deiu), a fost f.f. agitat, toata lumea e mira, ca se si vedea. Acum, cica ar fi fetita si de-abia, de-abia... cu program, nu tot timpul se misca. Iar nepotelul meu (deci tot baiat) a fost lenesul de pe lume, de se speria cumnata mea de ce nu misca. Deci nu este o regula....
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities
anamari spune:
Simina- scuze daca am fost prea aprinsa in raspuns...nici eu nu vreau sa polemizez cu tine, nu din cauza de steag dar din cate am citit -postarile tale- imi esti placuta...da de hormonii la mine sunt in vals continuu de anul trecut, si ma aprin cam usor...
monet- calatorie placuta...la mine bebe3 e cel mai linistit-chiar si la ecografie....
noki
subscriu la arsuri +dureri stomac...si felictari pentru prenatal...
ina-felicitari pentru baby shower...
sper sa nu supar pe nimeni cand ma trezesc si eu sa vorbesc cu ce ne-a folosit/nu ne-a folosit noua ...cateodata observ ca le cam zic de parca le-as sti eu pe toate...ca de sunt la bebe 3 acum...
eu numai vacanta nu astept- doar azi am inceput scoala din nou cu cel mare...o sa incep si precum cumnata mea, ca vreau sa plec in conediu departe de casa-da 'sa-i las pe toti ai mei acasa...
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
RaluD spune:
Si noi avem un miscaretz...
Emi a fost cuminte, mai dadea ea cate un piciorus in burtica lu' mami, dar nu era asa violenta ca asta. Imi sare tastatura pe burta, fetelor! Si sunt abia in 7 luni.
Acuma, Emi e o fetita activa, dar n-as putea spune ca se invarte ca titirezul toata ziua.
Sper sa fie cuminte asta micu' dupa ce s-o naste... Simina, Andrei cum e acum? Am sanse sa fie relativ cuminte? ![]()
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by anamari
Simina- scuze daca am fost prea aprinsa in raspuns...nici eu nu vreau sa polemizez cu tine, nu din cauza de steag dar din cate am citit -postarile tale- imi esti placuta...da de hormonii la mine sunt in vals continuu de anul trecut, si ma aprin cam usor...
sper sa nu supar pe nimeni cand ma trezesc si eu sa vorbesc cu ce ne-a folosit/nu ne-a folosit noua ...cateodata observ ca le cam zic de parca le-as sti eu pe toate...ca de sunt la bebe 3 acum...
poze de copii cuminti
Ah, OK, inseamna ca simpatia e reciproca!

Sarcina usoara in continuare si sa auzim de bebei grasunei si sanatosi!

Virsta bebe2
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities
Mirela Anca spune:
Buna dimineata .Acum o ora tati si Cosmin au plecat la mare .Este prima data cind familia noasta se desparte (Chiar si pentru o saptamina)
Cosmin are probleme cu piciorusele si trebuie sa mearga la mare in fiecare an .Asta este motivul pentru care s-au dus .Eu am ramas acasa dar ma consolez cu gindul ca nu sint singura ,sint cu BB 2 .Am tras o portie de plins dar acum mi-am revenit .O sa ma odihnesc ,o sa-i citesc povesti lui bb 2 si o sa incerc sa nu va stresez nici pe voi cu o eventoala stare proasta a mea .
Ieri am fost si mi-am facut analizele pentru sindromul fosfolipidic .Am avut o surpriza placuta .Analiza costa in jur de 3.500.000lei .Am plecat pregatita financiar dar surprize ,surprize am facut-o gratis .Nici nu am indraznit sa intreb de ce e gratis ,mi-a fost frica sa nu se razgindeasca DR. Probabil am prrins fonduri de inceput de luna.
Acum plec sa iau rezultatele de la analiza .Cind ma intorc o sa va dau amanunte despre acest sindrom.Nu sa va sperii ci sa va pun in tema ,sa stiti si voi ce inseamna ,ce poate sa se intimple in asemenea cazuri si ce se poate face pentru a prevenii o problema neplacuta .
In ceea ce ma priveste eu sint 75% sigura ca analiza o sa iasa bine .Dr ieri a spus ca indiferent de rezultat trebuie sa incep un tratament .(asta dupa ce a studiat placenta cu mare atentie )
De cind au inceput problemele cu placenta,am facut n analize si nici un tratament .Toate analizele au fost bune dar placenta a continuat sa se degradeze .Indiferent de rezultatele de azi o sa incep in sfirsit un tratament de stopare de degradare .Slava Domnului .
31sap.+3 zile 
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 11 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica + poze intilnire burtici
coralia76 spune:
Buna dimineatza fetele!
Mirela asteptam rezultatul la analize,care cu siguranta vor fi bune si bebe2 se va naste bine la termen.E intr-adevar grau saptamana asta cat ramai doar cu bebe2,dar trece si oricum e pentru Cosmin care are nevoie de mare.
Ina eu cu siguranta vreau sa mai vad poze de la tine,cele de la babyshower mi-au placut muuult de tot.
Eu cred ca sapt viiotare ma duc la sistera in Bucuresti si poate intru prin Carrefour sau Cora sa vad ce mai gasesc pentru bebe.Fetelor din bucuresti unde imi mai sugerati sa intru(ma intereseaza patut si hainutze)?
Ieri am avut o zi cat de cat mai linistita,am luat o pauza de la conservele pe iarna...dar sambata intru iar in focuri.Azi sotul e plecat si imi vine abia la noapte asa ca voi fi toata dupaamiaza singura si o sa-mi fie tareee urat fara el.
va pup.
Varsta bebelica
dienutagraviduta spune:
neata burtici,
eu nu prea am dormit azi noapte deloc; pe la 3 s-a trezit bebe luca, si nu a mai vrut sa se potoleasca pana pe la 4; sper sa nu prevesteasca un caracter de nocturna mai tarziu ...
sau poate se bucura si el, ca ieri am fost in carrefour cu tati si ne-am hotarat sa luam cate ceva micut de fiecare data, asa ca acum am luat 2 body-uri care se inchid in fata, cu manecuta lunga, superbe, la 99.000 lei bucata, si o pompita pt mucisori; nu stiu de ce am inceput cu asta de nas, dar urmeaza pieptanasul cu perie de par si forfecuta de unghiute; dupa aia probabil trecem la chestii mai serioase - termometru, biberoane, etc; am luat si crema antivergeturi, ca ultima se teminase, tot de la sanosan, care era in carrf. 120.000 lei, iar in farmacie o luasem cu 165.000.
da cu toata crema, ma mananca burta infiorator...
stomacul nu ma doare, dar am inceput iar cu nodurile in gat- o senzatie idioata nevoie-mare, care ma streseaza rau de tot.
anda, revin eu cu botoseii aia, da nu azi ca am gandirea si mai incocaltata decat ieri ... poate ne da si mirela anca o mana de ajutor, daca vine vesela de la analiza (si speram sa vina).
am avut ieri o discutie cu sefu proaspat intors din delegatie, si mi-a cerut acum sa raman numai pana marti sau miecuriea viitoare, si mi-a mai zis ca meritam demult o promovare, dar daca s-a nimerit cu sarcina ... cand ma intorc o sa ma astepte o surpriza placuta... e, asta zau ca m-a facut sa imi mai revin, ca eram cam plostita; concluzia e ca azi iau si eu legatura cu dra de familie si sa vedem cum imi da hartiutele, pentru ca euam dpn pe 4 dec 2005 dupa ultimul ciclu, asa ca 84 de zile ar fi chiar pe 10.09, iar eu vreau de pe 7.09; dar cred ca nu va fi nici o problema, va spun eu cum a fost.
dienuta graviduta si bebelushul luca
dienutagraviduta spune:
hai ca am vorbit cu mama referitor la prenatal - surpriza placuta - chiar o intrebase zilele astea doctorita daca nu mai intru odata ...
asa ca a zis ca nu e nici o pb, imi da de cand vreau; banuiam ca e asa, dar la mine e "cu pile", poate astea care nu vor sa dea vor si ele o spaguta mica... asa ca de miecuri sunt si eu consemnata la stat cu fundu in pat pana la 10, gugalit dupa lucruri de bebe, etc.
dienuta graviduta si bebelushul luca
Morgano spune:
Adopt si eu metoda Inei, parca, am deschis un Word si raspund pe masura ce citesc.
Lavi, nu te mai stresa si nu-ti fa ganduri de plecare de pe site, nu are sens, s-a spus ce era de spus, si ne vedem in continuare de treaba fiecare in stilul ei.
Mersi pt specificarile privind listuta, am mai taiat de pe ea vreo 2 chestii: incalzitorul Philips ca doar am microunde, si gentuta care mi se pare utila din ce am vazut la alte mamici insa mi s-a spus ca am sa primesc, asa ca m-am scos.
Tarcul il iau de acum pt. ca acum avem banii si vreau sa ma asigur ca am tot ce-mi trebuie essential, vorba ceea “ce-i in mana nu-i minciuna”.
Si carusel voi primi, de aceea am spus moft la el, ca imi placea mie fix ala, insa m-au intrebat asociatele mele ce-mi doresc si le-am spus, asa ca il voi avea fara sa-l cumpar eu. Noroc ca nu-l luasem inca. E fte util, intra-devar.
Chestia cu cutiuta de suzete mi-a spus-o si vara-mea, insa culmea inca nu am gasit. In plus, da – vom vedea ce suzete prefera sau dc vrea, stiu ca sunt copii care le refuza.
Aparatoarele de pat sunt necesare, nu chiar din prima desigur, pt paturile cum este al meu din lemn cu bare, si e periculos cand incepe sa-si bage manutzele si picioarele printre ele.
Si aici ajung si la Xandra28, repet: acum am banii, iar tarc si pat vreau din marele motiv ca tarcul il consider loc de joaca si de zi, iar patul vreau sa fie exclusiv pentru somn, si pentru ca tot am destul spatiu, imi aplic idea.
Dienutza, caruselul ala pe care l-am vazut eu e mai marisor, eu o umbrela de care stau atarnate jucarii de plus mai marisoare si colorate bestial, care canta si se invart in toate directiile. E scump, insa mi-a placut fte mult, recunosc ca e exagerare, d’aia l-am si trecut ca moft ca pret nu ca utilitate.
Xandra, mama e medic oftalmolog si am intrebat-o de chestia cu “fugitul” ochilor la carusel, a spus ca nici vorba, evident nu-l pui sa se invarta toata ziua, ca ametesti si tu #61514;
Buluci, mergi la medic inainte de orice tratament, el este cel care iti da tratamentul, nut e lua dupa experiente anterioare sau chestii auzite/citite.
Mnady, de azi dupa-masa esti libera sa te ocupi de bebe al tau, felicitari, te invidiez in sensul bun, desigur #61514; Ti-am dat add pe messenger, dar nu te-am vazut deloc pe acolo, probabil cand vei fi acasa.
Tania, patut Graco de care vrei tu iti poti comanda sip e www.bebecenter.ro, e bines a di un telefon acolo, ca-ti aduc si la comanda, sunt fte draguti, eu majoritatea lucrurilor le-am luat prin ei, acum astept dupa un carucior Graco e care nu-l mai au pe stoc si nici furnizorul, dar mi-l aduc in max 1 luna.
Ina, este firesc sa te bucuri sis a postezi pozele de la party-ul tau, nu ai de ce-ti face griji, fiecare ofera atat cat poate si cred ca fiecare se straduieste sa obtina ce este mai bun. Faptul ca la voi e obiceiul sa primesti aproape tot, e super, si nu e vina ta ca le ai pe toate, asa ca enjoy fara griji. Asa si eu cu listuta mea pot spune ca abrez si poate jignesc, m-am gandit la asta, insa nu dau socoteala pe site pt. ca intr-un fel sau altul reusesc sa iau ceea ce consider eu necesar sau ce doresc eu pt copilul meu. Scuze, daca dau in cineva, e fara voie.
Mirela Anca, tin pumnii la analize, si ai sa vezi ca va fi bine, restul analizelor ti-au iesit bine, placenta o vor tine ei sub control inca cateva saptamani, esti pe maini bune.
Acum va spun ca ma doare atat de cumplit spatele de azi-noapte de pe la 2 incat am dormit doar vreo 2 scurte reprize, sunt franta si de-abia pot sta pe scaun, in pat nu mai rezist. M-am speriat la inceput ca ma apuca nascutul, insa mi-am analizat durerile si totusi sunt de la coloana, inspre noada si radiaza in tot bazinul. Nu am nici uter contractat, copilul isi vede de dansat si vad ca exerseaza ceva nou si saltaret, insa eu ma simt cumplit. Matusa-mea care e chiar dr. balneo-fizio spune ca m-a tras curentul si de aceea ma doare, dar asta nu ma consoleaza cu nimic, trebuie sa astept sa treaca de la sine. Noroc cu medicii din familie, altfel direct la spital mergeam de frica nasterii premature. E clar ca un mic current de ieri din masina cand ma mers dupa patut la vreo 60 de km m-a dat peste cap, dar nu stiu cum e la voi dar eu parca am calduri asa greu support vremea asta frumoasa dar pe care deja o urasc din cauza temperaturilor ridicate.
O zi super va doresc, scuze dc am plictisit cu tonele scrise.
Ripley 30 fix!!!!
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

,sa spele
,sa mai privesca si la televizorul din bucatarie
,sa mai vorbesca si la telefon
!?