Pret FIV Timisoara

Pret FIV Timisoara | Autor: Daria

Link direct la acest mesaj

Ma poate ajuta cineva cu pretul FIV la Timisoara? Am niste prieteni care vor sa incerce si au auzit ca ar fi mai ieftin la Timisoara. Va rog ajutati-ma ca sa-i linistesc si eu pe ei.
Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

In Timisoara sunt niste preturi infernale.Maria poate sa-ti spuna mai multe sau poti intra pe PROtest!

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Linisteste-i de tot caci am citit pe forum ca la Timisoara sunt cele mai mari preturi din tara.La maternitatea Giulesti,ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Exact cum au spus si fetele,la Timisoara sunt niste preturi infernale.
In 28 ian.am fost la spital si m-am interesat,deci preturile sunt cat se poate de actuale...
Inseminare 2.500 $ iar vitro,in fct.de gravitatea cazului ,de tratamentul de stimulare,intre 5.000 si 7.000 $.
Sanatate maxima,Maria

Rabdarea este cheia fericirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Maria, am ramas fara cuvinte cind am citit pretul aflat de tine. Totusi eu nu inteleg de ce sunt diferente atit de mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana magda spune:

eu am facut fiv in octombrie 2002 la timisoara; taxa pt fiv e 250 eur si taxa pt inseminare e 100 eur; in plus, te costa tratamentul - fiole, analize, etc.; poti sa-ti cumperi fiolele din ungaria sau din bucuresti daca vrei sa fie mai ieftin tratamentul; pe mine m-a costat 1300 eur totul: tratament, analize, taxa, minacre, dr, etc.; am folosit menogon care e 15 usd/fiola; in total mi-au trebuit 25 fiole.
mie mi s-a parut relativ ieftin, dar depinde cit de repede raspunzi la tratament si depinde ce fiole cumperi; nu te lua dupa dr, pt ca ei te pun sa cumpari puregon, etc care e 2,000,000 lei fiola; eu la asta nu am reactionat deloc, in schimb la metrodin si altele ieftine raspunsul a fost super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Pai daca Oana zice ca a costat-o totul 1300$, inseamna ca e mai ieftin si ca la Giulesti...
Maria, de ce tie ti s-au spus sumele alea astronomice? Nu vorbesc de tratament, doar de procedura.
k.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Atat pot sa va spun ca am vorbit cu medici avizati,deci am putea spune ca preturile sunt reale.In schimb am scris pe mail unei doctorite de la clinica Bega si mi s-a raspuns ca o inseminare ar costa "oficial" 150 euro la caseria clinicii !!! Total diferit fatza de ceea ce mi s-a spus in ianuarie !!!
Astept sa facem spermograma,pe la mijlocul lunii si am sa merg cu analizele in mama pe la usile medicilor din nou,sa incerc sa aflu ceva..nu mai inteleg nimic,zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Oana la cine ai facut FIV -ul?
Nu cumva ai fost in "lotul" acela de FIV-uri subventionate de catre CAS?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana magda spune:

FIV am facut la dr vladescu elena; nu, nici nu stiu de asa ceva..
taxa despre care vorbesc eu e oficiala, se plateste la bancpost si banii se duc la fundatia Bega, fundatia prof. Munteanu; in octombrie astea erau taxele si stiu 100% ca intotdeauna au fost cele mai mici din tara si nu pot fi comparate cu cele din Bucuresti; taxa la giulesti pt fiv e 1300 usd, iar la medsana 2300 usd; la timisoara 300 eur acum, deci no comment...
maria, cine ti-a pomenit de costurile astea? cu siguranta a vrut sa te sperie... erau intr-adevar tipe pe la 39-43 ani care raspundeau greu la tratament(si mai mult de atit faceau Puregon) care lasau bani grei acolo la Bega..dar ele se luau dupa dr si faceau cu cele mai scumpe fiole; daca le spui ca nu prea ai bani si vrei sa faci trat. cu fiole mai ieftine, dr iti dau si alte variante: metrodin, humegon, menogon, pergonal, etc; tipele astea ajungeau cu trat pe la 3000 usd maxim, dar parerea mea ca nu-si bateau capul sa cheltuie mai putin; eu am facut 2 fiv-uri, 3 inseminari si vreo 7-8 tratamente+ obtinerea sarcinii pe cale naturala, asa ca am ceva experienta in asta... plus vreo 5 carti citite pe teme de infertilitate, plus sute de pagini in engleza de pe internet.. sunt satula de toate astea..
pupici tuturor si mult succes; eu acum vreau sa fac incercari cu trat naturist, ma ajuta si livia care e o inimoasa; incep sa cred tot mai mult ca trat naturiste si multa credinta e cheia succesului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Oana, merci mult.
Noi avem o "sectiune" de Fiv.
Acum "monitorizate" sunt Karula, care a trecut de faza de recoltare si Pia, care este sub tratament ("Pia cerere de detalii).
Eu sunt urmatoarea care o sa "aplic" acest tratament, fiin singura posibilitete care mi-a mai ramas...Nu vrei sa ne ajuti?
Nu ne dai mai multe detalii, explicatii si raspunsuri?
Eu sunt din Brasov...Cum ai ajuns la Timisoara?
Care sunt doctorii care fac FIV la Timisoara?
Pretul...pare Ok...
Conditii, observatii...Tratament?

Merci,

Mergi la inceput