Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(39)
Raspunsuri - Pagina 12
dordia2000 spune:
Fetelor, zau ca nu merita cearta si discutia asta prelungita! Amandoua ati gresit, si v-ati recunoscut gresala deci hai sa trecem mai departe !
Eu abia astept sa citesc pareri de la persoane care au deja un copil si au o oarecare experienta, si sa invat o data cu voi ceea ce pot invata!
Cat despre prenatal eu am intrat in prenatal de azi, dar dr. gineco mi-a spus aseara ca numai dupa 32 sapt pot intra in prenatal dar dr. de familie nu a comentat nimic si ma asteapta pana la 25 sept sa iau prenatalul! Cred ca cei care sustin faza cu 63 zile nu cunosc noua lege!
Diana 29+
Buluci spune:
Ce ma bucur ca s-au calmat apele pe aici!
Mi-era si frica sa mai intru sa nu ma prinda Katrina pe forum!
Tania stai linistita cu miscarile bebelului!Acelasi lucru mi se intimpla si mie, si culmea, alaltaieri am facut un eco si doctorita imi spunea ca e foarte activ si nu-l poate masura, dar eu nu simteam nimic, din contra eram convinsa ca doarme!
O mamica ce a nascut si fetite si baietei, mi-a spus ca de fiecare data cind era insarcinata cu baiat abia il simtea, in schimb se pare ca fetitele sunt mai active!
De fapt asta se intimpla se in viata de zi cu zi: ce , poate un barbat sa faca in acelasi timp si mincare,sa spele,sa mai privesca si la televizorul din bucatarie,sa mai vorbesca si la telefon!?
Fetelor, sunt eu mai glumeata din fire dar am o problema uritica!
Mi-a confirmat un medic la o analiza a scaunului( nu stiu cum ii zice in termeni medicali) ac as avea candida, si adevarul ca de vreo 2 zile am niste mincarimi usturatoare, parca m-am umflat prin interior! Mi-am luat de buna voie niste Clotrimazol ovule, dar am tot aminat , am zis sa mai creasca bebe!Ce ma sfatuiti? Dati-mi unda verde! Acum am 23 s si vreo 3 zile! Intre timp mi-am aplicat exterior doar unguentul Macmiror, care ma cam calmeaza dar mi-e frica sa-l folosesc si in interior!
Cristina Baku
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
anda77 spune:
Naaa, dienuta, fie-ti mila, n-am inteles aproape nimic. te rog, mai detaliat. deci de unde incep: cu talpa, de la varf? si cate ochiuri simple/duble pun prima oara pe andrele? si dupa ce le-am pus, ce tricotez: talpa cu laterale cu tot (pentru laterale se fac scaderile alea?). te rog mai zi-mi inca o data.
Lordra, eu la dr. meu de fam. n-am ajuns inca sa-ti spun din proprie experienta, dar stiu ca altii dau concediul cum il vrei. Intreab-o pe doctorita ilegalista (in cazul in care il vrei pe tot dupa-cazul meu): madam, daca nasc prematur cand incep cele 63 zile pe care mi le dai prenatal, nu se pune ca pana la urma le fac pe toate 126 postnatal? Si invers (in cazul in care vrei mai mult concediu inainte): "daca nasc la 42 saptamani, nu tot fac mai mult de 63 prenatale si mai putine postnatale?".. Poate se prinde ca e ilogica cu impunerea 63-63...
http://community.webshots.com/user/anda1977
Buluci spune:
Am uitat, pentru fetele care au probleme cu fierul: va recomand o super salata arabeasca de patrunjel:
Il tocati pe bietul petrunjel marunt,marunt+rosii taiate cubulete mici, ceapa (de preferinta verde), ulei de masline, si lamaie.Eu imi pregatesc cite o farfurie dimineata si maninc din ea pe tot parcursul zilei, e super gustoasa!
Cristina Baku
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
lavi02 spune:
Cristina, oi fi ignoranta, dar eu n-am auzit pana acum in zona de "jos" decat de candida vaginala. Care da, se trateaza de regula cu ovule puse in vagin si eventual cu unguent la exterior, dar nu de capul tau, la sfatul , mai ales ca esti . Indiferent de localizare, eu cred ca trebuie sa treci pe la ginecologul tau inainte sa faci orice tratament, chiar si local.
tania-z spune:
Si eu am luat tzeapa cu Tefal, dar cu fierul de calcat. Si nu-mi venea sa cred la cat a costat (l-am luat si in rate)! In schimb, am fost de 10 ori mai multumita de vechituta dinainte. Stie cineva cine e producatorul acestei marci (sau din ce tara?)
Buluci multumesc de incurajari! Daca il vezi pe dr. meu prin concediu pe la voi pe acolo, trimite-l mai repede acasa, ca tare prost stau cu rabdarea.
In legatura cu Clotrimazolul - mie mi s-au administrat in spital 5 ovule (1/zi) pentru ca la analiza de secretie se depistasera nu stiu ce cocobacili. Singura problema a fost cu introducerea lor, ca sunt uriase si aluneca tare greu. Eu m-am cam chinuit.
Fetelor, mai are cineva probleme cu hemoroizii?
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 25+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
xandra28 spune:
tania... eu ... vb pe mess?
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
dordia2000 spune:
Cristina eu am avut o secretie uratica la inceputul sarcinii si m-am tratat cu clotrimazol ovule timp de 7 zile; ieri am fost la controlul lunar, totul e ok dar mi-a dat preventiv cate un ovul de clotrimazol pe saptamana sa nu cumva sa mai apara ceva de genul asta. Deci cred ca nu influenteaza negativ dezvoltarea lui bb dar mai bine intreaba un medic inainte sa iei ceva sau sa folosesti vre-un unguent!
Diana29+
tania-z spune:
Xandra nu mai stiu ID-ul tau.
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 25+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
xandra28 spune:
andasro
da-n 5 min plec acasa
poate vb maine?
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png